Sanatorium ART - České Budějovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
17.11.12 15:00

@Aninkaaa Tak podívej ivf je něco kde se nedá moc předvídat. Oni udělají maximum..vajíčko očistí a vyselektují, ale jak se zachová embryo to nedokáže nikdo předem říct a to samé je i reakce třeba na léky.
Vím, že jsi smutná, ale nedá se nic dělat a věř tomu jednomu bobešovi a zítra se uvidí :*
Nevím jakou máš šanci..to neřeknou ani mě..tady se musí hold čekat až jak se to bude vyvíjet :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
17.11.12 15:04

@denisa 76 Budu pevne doufat ze bude bojovat.Na jednu stranku chci aby uz mi volaly ale na druhou se hrozne bojim ale ty to jiste znas, nechapu jak si to vsechno zvladala a zvladas :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
17.11.12 15:11

Nebojte, ja mela tri vajicka oplodnene a v den trsnsferu mi dve ukoncili vyvoj, zbylo mi jedno jedine, to mi zavedli a mam krasnou holcicku.Uz ji je pomalu 2 a pil roku. Nevzdavejte to. Musite tomu verit.Ja jsem vam jen chtela oznamit, jak jsem psala ohledne meho pritele z nemecka, tak je mozne podstoupit umele oplodneni, ze to vse hradi pojitovna pacientky.Tak mi to napsali ze Sanatoria Art, takze budu delat termin a jdu do toho. :D Vam drzim palecky.Kdy jdete na zavedeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
17.11.12 15:14

@Aninkaaa Všemu co děláš prostě musíš věřit. i když něco někdy nevyjde nebo se nedaří.
Chápat to ani nemusíš..pokud Tě život postaví před hotovou věc tak to zkrátka pochopíš i když se Ti to nelíbí :mrgreen: :mrgreen:
na zítra mačkám palečky at to bobís zmákne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
17.11.12 15:16

@Miriamka 1 tak to jsem rada ze do toho muzete jit. Dekuji za povzbuzeni. Jenze jeste se nevi jestly se oplodni. Zitra mi to teprve zavolaji a kdyz se bude bobisek drzet tak jdu na zavadeni v Ut. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
17.11.12 15:18

@denisa 76 Dekuji ja mu budu moc verit tak snad me nezklame a hlavne se neda. Urcite si to vybojuje :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
17.11.12 15:32

No ja mam taky docela obavy, protoze levy vajecnik mi odmita vytvaret vajicka a v pravem jsem i minule mela jenom 3.Takze to bude taky dost drsny, ale musis verit.Ja verila, ze umele dopadne dobre, v praci jeste pred oplodnenim jsem oznamila, ze neprijdu do prace, ze budu tehona, vzala jsem si veci, ze uz nenastoupim a vsem jsem rikala, ze to vyjde a budu mit miminko.No a vyslo, byla jsem presvedcena.Asi ta psychika hodne pomaha. Musis myslet pozitivne a verit tomu. Uvidis, ze to vyjde a ty budes mit krasne mimi.No uz ti tykam.To je hrozne. omlouvam se. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
17.11.12 15:37

@Aninkaaa Takhle se mě líbíš..všechno řeš až to nastane. Jinak bud v klidu..já jsem to samý, ale dr mě též zastaví, prootže já jsem schopná plánovat 5.let dopředu..takže už jsem se trošku odnaučila používat..co kdyby a ptát se jak to bude :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
17.11.12 15:45

@Miriamka 1 jen mi tykej to je v poradku a dekuji za utechu. Hlavni je ze mam aspon to jedno.Tobe take budu drzet palecky :palec: urcite bude mit vase holcicka v brzke dobe sourozence :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
17.11.12 15:48

@denisa 76 to mas pravdu az ta situace nastane tak teprve se to ma resit.Do te doby budu doufat a verit ze bude vse v poradku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
17.11.12 15:52

@Aninkaaa Ono to stejnak nezměníš tak na něj zkrátka mysli a uvidíme. Já se musím smát..ted jsem měla u 4.ivf DL a ten 6.den kdy se dělá utz mě řekl, že je tam už krásných myslím 8 vajuch..jsem myslela, že spadnu z kozy 8o 8o byla jsem zvyklá na 20 vajuch a mě skoro odváželi. No a to mě mohl říkat do aleluja, že při DP je vždy méně vajíček, ale jsou kvalitnější..byla jsem ještě po et na Bohnice :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
17.11.12 15:59

@denisa 76 Tak to i tak si jich mela dost.ta holcina co tam dnes semnou byla jich mela 11.Je to zvlaszni ze nekdo jich ma tolik a nekdo zadne. A kolik sis nechavala zavest? ja porad chtela dve a ted budu rada za jedno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
17.11.12 16:03

@Aninkaaa Tak ono záleží jak Ti fungují vaječníky a jaký máš HP. Já to mám vše ok a i na stimulaci jsem reagovala dost dobře..u každý je to individuální mno :think: Já 2 jak při ivf tak ket ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
17.11.12 16:06

@Aninkaaa Jinak ted jsem si nechala mrazit po 1 embryu takže budu vkládat po 1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
17.11.12 16:07

@denisa 76 Tak ted pujdes na KET nebo IVF? Jen doufam ze zavola jak slibila abych necekala az do vecera v nervach :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.