Sanatorium ART - České Budějovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2555
7.12.12 09:00

@Miriamka 1 Urcite hned jak to pujde pujdem znova.Snad budu mit tentokrat vic vajicek a bude vice embrijek :oops: ale rozhodla jsem se ze do prace hned ted nepujdu. Necham si neschopenku prez vanoce a az vlednu nastopim tak snad mi doktor nevynada :roll: jeste se na to necitim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
7.12.12 09:44

To mas pravdu, odpocin si. Budes zdobit a pect a tak a prijdes na jine myslenky. Hlavne i kdyz je to tezke, nemysli na to. Kamoska taky furt myslela na oplodneni, byla tam nekolikrat a nic.Pak uz byla z toho unavena, tak se rozhodli s manzelem, ze se na to vykaslou, daji si pauzu, dodelaji barak, ona sla do prace a uplne vypla od miminka.No a pak, jak jsem ti uz asi psala, po nejake dobe se objednala na umelko a kdyz ji dr. prohlidl, tak rekl, ze nemusi, ze je tehotna. Otehotnela normalne.Ted ma kluka jako buka. :D Musis vypnout a pak to urcite klapne,neboj.Budu na tebe myslet pres svatky.Ja ti pak napisu, jak jsem dopadla s tema cystama, jestli jedu na umelko, nebo jeste musim cekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
7.12.12 09:49

@Miriamka 1 Urcite jsem na tebe zvedava a moc bych ti prala aby bylo vse v poradku a kdypak jdes na kontrolu? ja jdu 18 :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
7.12.12 10:07

No ja kazdou chvili ocekavam menstruaci a kdyz ji dostanu, tak se mam objednat.Hned jak mi skonci, pujdu na kontrolu a uvidime, jestli tam ta cysta je, nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
7.12.12 10:17

@Miriamka 1 Tak tfuj tfuj at ta potvurka zmizi :palec: Musis pak dat vedet, budu na tebe myslet :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
7.12.12 10:54

Urcite dam vedet, co a jak.Drz mi palecky.Este kdybych mela to jedno, tak uz jsem uplne spokojena. Myslela, jsem, ze jedno mi bude stacit a ze bude moje touha po detech naplnena.No ale matersky pud je silnejsi a ja proste citim, ze potrebuju jeste jedno. I kdyz z te moji princezny jsem utahana jako blazen.Je hyperaktivni, od rana do vecera je v pohybu a ja kolikrat padam na hubu a ona furt neco musi delat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
7.12.12 11:01

@Miriamka 1 To je samozdrejme ze ti palecky drzet budu :palec: Jinak te chapu ze chces jeste jedno jak pises ta touha je silna.My take nechceme zustat u jednoho.Teda pokud se nam postesti a ja verim ze jo :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
7.12.12 11:05

Ver tomu. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
7.12.12 11:07

@Miriamka 1 Jo a chtela jsem se zeptat do Artu na kontrolu po MS jsem objednana na 18.12 a muj gynekolog ordinuje naposled 19.12 myslis ze nevadi kdyz si pujdu ukoncit neschopenku az v lednu? Nebo bych tam mela zajit uz ted? ja opravdu netusim jak to chodi ale chtela bych se vzpamatovat a byt svatky v klidu doma. Jinak v praci jedeme porad svatky nesvatky i stedry den. Poprve bych byla s pritelem o Vanocich doma :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
7.12.12 16:20

@Aninkaaa no už koukám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Řeknu Ti to jednoduše nebo jak to dělám já. Pokud se mě ivf nepodaří tak si jdu do práce kdy uznám za vhodné..můj obvodní gyndař je normální a nechá to jakoby na mě a nechám se uschopnit až se na to cítím. takže pokud mu řekneš, že se ivf nezadařilo a že si chceš ještě trošku odpočinout nevidím problém.
Pak ještě zvaž jaký je Tvůj zaměstnavatel a jak trpí PN aby třeba mu to nějak nevadilo a nevyhodil Tě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
7.12.12 16:32

@denisa 76 praveze v praci jim to vyhovuje kdyz zustanu prez vanoce doma. Jinak kdyz jsem byla na ty gynde tak prave rikal ze kdybych neco potrebovala tak at zajdu ale ze tam je jen do 19 a jinak ze to staci az v lednu pro papir na penize. Neurcil mi kdy mam prijit.Tak jgsem si rikala ze bych ted zanim vubec nesla a az v tom lednu mu prisla zdelit ze to nevyslo a ukoncit to.Tak nevim jestly to tak muzu udelat :nevim: prece nemuzu mit pruser kdyz prijdu az v tom lednu ne :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
7.12.12 16:46

Tak za ním zajdi do toho 19..řekni mu že to nevyšlo a že ještě si chceš odpočinout a přijdeš si pro ukončení až v tom lednu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
7.12.12 16:48

@denisa 76 Asi to tak udelam. Dekuji moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
@Aninkaaa píše:

no je to jednoduchý..tady se nemáš čeho bát :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.