Neprobíhající ovulace a ovulační příznaky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1581
22.11.15 12:40

@Claire Bare no, dneska jsem 11DPO, ráno jsem si dělala test, ale nic tam nevidím, manžel říkal, že je bílý. Mrcha zatím nepřišla, ale bolí mě podbříšek, takže se bojím i doufat :( Koukala jsem ma tvého Maxe, to je pecka! Gratulace :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
22.11.15 17:44

@aklusim treba je jeste brzo. Nehazej flintu do zita :kytka: dekuji :hug: snad to bude silit, zatim mi carky prijdou stejne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
2.12.15 20:38

Holky, takový dotaz? Když mam pokazde baz. t.35,6( šest dni na začátku měsice)pak mi stoupne na36,8 a po 6 dnech na 37,tak ta ovu byla v tech dnech jak byla bt 35,6?Už me to plete hlavu :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.16 19:27

Holky, dotázek: 13DC jsem měla bílkový hlen trošku narůžovělý, čípek vzorný a bolesti levého vaječníku, 14DC znovu bílek, tentokrát hodně narůžovělý a během odpoledne cca hodinu bolesti jako na MS, byla jsem přesvědčená, že probíhá ovulka, ale teplota následující 15DC byla nízká a dnes 16DC teprve vylezla. Mám druhý cyklus po porodu, před porodem jsem ovulovala jen s hormonama, tak proto zjišťuji. O miminko jsme bohužel přišli, tak bychom chtěli počít znovu co nejdříve. Pokud by to nebyla ovulace, myslíte, že to špinění byla jen hormonální disbalance? Nebo může teplota stoupnout až za dva dny po ovu?

• Citovat
  • Upravit
6997
27.2.16 22:05

Pokud si nejsi jista ovu, tak si kup ovu. Testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.16 07:22

@Kriistyna ovu test byl právě taky pozitivní, zmatla me teplota, která vylezla az za dva dny, ale drzi se i dnes o něco výše, tak snad ovu proběhla, no uvidíme…mam asi spis strach, aby nebyly zase anovulacni cykly a nemusela jsem do sebe cpát další dardy hormonů :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex