Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak to máme stejné, taky na cysty trpím ale po těch injekcích se mi neudělaly, tak uvidíme teď. Já jen čekám každým dnem na MS a pak můžu taky začít píchat. Už aby jsme to měly za sebou vid?
![]()
@Aninkaaa Ahojky..dlouho jsem te nevidela. Jsem rada ze jsi se zase ukazala a hodne stesti do dalsiho pokusu.
Hm, tak to ja si uz dnes strikala sprej do nosu a od zitra pridavam 4× injekce a v patek jdu na kontrolu, tak nevim, jestli vyfasuju jeste nejake injekce, nebo uz ne. Minule jsem mela asi 8 injekci, nebo 10nevim.Ted mam silnejsi o anpuli vic a jenom 4 mi dali.Tak to se mozna mineme tesne.No pisnem si. Mozna se tam nejak sejdeme.
@denisa 76 Jee ahoj dekuji
Chtela jsem od toho vseho vypnout, tady to na me vse dolehalo a opravdu to zabralo.Ted uz se tesim na dalsi snazeni. A jak si se mela ty? Byly jste n
ekde na horach??
@Aninkaaa
Taky občas takhle vypínám a jedu se vyvětrat. Jinak já si docela užila krásný týden na Moravě v zrekonstruovaném mlýně i se Silvestrem a bylo to úžasný a na hory jezdíme skoro pořád, protože mám Klínovec skoro za barákem
![]()
@denisa 76 píše:
@Aninkaaa![]()
Taky občas takhle vypínám a jedu se vyvětrat. Jinak já si docela užila krásný týden na Moravě v zrekonstruovaném mlýně i se Silvestrem a bylo to úžasný a na hory jezdíme skoro pořád, protože mám Klínovec skoro za barákem
![]()
ahoj, tak to je sranda, my jsme taky na klínovci každý víkend, tedy spíš na božím daru, protože ho máme skoro za barákem
![]()
@Miriamka 1 Tak hodne stesti preji a hlavne hodne pij.Ja stale cekam na MS, jinak mi doktor rikala ze si pak jeste snad budu pichat nejake injekce do stehna ale to uz nevim presne, pri dlouhym jsem to nemela ani jsem nebrala prednison a ted ho mam ![]()
@Simi11 píše:
ahoj, tak to je sranda, my jsme taky na klínovci každý víkend, tedy spíš na božím daru, protože ho máme skoro za barákem![]()
![]()
Zdravim.Tak se neuvidime ted v Artu, ja jdu v patek na krev a ultrazvuk.Budu na vas myslet a drzet palecky.Ja uz jsem dnes dostala prvni injekci, jeste tri a vyrazim do budejek. Pak se uvidi, co a jak dal.:-)
Aninkaaa, tak jsem to zvladla.Byla jsem na injekci, za asistence moji a pana doktora segra namichala ampule a ja si to pichla do bricha. Poprve v zivote jsem si pichla injekci sama, takze od zitra si budu pichat sama, v patek jdu do Artu na krev a v 11 na ultrazvuk, tak snad mi uz nedaji zadne injekce, jenom tu jednu uplne posledni na vecerni pichani a pokud bude vse ok, muzou mi odebrat vajicka. Doufam, ze tam nebude ta cysta, lebo mne klepne.Piju,piju, piju vodicku, dcera mi upiji z moji, protoze jeji-ta sama-neni tak dobra, jako ta moje.:-D
Ahoj holky, chtěla bych se přidat k vám do diskuze…V listopadu jsme byli s manželem poprvé v atru, muži odebrali sperma, které je v normě. Mě udělali hormonální profil, pak sme šli na genetiku,16.1.2013 jsem byla na laparce-byl mi odstraněn pravý vejcovod(byl nějaký zploštělí a už nešel zachránit)+kousek pravého vaječníku. Zítra jdu ke gynekologovi(Michálkovi) domluvit co a jak dál. Chtěla jsem se vás zeptat jak dlouho jste čekali na schválení ivf pojišťovnou?(mám VZP) a pak ještě jedna věc, jaká vyšetření jste musela mít před ivf a za jak dlouho ste šli na ivf? Nezlobte se, že se tolika vyptávám, ale nemám stím zatím žádné skušenosti ![]()
Ahoj Reenndyy.Ja jsem nepotrebovala zadne schvaleni pojistovne. Pojistovna proplaci 3 pokusy do 40 let veku.Ja mam taky VZP. Doktor mne doporucil, udelala jsem si termin v Artu, sla jsem i s pritelem na pohovor. A slo to lehce. Udelaji ultrazvuk, pak se domluvite, pokud bude vse ok, kdy asi by ste chteli to rozjet, pak vam daji injekce, ktere si budete pichat, pak vam vezmou krev, udelate si predoperacni vysetreni a je to. Poprve mi to trvalo asi 3 mesice, nebo 4 ale byl tam malej problem, ktery to zdrzel.Ted jsu po druhe a byla jsem v lednu na pohovor a uz si picham injekce a koncem mesice jdu na odebrani vajicek a pak transfer.Neni to nic slozite. Nenií se ceho bat. ![]()
@Miriamka 1 píše:
Ahoj Reenndyy.Ja jsem nepotrebovala zadne schvaleni pojistovne. Pojistovna proplaci 3 pokusy do 40 let veku.Ja mam taky VZP. Doktor mne doporucil, udelala jsem si termin v Artu, sla jsem i s pritelem na pohovor. A slo to lehce. Udelaji ultrazvuk, pak se domluvite, pokud bude vse ok, kdy asi by ste chteli to rozjet, pak vam daji injekce, ktere si budete pichat, pak vam vezmou krev, udelate si predoperacni vysetreni a je to. Poprve mi to trvalo asi 3 mesice, nebo 4 ale byl tam malej problem, ktery to zdrzel.Ted jsu po druhe a byla jsem v lednu na pohovor a uz si picham injekce a koncem mesice jdu na odebrani vajicek a pak transfer.Neni to nic slozite. Nenií se ceho bat.
Děkuji za odpověď. Nu zítra kolem druhé hodiny se dozvím co a jak dál, ale už po laparce na kontrole mi michálek zdělil, že by bylo lepší ivf(pokud chceme mimčo co nejdříve),kdyby ne, tak by mě sledoval každý cyklus a kdyby zrovna dozrával folík z té zdravé levé strany, tak by mi píchnul nějakou injeci, aby proběhla ovulace(poněvadž neovuluju
) A pak by se čekalo na výsledek a kdyby ne, tak zase čekat 2-3 měsíce ![]()
Už se snažíme 2 a půl roku a mě už to připadá jako věčnost
Takže bych pochopitelně radši tu (možná) rychlejší možnost, než neustále doufat…I když po ivf musí člověk také doufat, zda se povede…Můžu se zeptat kolik vás vyšlo ivf?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.