Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Coz to mas pekny plany.To byc brala taky, ale nemam na to odvahu i povahu.Rada cestuji ale jen na dovolenou a supky zpet. V USA mam sestru, zije tam uz skoro deset let. Ale take jsem tam jeste nebyla ![]()
@Aninkaaa Taky tam máme známé..bydlí kousek od S. Stalloneho, ale asi ho už neuvidím, protože prý dům prodává
![]()
No téda..tak to koukej rychle napravit a sestru navštívit
Kde bydlí sestra???
@denisa 76 Rada bych ji nastivila i proto ze se ji minuly tyden narodila dcerka a ja malou neterinku vidim jen na fotkach. Bydlely v New Orlens ( nevim jestly jsem to napsala dobre) ale ted se mely stehovat tak nevin jestly se nekam premistily. Ty tvy znamy se stehuji jinam??
@Aninkaaa No tak to je sakra důvod aby jsi se na ní jela podívat. Budeš mít kde bydlet což je výhoda a aspon si to tam prohlídneš a veř, že to bude zážitek na celý život ![]()
Známý bydlí kousek od Los Andgeles a nestěhují se oni, ale jejich soused Rambo
![]()
Pak tam mám ještě kámošku a ta vychovává děti v rodině bohatého ředitele banky.Je tam 8.let a nedávno už dostala zelenou kartu tak asi na vánoce přiletí. Ted mě psala, že v té rodině čekají 4 dítě a shání další chůvu..ono totiž každé jejich dítě má svojí chůvičku
a nabízela mě jestli nechci práci. No nemít tak úžasného manžela už sedím v letadle. Nakonec tu práci zřejmě vezme její mamka ![]()
@denisa 76 Jo me taky sestra nabizela at ji prijedu hlidat malou ze by ji nemusel hlidat nekdo cizi.Oni tam nemaj materskou tak musi hned po narozeni mazat do prace.To je desne blby. Jinac jsme na tom stejne letela bych hnef kdybych tu nemala svoji druhou polovicku
Uvidime jak mi ted vyjde ted IVF a kdyz ne tak tam budu uvazovaz navstevu
Taky tam mas spoustu lidi ta jakto ze si tam uz davno nebyla??
@Aninkaaa
No nebyla jsem tam, protože jsme měli pejska a někam ho dát na měsíc nebylo možné. Nedávno umřel tak už je to vyřešené
![]()
No tam to není jako u nás..jenom my si tady pořád stěžujeme
![]()
Jinak my tam poletíme tak cca asi na měsíc a manžela vezmu sebou.Je fakt, že kdybych ho neměla tak tam asi zůstanu.
A co Ty..jak dopadl utz???
@denisa 76 Ja bych tam klidne na nejaky cas zustala ale na porad urcite ne. Ultrazvuk dopadl dobre injekce zabiraji jak maji tak jeste musim do pondeli pichat a v ut opet odber krve a ultrazvuk tak snad uz se dozvim vic. Jeste mi nedokazal rict kolik jich tam bude ale nejake tam rostou, tak snad to bude k tomu abych mohla jit na odber
@Aninkaaa jak to..to tam nic neviděl nebo proč Ti to nedokázal říct??? Mě teda ten 6 den už řekli co a jak. Pravidelně tam bylo okolo cca 10 vajíček a už je změřily
jedině mě napadá, že jich je tam hodně a nemohl je spočítat. Tak tfuj tfuj at pořád pěkně rostou ![]()
Ahoj všem ![]()
měla bych dotaz. Před 14 dny (tedy teď v po to bude 14 dní) jsme byli na IVF. řekli nám, že buď do 14 přijdou měsíčky nebo se mám objednat na kontrolu. Zatím naštěstí nepřišly, tak jsem nevydržela u udělala si test…byl ale negativní
Nemáte někdo zkušenost, jestli se mám plašit nebo je to normální??? Jsem z toho čekání už asi dost na nervy, tak se furt pozoruju…
Děkuji moc za odpověď a všem držím palce, ať se jim mimi podaří ![]()
@Daskav pokud je test 14 dní po et negativní tak je asi konečná. Ms můžou držet léky..pro jistotu si zajdi na krev at když tak léky můžeš vysadit ![]()
Děkuju za info ![]()
zítra zavolám do Artu a objednám se. Teď mi psala kamarádka, že ona měla naopak pozitivní test a pak nic, no a pak byla a test nic…takže naděje umírá poslední ![]()
Jinak jsem koukala, co sis všechno prošla a přeju moc moc moc štěstí, aby se Vám miminko povedlo
![]()
Já i manžel jsme v pořádku, takže u nás příčina neznámá.
@Daskav tak stát se může cokoliv a uvidíš co ukáže krev
pokud máš všechna vyšetření a neukazuje se chyba tak se asi člověk musí obrnit trpělivostí a zkoušet to ![]()
Máš naprostou pravdu ![]()
nejhorší je psychika. Tak zatím přeji fajn neděli a držím palce ![]()
@denisa 76 No vsimla jsem si ze ctyri meril ale rikal ze jeste nepozna kolik jich celkem bude.No tak uvidime. Necham se prekvapit
@denisa 76 No vsimla jsem si ze ctyri meril ale rikal ze jeste nepozna kolik jich celkem bude.No tak uvidime. Necham se prekvapit
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.