Sanatorium ART - České Budějovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2555
21.2.13 18:52

No? na co je ten sprej do nosu? To taky nemám a neznám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
21.2.13 18:59

Ja mam taky kratky protokol, ale o injekcich do stehna mi nikdo nic nerekl, ani minule jsem si zadne do stehna nepichala, jenom do zadku a ted mam dobrovolne do bricha. A vis ze ani nevim, k cemu ten sprej? Ale co mi dali a naordinovali, poslucham jako ratlik a strikam rano do leve dirky, vecer do prave, jak naridili. :mrgreen: Ja mela ted 4 davky Fostimonu, redit 2 vodicky a 4 prasky. Mixovani mi slo, ale pak ten blbi pocit, kdyz jsem si musela tu jehlicku zabodnout do bricha. Hluboko jsem se nadechla a flak.Jen si to strikej pomalu, pak to neboli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
21.2.13 19:07

Tak jaá si myslím, že ta jehla do stehna se může snad i dávat do zadku, ale to mi řeknou až po tom utz…Mno já a má fobie z jehel, to bude lahoda…Jinak když ji budu píchat až mezi 20:00-21:00 tak je to jedno, ne? Hlavně každej den ve stejnou dobu…A brali ste někdo ten Predison?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
21.2.13 19:07

Jo a co ten sexík? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
21.2.13 19:20

@Reennddyy5 Predison beru také při dlouhém jsem ho nebrala a teď ho beru od 1DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
21.2.13 19:23

@Reennddyy5 Já od výkonu nesexovala až do potvrzení co vím od holek sexík moc nedoporučují, ale záleží na to jak se asi budeš cítit ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
21.2.13 19:29

Ja jsem taky nesexovala, ale dobrovolne. Necitila jsem se na to.Bala jsem se ze se neco pokazi, tak jsme si dali pauzu, takze nevim, jestli se muze, nebo ne nebo co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
21.2.13 19:32

A ještě jedna otázka. Co to je ten orgalutran? To je nějaká látka v puregonu? Páč to mám zaškrtlý v protokolu, obojí, ale mám jen ten puregon :-( Tak jsem z toho nějaká zmatená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
21.2.13 19:34

@Reennddyy5 také to tam mám zaškrtlé ale zatím to nemám, možná to budou ty injekce do toho stehna opravdu nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
21.2.13 19:36

@Miriamka 1 je zajímavé že máš stejný protokol jako my ale jiné léky, je to asi individuální :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
21.2.13 19:50

Asi,nevim.Ted jsem se pohrabala v papirech, co jsem brala za injekce kdyz jsem byla poprve, tak jsem taky mela fostimon a sprej synarel-tak se asi drzeli toho predchziho prubehu.Taky jsem mela kratky protokol, jenze ted mam silnejsi davku a i kdyz byl kratky protokol, mela jsem 8 injekci. Takze i ted jeste dostanu urcite dalsi 4 vcetne vecerni.Pak 12 den jsem byla na odber vajicek a 3 dni na to jsem byla na transferu. Jeste ze jsem si ty papiry nechala.Muzu porovnavat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
21.2.13 19:57

Tak to netusim.Ja to tam nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
21.2.13 20:04

Tak jsem pracne precetla pribalovy letak spreje, tak je to synteticka latka, ktera zpocatku zvysuje a pozdeji znizuje vydej hormonu z podvesku mozkoveho(hypofyzy),potrebnym pro tvorbupohlavnych hormonu. Synarel tak postupne zastavuje tvorbu pohlavnich hormonu.Tak opsala jsem to, abych to nespletla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
21.2.13 20:24

Šikovný holky ;) No a Miriamka 1 už stimuluje a Aninkaaa taky, nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
21.2.13 20:27

@Reennddyy5 Já mám dnes 1dc takže zítra začínám píchat injekce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.