Neprobíhající ovulace a ovulační příznaky

1581
3.11.15 12:30

Neprobíhající ovulace a ovulační příznaky

Ahoj všem,

Mám ma vás dotaz. Snažíme se s manželem o miminko od května. Tento měsíc jsem se rozhodla se denně testovat ovu testy (dr.max, takže myslim, že kvalitní). Dneska jsem 16DC a cykly mám celkem pravidelné cca 33dní. Takže teď by měla probíhat ovulace a předevčirem a den předtím jsem měla silnější čárky na ovu testu, ale nebylo to pozitivní, byla podstatně slabší, než kontrolní. Přesto mě včera začalo píchat v podbříšku a lehce jsem špinila, měla i bílkovitý hlen. Což podle mě značí ovulaci. A včera byl i test naprosto negativní. Samozřejmě budu testovat dál, ale moc tomu nerozumím.

To, že ovulace nemusí probíhat, vím. Ale byly by u toho i tyto příznaky? Setkala jste se s tím některá a podařilo se vám otěhotnět i přesto, že ovu testy nebyly pozitivní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
143
3.11.15 12:33

Ja bych se na testy vykaslala snazeni obden by melo stacit:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
3.11.15 12:33

Myslím, že při cyklu 33 dní je na ovulaci ještě pár dní čas - většinou proběhne tak 12-14 dní před menstruací.
Tak ještě bych chvíli testovala a uvidíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
3.11.15 12:41

Měla jsem stejné testy, a taky jsem tu testovací čárku měla slabší než kontrolní, a další měsíc už jsem je nepotřebovala, bylo hotovo napoprvé;-) já jsem si je teda koupila, protože mě zajímalo kdy mi po vysazení antikoncepce naskočí ovulace… Takže podle vlastní podobné zkušenosti bych řekla, že ovulaci jsi měla, podle testu i příznaků to sedí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
3.11.15 12:50

Tohle je hodně individuální - mne ovu testy ukazují ovu, když není a naopak - jediný kdo ti ji potvrdí 100% je dr. Příznaky jsem mívala i bez probíhající ovu. Jinak já mám z negativního ovu testu kluka :) a to jsem brala clostík a věděla že ovu probíhá - test stejně ukázal prd 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
3.11.15 13:30
@aklusim píše:
Ahoj všem,

Mám ma vás dotaz. Snažíme se s manželem o miminko od května. Tento měsíc jsem se rozhodla se denně testovat ovu testy (dr.max, takže myslim, že kvalitní). Dneska jsem 16DC a cykly mám celkem pravidelné cca 33dní. Takže teď by měla probíhat ovulace a předevčirem a den předtím jsem měla silnější čárky na ovu testu, ale nebylo to pozitivní, byla podstatně slabší, než kontrolní. Přesto mě včera začalo píchat v podbříšku a lehce jsem špinila, měla i bílkovitý hlen. Což podle mě značí ovulaci. A včera byl i test naprosto negativní. Samozřejmě budu testovat dál, ale moc tomu nerozumím.

To, že ovulace nemusí probíhat, vím. Ale byly by u toho i tyto příznaky? Setkala jste se s tím některá a podařilo se vám otěhotnět i přesto, že ovu testy nebyly pozitivní?

já naposled otěhotněla při takových cyklech 28DC a nevěřila jsem tomu asi se tenkrát prodloužil zrovna byl to jediný nechráněný a i dle testu kdy byl pozitivní a všeho to tak bylo :mavam: tak máš třeba čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85473
3.11.15 14:08

@aklusim tak nevis, jak dlouhou mas lutealni fazi, ovulku muzes mit klidne az 20.DC. Testuj dal, tak, jak se ma (ve stejnou dobu od 10-20h, dve hodiny predtim nepit). Ja mam s dr max jen dobrou zkusenost. A nekdo ma sice priznaky, ale ovulku mit nemusi, no, to se pozna na uzv. Ale podle me mas jeste cas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1581
3.11.15 14:40

Dobře holky, děkuji za odpovědi, budu dál testovat a uvidíme. Zkusím tady pak dát fotku testů, zajímá mě, co na to řeknete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1581
3.11.15 18:01

Tady posílám ještě fotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
3.11.15 22:18

@aklusim ahojky…ovu testy jsem pouzivala dost casto a uz hodne dlouho se mi neukazal pozitivni test…a ovulacni bolesti prozivam porad a dost intenzivne :-((( ale porad nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
4.11.15 12:09

Holky mám prosbu…31.jsem mela pohl.styk s přítelem(snažíme se o miminko)ovu. proběhla 3.11,myslíte, ze by to mohlo vyjít? V ovu mam zmatek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
12.11.15 22:21

@aklusim pri cyklu 33dni jsem mela ovu az 20DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
13.11.15 10:07
@krisťulí píše:
Holky mám prosbu…31.jsem mela pohl.styk s přítelem(snažíme se o miminko)ovu. proběhla 3.11,myslíte, ze by to mohlo vyjít? V ovu mam zmatek

mám to stejně chce to čekat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1581
17.11.15 12:07

@Claire Bare mě se ukázal pozitivní ovu test 21DC, takže ovu proběhla cca 22-23DC. Tobě se už se zadařilo? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
18.11.15 09:51
@aklusim píše:
@Claire Bare mě se ukázal pozitivní ovu test 21DC, takže ovu proběhla cca 22-23DC. Tobě se už se zadařilo? :hug:

tak uvidíš třeba to vyšlo kdy budeš dělat TT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital