Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, chtela jsem se zeptat, mate nekdo os. zkusenost s FEMAROU? je to obdoba Clostiku, ale snad setrnejsi k sliznici, chci zkusit minimalku.Budu rada za kazdy prispevek
![]()
Ahoj
,
já jsem brala femaru jednou kvůli inseminaci, brala jsem dávku 1-1-1 3.-7.DC, narostly dva folikuly, ale nevyšlo to
ale jinak neměla jsem vůbec žádné vedlejší účinky a předtím na clostil bez reakce a na tamoxifen (i nejvyšší dávku) vždy jen jeden folikul - za mě femara super, hodně štěstí ![]()
@Campari1 píše:
Ahoj,
já jsem brala femaru jednou kvůli inseminaci, brala jsem dávku 1-1-1 3.-7.DC, narostly dva folikuly, ale nevyšlo toale jinak neměla jsem vůbec žádné vedlejší účinky a předtím na clostil bez reakce a na tamoxifen (i nejvyšší dávku) vždy jen jeden folikul - za mě femara super, hodně štěstí
díky a vidím, že druhátko je na cestě, gratuluji ![]()
@Martrich děkuju
a tobě přeju, aby na sebe druhé mimčo taky nedalo dlouho čekat ![]()
Ahoj holky, otevírám znovu diskuzi. Budu mít minimální stimulaci s Femarou - ve kterých dnech cyklu jste ji brali? Je to jako Clostilbegyt 5.-9.DC? A kolik jste měli tablet? Na kontrolu před užíváním jste šly ještě při menses? Díky moc za odpovědi! ![]()
@stonožka12
Ahoj, mužů se zeptat jak jsi dopadla s femarou? Mám tento týden také stimulovat s femarou. ![]()
@maccc ahojky, prosim te jak jsi dopadla s femarou? Chci se na ni taky zeptat
@ejbinka me prave taky
mela sem vzdy jen tak 4-5mm a dva foliky. Ale jak se zjistilo u posledniho IVF foliky jsou prazdne
@ejbinka mam za sebou uz 3IVF a asi 10IUI. Zadny uspech
prirozene sem otehotnela ani nevim jak, ale tehu zamlklo. Mam PCO a tudis bez leku neni ovu. Diky onko zatezi nemuzu hormony, proto jen clostil
@ejbinka hele a můžu se zeptat co mas za poj. a kolik si doplacela! A ty des do IUI? Drzim palce!!!
Mám začít užívat Femaru 2-6 den cyklu 1-1-1, což je cca za týden. Poradíte, na jaké vedlejší příznaky se připravit? Beru nyní Crinone a jsem ospalá a mám děsnou chuť na sladké, které normálně skoro nejím… Díky!
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, bral jste někdo 1 tabletu denně a otěhotněl? Přemýšlím, jestli dr zvolil správně dávkování, všude čtu, že holky berou vícekrát denně. Beru místo clostilbegytu, teď mají výpadek.
@Kskaja píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, bral jste někdo 1 tabletu denně a otěhotněl? Přemýšlím, jestli dr zvolil správně dávkování, všude čtu, že holky berou vícekrát denně. Beru místo clostilbegytu, teď mají výpadek.
Ahojky také jsem nyní dostala Femaru místo Clostilbegytu dávkování mám 1-1-1,
jak ti po tom je?
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď