Sanatorium ART - České Budějovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
202
21.2.13 20:32

Aha, takže já budu poslední :D No tak vám alespoň budu držet palečky ;) A to jdete na 1 ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
21.2.13 20:41

A Miriamka na 2.IVF,že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
21.2.13 20:58

@Reennddyy5 Taky ti to už uteče, věřím že budeme mít všechny štěstí a konečně se dočkáme tak všem tfuj tfuj :hug: :hug: Já jdu do 2IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
21.2.13 21:13
@Aninkaaa píše:
@Reennddyy5 Taky ti to už uteče, věřím že budeme mít všechny štěstí a konečně se dočkáme tak všem tfuj tfuj :hug: :hug: Já jdu do 2IVF

A kolik si necháváš zavést vajíček a v jakém stádiu? Jsem zvědavka já vím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
21.2.13 21:17

@Reennddyy5 Minule jsem měla bohužel jen jedno zdravé vajíčko tak jen to které bylo 72h staré, ale teď jestli se poštěstí a budu jich mít víc tak určitě 2 a zvažujem i na 3.A chtěla bych prodlouženou kultivaci ta je jistější ale záleží co mi tam doporučí. A co ty máš v plánu??Já prve plánovala a nakonec jsem byla v šoku když nebyly vajíčka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
21.2.13 21:22

Jak říkáš, plánovat můžu jak chci, záleží kolik bude vajíček, ale určitě když to půjde, tak budu chtít prodlouženou kultivaci a zavést 1(pokud bude krásné),pokud horší, tak 2…A proč si skončila na IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
21.2.13 21:28

@Reennddyy5 Já měla jen jedno a prý bylo ukázkové ale stejně se mi nechytilo. Jinak s přítelem to dlouho nešlo a do Artu už jezdím přes rok, mám problémy z MS, a bez výpomoci nemám ovulaci(přítel je zdraví).Na IUI jsem už také byla ale bezúspěchu. A jak jsi na tom ty???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
21.2.13 21:35

Tak já brala antikoncepci depoproveru(už nikdy v životě),když bylo dceři 2,5roku, tak sem ji vysadila, pak sem každý měsíc měla cysty, nepravidelnou ms(2krvácela,3dny nic,5dní jo,1den nic, atd…)Pak sme se snažili, přestala jsem chodit ke gyndě(nepříjemná, nic neřešila-tenkrát sem prodělala zánět, říkala jsem jí příznaky a ona na to ať si koupim nějakou vodičku na výplach-na to konto sem se zřekla doktorů).Jenže snaha byla bez úspěchů, tak sem si našla nového gynekologa(Michálka) a ten to začal konečně řešit, poslal mě na laparku, a tam mi díky prodělanému dávnému zánětu odstranili pravý vejcovod a kus vaječníku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
21.2.13 21:37

No ja uz bych mela zacit.Ja mam zitra 7dc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
21.2.13 21:37

Laparka byla 16.1.2013 a pak sem se domluvila s michálkem na ivf(mohl mě jen stimulovat lékama a čekát až bude dozrávat folikul na té zdravé straně, ale já už sem čekat nechtěla, páč bych ovulovala 1 za 2-3měsíce)…Jinak já horm. profil v normě, manžel sperma v normě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
21.2.13 21:38
@Miriamka 1 píše:
No ja uz bych mela zacit.Ja mam zitra 7dc

a jak zvládáš ti injekce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
21.2.13 21:40

@Reennddyy5 jejda tak vám už asi nic jiného než IVF asi nezbývá vid??? No ty doktoři jsou dneska fakt hrozný. Já dřív brala antikoncepci kvůli nepravidelnosti MS a už jí v životě taky nechci vidět :oops: Michálka myslíš z ARTU???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
21.2.13 21:46

Supr.Pri pichani se mi klepou ruce, ale nakonec to dam.Pak to chvilku poboliva ja polezim tak 10 min. a je po boleni a uz zase funguju.Neni to nic hrozne, jen ja jsem do me dospelosti omdlevala u injekci, takze ja se injekce ani nebojim, spis toho, ze omdlim.No ale zatim jsem se neskacela, takze jsem hrdinka. :dance: No musim se pochvalit, to jo. :mrgreen: No Anninka psala, ze mela jen jedno vajicko oplodnene, to ja mela tri a v den transferu, prijdu na sal s tim, ze jim oznamim, ze chci zavest dve a ta laborantka, nebo co to bylo mi oznamila, ze mi bohuzel dve embrijka ukoncili rano vyvoj ale zustalo jedno krasne silne vypadajici.Ze i to je uspech.Tak mi zavedli jedno.Ted nevim kolik si necham. Musim se poradit s pritelem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
21.2.13 21:51
@Aninkaaa píše:
@Reennddyy5 jejda tak vám už asi nic jiného než IVF asi nezbývá vid??? No ty doktoři jsou dneska fakt hrozný. Já dřív brala antikoncepci kvůli nepravidelnosti MS a už jí v životě taky nechci vidět :oops: Michálka myslíš z ARTU???

jojo z artu…Bydlím v prachaticích a on u nás se špičkou maj gynekologické oddělení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
21.2.13 21:53
@Miriamka 1 píše:
Supr.Pri pichani se mi klepou ruce, ale nakonec to dam.Pak to chvilku poboliva ja polezim tak 10 min. a je po boleni a uz zase funguju.Neni to nic hrozne, jen ja jsem do me dospelosti omdlevala u injekci, takze ja se injekce ani nebojim, spis toho, ze omdlim.No ale zatim jsem se neskacela, takze jsem hrdinka. :dance: No musim se pochvalit, to jo. :mrgreen: No Anninka psala, ze mela jen jedno vajicko oplodnene, to ja mela tri a v den transferu, prijdu na sal s tim, ze jim oznamim, ze chci zavest dve a ta laborantka, nebo co to bylo mi oznamila, ze mi bohuzel dve embrijka ukoncili rano vyvoj ale zustalo jedno krasne silne vypadajici.Ze i to je uspech.Tak mi zavedli jedno.Ted nevim kolik si necham. Musim se poradit s pritelem. :lol:

aha tak to jo…A to tě informovali každý den jak se vyvíjí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.