Miminko hodně spí

637
13.4.13 11:55

miminko hodně spí

Ahojte mamky,

mám dvouměsíční holčičku z ničeho nic moc spí budí se jen na jídlo je to normální?
kolikrát je i celou noc vzhůru už od narození a najednou jen spí nemůže být nemocná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
13.4.13 12:00

Co presne to znamena „hodne“? jak to ma na hodiny cca? a jak dlouho to trva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
13.4.13 12:08

Zrovna mam doma to samy. driv spal i jen hodku denne a od 7. tydne spi a spi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
13.4.13 12:23

Mám opačnej problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
13.4.13 12:30

Už včera v noci hodně plakala :-( myslela jsem že to jsou prdíky je na Sunaru a dokrmuji svým mlékem mám ho málo. Namazala jsem pupíkem masírovala bříško cvičila s nožičkama a usnula.Ted to samé plive mléko s vzteká se přitom po namazání masírování jsem slyšela jak prdí tak ted nevím co ji je bojím se že je nemocná jinak normálně 2,5h spí 4 h vzhůru přes den v noci spí někdy i 4 h jinak vzhůru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
13.4.13 12:37

Tak nas od 7. tydne spi po kazdym kojeni, nekdy hned, nekdy az treba za hodku usne. kojim co 3hod a v noci co 4, ale v noci spal vzdycky krasne. naopak vitam, ze ted spi i pres den. jeste jedna vec se zmenila, a to ze neusne beze me, uspim ho a kdyz ho polpzim, tak se hned vzbudi a ja tam nejsem, tak sileny rev dokud neprijdu a nemam na sobe.to taky nikdy nedelal???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
13.4.13 12:38

@lloren a nezacal ti i ublinkavat??? nas nikdy neblinkal a ted po kazdym kojeni ublinkne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
13.4.13 12:41
@lloren píše:
Už včera v noci hodně plakala :-( myslela jsem že to jsou prdíky je na Sunaru a dokrmuji svým mlékem mám ho málo. Namazala jsem pupíkem masírovala bříško cvičila s nožičkama a usnula.Ted to samé plive mléko s vzteká se přitom po namazání masírování jsem slyšela jak prdí tak ted nevím co ji je bojím se že je nemocná jinak normálně 2,5h spí 4 h vzhůru přes den v noci spí někdy i 4 h jinak vzhůru

vsak psalas, ze spi hodne? a ted ze jen 2,5hod a v noci jen 4?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
13.4.13 12:42

No sem tam ubllinkne ale krásně krká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
13.4.13 12:45

Dani24687 takto spí standartně ale ted spí pořád jen se vzbudí na jídlo a zas spí není to u ní zvykem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
13.4.13 12:50

@lloren aha no takze stejne jak nas. noci prospi od narozeni cely, ale pres den spal tak hodku a ted tak cca jen tri hod denne nespi. mne ale segra rikala v dobe, kdy nespaval, ze cuci, ze jeji mala jen jedla a spala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
13.4.13 12:53

No bojim se už jednou jsme leželi v nemocici :-( podezření na srdeční vadu hrozně se bojim abych něco nezanedbala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
13.4.13 12:55

@lloren :-( a co aspon zavolat doktorovi jejimu? jinak nas rikal, ze kojenec muze prospat az 20hod denne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
13.4.13 12:58

@lloren
hele, jestli mas strach kvuli predchozim podezrenim, tak si zkus zavolat na nejakou detskou pohotovost, treba aby ti rekli, co hlidat atd.
ale myslim si, ze to nic neni. nas prcek taky byl schopny najednou prospat cely den. pokud predtim spala malo, tak se ti to mozna zda velky rozdil, ale spousta miminek spi treba 17hod denne.
nas pripad to teda nebyl, ale jednou za cas se jakoby dospaval a pak taky akorat pojedl a spal dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
13.4.13 12:59
@dani24687 píše:
@lloren :-( a co aspon zavolat doktorovi jejimu? jinak nas rikal, ze kojenec muze prospat az 20hod denne.

no, nebo 20 :D kde sa takove miminka daji ziskat? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky