Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@denisa 76 Nebudu bude vse dobre. Musim tomu verit, ted dostavam strach, aby mi rano nerekly ze se prestalo vyvijet
ale ne nemuzu tak uvazovat bude vsechno v poradku. porad si to musim rikat
Vim ze si asi rikate ze jsem hysterka a moc to trsim ale momentalne si nemuzu pomoc ![]()
@Miriamka 1 urcite napisu a dekuji moc za vse
A vy uz jste do Artu objednani?
Ahoj Holky, koukám, že se to tu pekelně rozrůstá.
to je moc dobře
Já jsme už od posledního neúspěchu do Artu nejela, hodila jsem snahu o mimčo za hlavu, rodině oznámila, že je konec snažení a naplno se ponořila do práce. No, a teď čekám na doktora do pondělí, páč poslední menses u mě byl 27.9.2012.tak uvidíme
hlavně se nestresujte a moc vám všem držím všechny prstíky, které mám
![]()
@LenkaaKarolinka Ahoj no tobe take drzim pesticky
To by jsi mela krasny darecek pod stronecek.Tak tfuj tfuj ![]()
Jeste ne. V patek jdu na gyndu po menzese a on mi da doporuceni a stejne musim cekat asi 14 dni, protoze pritel je po operaci kolene, nemuze ted jet autem, aby prijel.Tak uz ma jezdit na rehabilitace.Dnes mu dr. rekne, kdy bude moct a hned na to udelam termin. Musime to do kvetna stihnout, protoze se v kvetnu k nemu stehuju, tak aby uz bylo mimco uhnizdene, at se muzu hybat. ![]()
Tak holky uz to mam za sebou
Hlavne aby se bobisek uhnizdil a zustal semnou ![]()
@denisa 76 Dekuji budu ho potrebovat
Nevim co smim a co ne tak jen hajam stim nic nezkazim ![]()
Ahoj, tak to jsem rada. A pocity? Dobry, vid? No ted hlavne hodne odpocivej, nenamahej se a hlavne mysli na neco hezkeho, ne na to, jestli se uhnizdi, nebo ne.Jo?Proste mysli treba jaky pokojik bude mit, nebo kocarek, nebotak neco a nejlepsi by bylo myslet na to, ze az bude hezky, pujdes na prochazku…Drzim palce a drz se, jo?
@Miriamka 1 Jj je to krasny nepopsatelny zazitek a dekuji moc. A budu myslet jen na sami pekny veci. Dokonce ani sveho chlapa nepoznavam, dnes mi vesil nove zaclony.Byl teda u toho pekne nervni ale povedlo se ![]()
No to chlapy miluji veset zaclony, to jo.
No musi to vydrzet.Ted by jste nemeli ani sexovat nejakou dobu, aspon, nez se uchyti.Mne to dr. nedoporucoval a pak pozdeji jsem mela porad nejaky vytok a slaby krvaceni, tak mi to zatrh uplne.No ale to ja byla i rada, protoze jsem pomalu, ale jiste zjistovala, ze meho manzela neodradi chozeni do hospody a za devkama ani miminko, takze jsem byla rada, ze s nim nemusim spat a planovala jsem rozvod.
No vam to urcite nehrozi, ale aspon tri tydny si dejte pauzu v sexu. ![]()
@Miriamka 1 No vidis to o tom jsem ani s doktorem nemluvila.Ale nam to nevadi mensi pauza neuskodi. Nemela jsi to teda lehky ale jak jsem pochopila uz je dobre
Ten muj je odeme o dost starsi a bezdetny a moc touzi o detatko tak snad mu to vydrzi ale ja myslim ze jo
A japato ze si i krvacela? to by me asi vydesilo ![]()
No ja jsem si dost stresu zazivala s mym ex, tak proto to krvaceni. Vadilo mu, ze porad lezim, nedal si vysvetlit, ze musim, chodil opily, chtel porad sex a nechtel pochopit, ze nemuzeme…No ja byla taky porad ve strachu, volala jsem porad doktorovi, ale on je supr, porad rikal, ze se mam uklidnit, nemyslet na nejhorsi, nohy nahoru a lezet.Tak jsem to nejak preklepala a kdyz uz jsem mohla venku, tak to bylo bezva.Kdyz jsem vedela, ze bude doma zase vychylovat, spala jsem u kamosky.No a pak jsem si rekla, ze to takhle dal nejde, ze nechci, aby moje dite zilo v tomhle, tak jsem pozadala o rozvod. A mam klid.Mala je stastna, ja taky a mame pokoj. ![]()
@Aninkaaa Ležet určitě není třeba..nedělej nic namáhavého, ale děloha se musí prokrvovat ![]()
Tak se snazim hodne odpocivat a nemyslet na to.Dnes jsem tu mela kamaradku ze svim prckem, ona mela novou znamost a kdyz se spolu poprve vyspaly tak hned byla tehotna.No zakon schvalnosti, ale kloucek se jim vyved ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.