Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Aha, takže já budu poslední
No tak vám alespoň budu držet palečky
A to jdete na 1 ivf?
@Reennddyy5 Taky ti to už uteče, věřím že budeme mít všechny štěstí a konečně se dočkáme tak všem tfuj tfuj
Já jdu do 2IVF
@Aninkaaa píše:
@Reennddyy5 Taky ti to už uteče, věřím že budeme mít všechny štěstí a konečně se dočkáme tak všem tfuj tfuj![]()
Já jdu do 2IVF
A kolik si necháváš zavést vajíček a v jakém stádiu? Jsem zvědavka já vím ![]()
@Reennddyy5 Minule jsem měla bohužel jen jedno zdravé vajíčko tak jen to které bylo 72h staré, ale teď jestli se poštěstí a budu jich mít víc tak určitě 2 a zvažujem i na 3.A chtěla bych prodlouženou kultivaci ta je jistější ale záleží co mi tam doporučí. A co ty máš v plánu??Já prve plánovala a nakonec jsem byla v šoku když nebyly vajíčka ![]()
Jak říkáš, plánovat můžu jak chci, záleží kolik bude vajíček, ale určitě když to půjde, tak budu chtít prodlouženou kultivaci a zavést 1(pokud bude krásné),pokud horší, tak 2…A proč si skončila na IVF?
@Reennddyy5 Já měla jen jedno a prý bylo ukázkové ale stejně se mi nechytilo. Jinak s přítelem to dlouho nešlo a do Artu už jezdím přes rok, mám problémy z MS, a bez výpomoci nemám ovulaci(přítel je zdraví).Na IUI jsem už také byla ale bezúspěchu. A jak jsi na tom ty???
Tak já brala antikoncepci depoproveru(už nikdy v životě),když bylo dceři 2,5roku, tak sem ji vysadila, pak sem každý měsíc měla cysty, nepravidelnou ms(2krvácela,3dny nic,5dní jo,1den nic, atd…)Pak sme se snažili, přestala jsem chodit ke gyndě(nepříjemná, nic neřešila-tenkrát sem prodělala zánět, říkala jsem jí příznaky a ona na to ať si koupim nějakou vodičku na výplach-na to konto sem se zřekla doktorů).Jenže snaha byla bez úspěchů, tak sem si našla nového gynekologa(Michálka) a ten to začal konečně řešit, poslal mě na laparku, a tam mi díky prodělanému dávnému zánětu odstranili pravý vejcovod a kus vaječníku…
Laparka byla 16.1.2013 a pak sem se domluvila s michálkem na ivf(mohl mě jen stimulovat lékama a čekát až bude dozrávat folikul na té zdravé straně, ale já už sem čekat nechtěla, páč bych ovulovala 1 za 2-3měsíce)…Jinak já horm. profil v normě, manžel sperma v normě…
@Miriamka 1 píše:
No ja uz bych mela zacit.Ja mam zitra 7dc
a jak zvládáš ti injekce?
@Reennddyy5 jejda tak vám už asi nic jiného než IVF asi nezbývá vid??? No ty doktoři jsou dneska fakt hrozný. Já dřív brala antikoncepci kvůli nepravidelnosti MS a už jí v životě taky nechci vidět
Michálka myslíš z ARTU???
Supr.Pri pichani se mi klepou ruce, ale nakonec to dam.Pak to chvilku poboliva ja polezim tak 10 min. a je po boleni a uz zase funguju.Neni to nic hrozne, jen ja jsem do me dospelosti omdlevala u injekci, takze ja se injekce ani nebojim, spis toho, ze omdlim.No ale zatim jsem se neskacela, takze jsem hrdinka.
No musim se pochvalit, to jo.
No Anninka psala, ze mela jen jedno vajicko oplodnene, to ja mela tri a v den transferu, prijdu na sal s tim, ze jim oznamim, ze chci zavest dve a ta laborantka, nebo co to bylo mi oznamila, ze mi bohuzel dve embrijka ukoncili rano vyvoj ale zustalo jedno krasne silne vypadajici.Ze i to je uspech.Tak mi zavedli jedno.Ted nevim kolik si necham. Musim se poradit s pritelem. ![]()
@Aninkaaa píše:
@Reennddyy5 jejda tak vám už asi nic jiného než IVF asi nezbývá vid??? No ty doktoři jsou dneska fakt hrozný. Já dřív brala antikoncepci kvůli nepravidelnosti MS a už jí v životě taky nechci vidětMichálka myslíš z ARTU???
jojo z artu…Bydlím v prachaticích a on u nás se špičkou maj gynekologické oddělení ![]()
@Miriamka 1 píše:
Supr.Pri pichani se mi klepou ruce, ale nakonec to dam.Pak to chvilku poboliva ja polezim tak 10 min. a je po boleni a uz zase funguju.Neni to nic hrozne, jen ja jsem do me dospelosti omdlevala u injekci, takze ja se injekce ani nebojim, spis toho, ze omdlim.No ale zatim jsem se neskacela, takze jsem hrdinka.No musim se pochvalit, to jo.
No Anninka psala, ze mela jen jedno vajicko oplodnene, to ja mela tri a v den transferu, prijdu na sal s tim, ze jim oznamim, ze chci zavest dve a ta laborantka, nebo co to bylo mi oznamila, ze mi bohuzel dve embrijka ukoncili rano vyvoj ale zustalo jedno krasne silne vypadajici.Ze i to je uspech.Tak mi zavedli jedno.Ted nevim kolik si necham. Musim se poradit s pritelem.
aha tak to jo…A to tě informovali každý den jak se vyvíjí?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.