Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ja mam taky kratky protokol, ale o injekcich do stehna mi nikdo nic nerekl, ani minule jsem si zadne do stehna nepichala, jenom do zadku a ted mam dobrovolne do bricha. A vis ze ani nevim, k cemu ten sprej? Ale co mi dali a naordinovali, poslucham jako ratlik a strikam rano do leve dirky, vecer do prave, jak naridili.
Ja mela ted 4 davky Fostimonu, redit 2 vodicky a 4 prasky. Mixovani mi slo, ale pak ten blbi pocit, kdyz jsem si musela tu jehlicku zabodnout do bricha. Hluboko jsem se nadechla a flak.Jen si to strikej pomalu, pak to neboli.
Tak jaá si myslím, že ta jehla do stehna se může snad i dávat do zadku, ale to mi řeknou až po tom utz…Mno já a má fobie z jehel, to bude lahoda…Jinak když ji budu píchat až mezi 20:00-21:00 tak je to jedno, ne? Hlavně každej den ve stejnou dobu…A brali ste někdo ten Predison?
@Reennddyy5 Predison beru také při dlouhém jsem ho nebrala a teď ho beru od 1DC
@Reennddyy5 Já od výkonu nesexovala až do potvrzení co vím od holek sexík moc nedoporučují, ale záleží na to jak se asi budeš cítit ty
Ja jsem taky nesexovala, ale dobrovolne. Necitila jsem se na to.Bala jsem se ze se neco pokazi, tak jsme si dali pauzu, takze nevim, jestli se muze, nebo ne nebo co.
A ještě jedna otázka. Co to je ten orgalutran? To je nějaká látka v puregonu? Páč to mám zaškrtlý v protokolu, obojí, ale mám jen ten puregon
Tak jsem z toho nějaká zmatená
@Reennddyy5 také to tam mám zaškrtlé ale zatím to nemám, možná to budou ty injekce do toho stehna opravdu nevím
@Miriamka 1 je zajímavé že máš stejný protokol jako my ale jiné léky, je to asi individuální ![]()
Asi,nevim.Ted jsem se pohrabala v papirech, co jsem brala za injekce kdyz jsem byla poprve, tak jsem taky mela fostimon a sprej synarel-tak se asi drzeli toho predchziho prubehu.Taky jsem mela kratky protokol, jenze ted mam silnejsi davku a i kdyz byl kratky protokol, mela jsem 8 injekci. Takze i ted jeste dostanu urcite dalsi 4 vcetne vecerni.Pak 12 den jsem byla na odber vajicek a 3 dni na to jsem byla na transferu. Jeste ze jsem si ty papiry nechala.Muzu porovnavat. ![]()
Tak jsem pracne precetla pribalovy letak spreje, tak je to synteticka latka, ktera zpocatku zvysuje a pozdeji znizuje vydej hormonu z podvesku mozkoveho(hypofyzy),potrebnym pro tvorbupohlavnych hormonu. Synarel tak postupne zastavuje tvorbu pohlavnich hormonu.Tak opsala jsem to, abych to nespletla. ![]()
Šikovný holky
No a Miriamka 1 už stimuluje a Aninkaaa taky, nebo jak?
@Reennddyy5 Já mám dnes 1dc takže zítra začínám píchat injekce
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.