Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Máte někdo zkušenosti Carum carvi Kinderzapfchen? Jsou to čípky, které se prodávají v Německu kvůli nadýmání? Manžel dnes jede do Německa a tak jsem se chtěla zeptat od kdy se tyhle čípky berou (Dceři je měsíc) a jak? A jaké máte zkušenosti s čípky? Děkuji za odpověď ![]()
No, pokud ti decko nepozre kminovej nebo fenyklovej caj, tak pak je to asi zajimava varianta.
Aha, nevsimla sem si, ze je miminku mesic. tak to mu urcite caj nedavas a pak bych ty cipky urcite vyzkousela.
V měsíci jsem už dávala.
A třeba taky 1 lžičku mátového čaje.
Jsou vynikajici, my je taky meli a hodne nam pomohly, davala jsem je teda jen kdyz bylo nejhur, hlavne na noc, maly se po nich paradne vyprdel a tak nejak mu to zklidnilo brisko a krasne spinkal oproti jinym nocim, takze na ne nedam dopustit. Stacila pulka - podelne rozriznout, hodne se rozpousti, takze nekdy to do nej dostat bylo slozite, ale fakt pomohly.
Zdravím, maličká má též problémy prdikama, vyzkoušeli jsme snad vše, co nám kdo poradil..ale myslím, že zabraly až tyhle čípky! Podle návodu můžete dávat 3× denně 1/2 čípku ale po týdnu přestat. My dávali 2× denně 1/4 čípku a když jsem po týdnu přestala, malé začlo opět trápení. Tak jsem se chtěla zeptat, jak dlouho jste čípky užívali? A jestli to někdo konzultoval s doktorem? Díky..
@Maki1970 Dobrý den, vím, že jste tu komentovala kmínové čípky již před x lety, ale mohla bych na Vás mít pár dotazů??
@Týnuš Adík otázka sice nebyla na mě, ale žiju v Německu a tyhle čípky jsem dostávala na předpis od doktorky, klidně poradím
@Aduš8 Děkuji, jde mi o to, jak dlouho se mohou dávat, když syn trpí nejvíce v noci a chtěla bych, abychom se vyspali, můžu mu dát 1/2 třeba každou noc? A jestli k tomu můžeme užívat Biogaiu - probiotika a přírodní kapičky BabyCalm, to nevím, jestli budete znát?!Děkuji
..
Používala jsem BioGaiu, Babycalm a tyhle čípky dohromady
když syn trpěl na koliky, dávala jsem 1 denně. Vůbec se toho neboj, je to homeopatikum.
@Aduš8 Super, moc Vám děkuju, nejdýl v sobotu je budeme mít, tak doufám, že pomůžou!!