Sanatorium ART - České Budějovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
4.11.12 19:42

@Aninkaaa tak super a hodně štěstíčka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
4.11.12 21:09

@petra1706 Tak at ti to utece a hlavne at se vse dari Me to docela utikalo, ale ted jak uz je to otazka par dni tak je to pro me hrozne dlouhy ted si to vice pripoustim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
4.11.12 21:12

@denisa 76 Ahoj, dekuji moc a jak jsi na tom ty? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
4.11.12 21:18

@Aninkaaa tak mrkni na podpísek..tam máš mé shrnutí v ivf a mé plány ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
4.11.12 21:21

@denisa 76 A to prosimte najdu kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
4.11.12 21:47

@Aninkaaa nahoře pod sanatoriem art si dej zapnout podpisy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
5.11.12 18:04

@denisa 76 jj uz to vidim, koukam ze si taly prozivas svoje. Ale jsi statecna ze to nezdavas. Tak preji hodne stesticka ktere te zatim obchazelo :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
6.11.12 07:24

@Aninkaaa Jé děkuji :hug: já jsem ale v pohodě..ivf beru už sportovně. Byl mě ted vyléčenej hlavní faktor co vždy embryo zabil a mohlo by se začít blýskat na lepší časy ;)
Ty jsi už začala nebo jak to vypadá???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
6.11.12 07:27

@Aninkaaa Už jsem si početla..máš už zastavovačku a tedy budeš mít i DP?? Já ho měla ted, ale pokud bude další ivf jdu do krátkýho, protože vajucha mám vždy perfektní..u mě spíš byla chyba v těle a embrya nemusím nějak vylepšovat..ty jsou ukázková :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
6.11.12 11:36

@denisa 76 Jo ja mam dlouhy. U me se nejake zavazne duvody nenasly proc to nejde. Tak se muzu jen modlit aby to vyslo. Neumim si predstavit jit na to tolikrat jako ty to bych asi psychycky nedala. Vcera jsem si zacala pichat Puregon a v sobotu na kontrolu. Jsem rada ze uz te vylecily z te nemoci a budu drzet pesticky aby ti to konecne uz vyslo. Jo a chtela jsem se zeptat kdyz si necham zmrazit embrya a pak kdyz to vzdy nevyjde a budu cerpat znich tak my to pojistovna bude strahavat z pokusu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
6.11.12 15:07

@Aninkaaa Pokud se oplodnuje ze zmražených tak se to nepočítá jako pokus..je to zbytek z ivf a platíš si jenom rozmražení ;)
Tak záleží jak to člověk bere..já když začínala tak jsem si říkala, že jako nikdy bych nešla do ivf jako samoplátce a podívej kde jsem.On nakonec člověk překousne dost věcí, protože ten pocit, kdy ti vloží embryo za to stojí :pankac: :pankac:

No tak to jsem pak zvědavá kolik bude na utz folíků :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
6.11.12 15:29

@denisa 76 Ja si to myslela ale radsi jsem se zeptala. A jo mas pravdu ja nebudu stastna s penezma ale budu stastna bez penez s detmi :) penize pro me nemaji zadnou cenu ale pokud bych byla samoplatce tak bych na to bohuzel uz nemela :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
6.11.12 15:41

@Aninkaaa Tak ona se dá docela za slušnou cenu pořídit minimálka cca do 20000kč a to zase není tak hrozné..v uvozovkách :mrgreen: :mrgreen:
Tak já o sobě musím říct, že jsem štastná i bez toho dítěte..člověk se za ta léta už s tím zkrátka naučil žít..nic jiného mě stejnak nezbyde a prostě život žiju plnohodnotně i bez dětí ;)
Peníze jsou fajné, když jsou..člověk je v dnešní době s nima víc svobodnej. Jinak pro mě nemají žádnou hodnotu co se týká třeba ivf..dokud to půjde tak dám za umělko cokoliv a pak až to už nepůjde díky tomu, že budu stará pixla tak si koupím cestu okolo světa :mrgreen: :mrgreen: Zrovna včera jsme s manželem si říkali jak člověk všechno už má a ty prachy stejnak nemá do čeho rvát a kupuje krávoviny tak proč to nervat do hokus pokus :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
6.11.12 15:59

To kazdopadne jo.No nechame to osudu ten stejne nezmenime :) Jinak ja premyslim trchu jinak protoze je to u mr potad cetstvi ale verim ze se casem take otupim. A vy jste nikdy neuvazovaly o adopci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
6.11.12 16:06

@Aninkaaa Přesně tak..bude se žít tak jak nám to život naservíruje ;)

Adopci nikdy..nemám zájem o dítě co odnosí nějaká fetka a nevím co ještě a pak se trápit tím jak mě v pubertě začne ničit život. Trápení tolik let co čekám na dítě mě už stačilo a asi už chci mít klid. Nemám nic proti adopci a klaním se před lidma co někomu pomůžou, ale já na to s manželem nemáme a přenecháme to těm hodnějším.
Ve 40letech si koupíme ještě jednu motorku a projezdíme když tak svět a hlavně se konečně podíváme do USA, který je našim snem a když bude ještě síla tak si občas zkusím hodit nějaké to ivf :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.