Sanatorium ART - České Budějovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2555
24.2.13 08:58

@Miriamka 1 Ted mam chvilku volnou tak pisi, to pred tebou smekam ze takto jezdis, to bych si asi netroufla. Ja jsem z Jindrichova Hradce.Ja na twbe pusobi injekce? Me je ted mometalne po nich fakt doat blbe. Poprve mi nevadily ale to jsem marodila tak jsem lezela doma v klidu, ale ted v praci je mi ouvej. @Reennddyy5 ja peacuji v Bille jako prodavacka a delam kratkej dlouhej takze 14h za den a je to docela zahul. Take se snazim pit caje a ladovat se prirodnima vytaminkama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
24.2.13 09:00

Holky omluvte me za ty strasny chyby ale jsem tu ted prez mob. a pise se to dost blbe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
24.2.13 09:55

@Reennddyy5 testovat muzu za 14 dni ach jo uz aby to bylo;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
24.2.13 10:12

@Frufrýk Koukej nam za 14dni napsat dobre zpravy at nas to tu povzbudi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
24.2.13 10:38

No ja rada jezdim autem a par let zpatky jsem jezdila casto z nemecka na slovensko, ted z tabora na slovensko…Takze mi to nevadi, ale ted jak uz jsem i starsi, tak uz jsem pak utahana jako kun. Injekce pusobi dobre, jen mam pocit, ze jsem nejaka podrazdena a unavenejsi, nez driv.No ale nastesti dnes byla posledni, aspon doufam. Zitra se uvidi, kdy jdu na odber vajicek.Ale ma prset, tak uz budu muset vyrazit hodne brzo rano, kdyby nahodou bylo neco na cestach.Tak snad nebude nic. Uvidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
24.2.13 13:52

Já bydlim 15km od Prachatic…Takže to nemám zas tak daleko do budějc 40km+15…Jinak jsem zvědavá jak budu reagovat na ty injekce já…Vím že mi říkal hoooodně pít aby mi nebylo šoufl..I když je fakt, že narozdíl od vás jsem doma a můžu klidně ležet, ale vy se musíte trápit v práci :-( Snad nám to rychle uteče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
24.2.13 15:16

Ja jsem taky doma na materske, ale mam hyperaktivni dite, takze jsem v jednom kole od rana do vecera.Taky si moc nepolezim.Ja to mam taky jenom 56 km Budejovic.Neni to daleko, ale kdyz je snih, nebo ledovka, tak to neni sranda jezdit autem.No ale co vse neudelame pro miminko, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
24.2.13 16:35

Pro miminko uděláme úplně vše na světě, ať to bolí co to bolí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
24.2.13 17:14

@Reennddyy5 správně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.13 00:32

Ahoj holky:) přídám se k Vám:) snažíme se rok a v úterý jdeme na první návštěvu do Artu, já mám teda sníženou funkci štítné žlázy a rozházené cykly, přítel je OK, ale jelikož mi ještě nebylo 22 tak nám řekli že můžem jedině na iui tak jsem zvědavá:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
25.2.13 09:19

@PitryLudvikova Vítám tě tu, já byla taky už na IUI. Ale teď už jdeme do IVF a v úterý tam jdu taky :D na kolikátou hodinu jste objednaní??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.13 11:17

Na 10:30 :D ale já mám týden po konizaci takže musím dodržet 6ti nedělí a pak se může něco dělat:D uvidíme co se dozvíme kolik vyjde IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
25.2.13 11:25

@PitryLudvikova Tak to se tam minem :mrgreen: Já IUI měla zadarmo ale před rokem, tak nevím jak to je teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.13 11:35

A byla jsi jen na prvním iui nebo jsi zkusila vic? ono je prej az šest pokusů ročně hrazených jsem někde slyšela, a co to vůbec obnáší jako jaký vyšetření musím absolvovat:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
25.2.13 11:44

@PitryLudvikova Když jsem na to šla tak to tak bylo že 6 pokusů hradí pojišťovna. Jednou jsem na tom byla a nevyšlo to, pak jsme do toho šly znova ale už nezabraly léky a vajíčko se nevytvořilo a když mi na potřetí zvíšil dávku tak jsem z toho měla cysty a navíc mi pak bylo upozorněno že pojišťovna to nějak mění a že by se mi ztrhl pokus z IVF nebo co teď už nevím. Mě to nevadilo protože jsem chtěla jít rovnou na IVF tam je větší šance úspěchu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.