Car fertimed IVF

Anonymní
7.11.15 19:59

car fertimed IVF

Ahoj holky, můžu se prosím zeptat jak jste spokojené s carem fertimed? chtěla bych jít v únoru či v březnu do IVF pokud by nám to do té doby nevyšlo normálně na kolik by to vyšlo a co se všechno dělá před IVF a jak dlouho to trvá než by se šlo na IVF. anebo jaký car v Moravskoslezském kraji by jste mi doporučily jsem s Ostravy.byla bych ochotná dojíždět i do Olomouce do fakultní nemocnice, ale nevím zda je to tam dobré a na kolik by to tam vyšlo. děkuji :) omlouvám se za anonym

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
pcd
242
7.11.15 21:09

Za sebe doporučuji fn olomouc sama jsem podstoupila 2ivf v gyncentru ostrava a katastrofa! Jen tahají peníze 2roky jsme tam docházeli stálo nás to spousty peněz a těch nervů…pak jsme přešli právě do fn olomouc a pravý opak ochota všichni byli příjemní a vše s náma řešili a hlavně po 3měsících jsem byla těhotná termín mám v březnu. V ostravě jsme za 1ivf platili 50000,– v olomouci za to samé 18000,– takže i s tím dojížděním ušetříš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.15 21:20

@pcd moc děkuji :) no tak to je super, tak se asi objednám do toho Olomouce do fakultky :) je to fakt krásná cena :) do gyncentra v Ostravě jsem chodila min rok a byli jsme na 3× IUI a bohužel to nevyšlo a skoro vůbec žádné vyšetření mi neudělali :-( a jak je to tam s objednáním a čekací dobou? a za jak dlouho jste vlastně šli na IVF? by mě zajímalo i jak dlouho to trvá :) penízky by jsme měli našetřené na únor tak bych chtěla jít na IVF v únoru :) ale nevím ani vlastně jak to tam je :-D a fakt dost pěkný rozdíl v cenách, děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
pcd
242
7.11.15 22:03

Na 1.konzultaci od objednáni jsme šli po měsíci, hned mi udělalí základní vyšetření a spermio hormon. profil (imuno i genetiku jsem měla z ostravy) našli mi zvýšený prolatktin takže ten jsem přeléčila a šlo se na ivf. Od 1.návštěvy do 3měsícu jsem byla těhotná. Ale u každého to může byt jiné záleži co u tebe zjistí.
Jinak přístup lékařu je perfektní a embryologu ještě lepší nabídli nám co se jim zdalo nejvhodnější pro nás ikdyž bychom si připlatili za další služby řekli že nejsou u nás nutné no a nebyly. Jo a za léky na stimulaci jsem neplatila nic.
Lituji jen jedné věci a to že jsme vyhodili 100tisíc a 2roky nervů v ostravě :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
10.11.15 12:13

Já také doporučuji Fakultni nemocnici Olomouc. Nejnižší doplatky a vsichni tam jsou proste jednička. Lekari, sestry i embryolozky jsou 100% profici a prostředí je tam pekne, nové zrekonstruované. Hodne řeší důvod neplodnosti a tak ti udělají komplex vyšetření a snaží se vyčerpat všechny varianty pred tim, nez te pošlou na IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
24.1.16 09:03

Ahoj tak já bych taky šla do Olomouce ale je to pro nás moc daleko, jsme s Karviné i tak musíme dojíždět skoro hodinu do polanky.No a Ostravu bych úplně vynechala nic kladného jsem na ní neslyšela, jen tahaj peníze.
V pondělí nás čeká 2ivf tak nám to už snad vyjde. Děvčátka držím všem palečky. :D :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.16 18:31

Ahoj, minulý týden jsem s přítelem navštívila Fertimed v Olomouci. Jsme po IVF na klinice na Horním láně, kde jsme byli stoprocentně spokojení úplně se vším. IVF se povedlo na poprvé. Přístup doktorů a sester byl úplně super i velice příjemné prostředí. Přišel čas na screening v 1. trimestru a byl nám doporučen Fertimed v Olomouci. Hned po příchodu jsme byli šokovaní, jak to tam chodí. Maminky čekající na odběr krve stály v řadě až skoro k hlavním dveřím. Nikde žádná recepce, aby se člověk informoval, co ho bude čekat a jak to všechno bude probíhat. Když vylezla sestřička z ordinace a já se chtěla na toto zeptat, bylo mě jen odseknuto, že se to dozvím, až příjdu na řadu :nevim: 8o. Až jsem se dostala na řadu a vyplnění dotazníku a mých pravděpodobně trapných dotazů(soudím podle výrazu sestry) mi odebrali krev a poslali mě na tři hodiny pryč a poté následoval ultrazvuk. Byla jsem šokovaná přístupu sester, připadalo mi to, že tam berou ty maminky, jak na běžícím pásu a vůbec nesdílí radost maminek - hlavně, že už budou všichni pryč. A nejvíc nás dojalo odběrové okénko na záchodě a hned vedle laboratoř. To by mě zajímalo, kterému chlapovi by se povedl odběr, když by na té chodbě bylo tolik lidí, jak jsme viděli. Mého muže to teda odradilo hned, když to viděl, tak byl rád, že jsme byli na Horním lánu, kde berou ohled na intimitu a soukromí. Takže Fertimed mě tedy vůbec nenadchl. Ale a je to věc názoru a tento je můj :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex