Čípky Carum carvi Kinderzapfchen

397
16.4.13 12:31

Carum carvi Kinderzapfchen

Máte někdo zkušenosti Carum carvi Kinderzapfchen? Jsou to čípky, které se prodávají v Německu kvůli nadýmání? Manžel dnes jede do Německa a tak jsem se chtěla zeptat od kdy se tyhle čípky berou (Dceři je měsíc) a jak? A jaké máte zkušenosti s čípky? Děkuji za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2401
16.4.13 12:33

No, pokud ti decko nepozre kminovej nebo fenyklovej caj, tak pak je to asi zajimava varianta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
16.4.13 12:34

Aha, nevsimla sem si, ze je miminku mesic. tak to mu urcite caj nedavas a pak bych ty cipky urcite vyzkousela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
16.4.13 12:54

V měsíci jsem už dávala.
A třeba taky 1 lžičku mátového čaje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
16.4.13 13:40

Díky holky za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
31.8.13 10:52

Jsou vynikajici, my je taky meli a hodne nam pomohly, davala jsem je teda jen kdyz bylo nejhur, hlavne na noc, maly se po nich paradne vyprdel a tak nejak mu to zklidnilo brisko a krasne spinkal oproti jinym nocim, takze na ne nedam dopustit. Stacila pulka - podelne rozriznout, hodne se rozpousti, takze nekdy to do nej dostat bylo slozite, ale fakt pomohly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bajaho
10.9.13 23:14

Carum carvi

Zdravím, maličká má též problémy prdikama, vyzkoušeli jsme snad vše, co nám kdo poradil..ale myslím, že zabraly až tyhle čípky! Podle návodu můžete dávat 3× denně 1/2 čípku ale po týdnu přestat. My dávali 2× denně 1/4 čípku a když jsem po týdnu přestala, malé začlo opět trápení. Tak jsem se chtěla zeptat, jak dlouho jste čípky užívali? A jestli to někdo konzultoval s doktorem? Díky..

• Citovat
  • Upravit
11372
18.12.13 19:53

Souhlasim, jsou skvele!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.20 15:29

@Maki1970 Dobrý den, vím, že jste tu komentovala kmínové čípky již před x lety, ale mohla bych na Vás mít pár dotazů??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14378
25.6.20 16:07

@Týnuš Adík otázka sice nebyla na mě, ale žiju v Německu a tyhle čípky jsem dostávala na předpis od doktorky, klidně poradím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.20 16:32

@Aduš8 Děkuji, jde mi o to, jak dlouho se mohou dávat, když syn trpí nejvíce v noci a chtěla bych, abychom se vyspali, můžu mu dát 1/2 třeba každou noc? A jestli k tomu můžeme užívat Biogaiu - probiotika a přírodní kapičky BabyCalm, to nevím, jestli budete znát?!Děkuji :)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14378
25.6.20 16:44

Používala jsem BioGaiu, Babycalm a tyhle čípky dohromady :D když syn trpěl na koliky, dávala jsem 1 denně. Vůbec se toho neboj, je to homeopatikum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.20 20:02

@Aduš8 Super, moc Vám děkuju, nejdýl v sobotu je budeme mít, tak doufám, že pomůžou!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí