Diskuze pro silné povahy

Anonymní
12.4.13 09:10

Diskuze pro silné povahy

Maminky. Dneska jsem byla s kamarádkou, má měsíčního chlapečka a v klidu mi řekla, že když je můj malý hodně plačivý at mu dám lexaurin (antidepresiva) ona je prej malému dává když pláče kvůli prdíkům snad každý den 8o..Porad te mi, jsem rozhodlá ji nahlásit ale nevím kam. jestli stačí její obvodní nebo sociálce..nebylo to jediné, čím mě vytočila…Malého už přikrmuje zeleninou, ovocem a kašičkama z kravského polotučného mléka..na otázky, proč malému dávám čaj když je lepší a chutnější sirup jsem nechápala. taky jí mimčo váží skoro 7kg!!!Já jsem tak strašně nazlobená, jak si taková k***a může pořídit dítě… :cert:
Omlouvám se za hrubky, ale úplně se třepu :evil:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
371
12.4.13 09:12

No ty kráso! Takové maminky existují? Neporadím ti, ale to je docela silný kafe! :cert:

• načítám...
7226
12.4.13 09:13

8o
jen nevím jestli to sociálka uzná za něco špatného. Vlastně ho fyzicky netýrá i když je to fakt šílený 8o

s takovýmhle přístupem bude možná miminko brzo postižené - on ten lexaurin je pěkná svině :zed:

• načítám...
8283
12.4.13 09:14

Lexaurin jsem občas brala a stačí půlka a vím co to se mnou dělalo, ale dávat ho malému dítěti? to snad nemyslí vážně

Příspěvek upraven 12.04.13 v 09:14

• načítám...
21848

A to ji na to chlap nebo někdo, kdo do toho má a mluvit, nic neřekne?

• načítám...
258

To je něco pro mě.. kravské mléko nedavam ani teď a to ma mala za chvilku rok..

a ty antidepresiva.. k tomu se raději nevyjadřuji.. to je opravdu masakr..

ona si asi myslí, že je to tak spravně??

ale kam se obratit neporadim.. ale asi bych to taky nenechala tak..

• načítám...
29577
12.4.13 09:15

K její pediatře. Ta by měla vědět, co s tím :think:

• načítám...
cher
12.4.13 09:16

Udej ji! Jinak taková osoba, co má v hlavě nasráno by nikdy nemohla být mojí kamarádkou

• Upravit
1799
12.4.13 09:17

To co dítě jí, to ti může být jedno, s tím nikdo nic neudělá, ale ten lexaurin to je humus.. teda.. je to svinstvo pro miminko!!!

• načítám...
Run
20807

To je až dost přehnaný ne? Až se mi tomu nechce věřit.. :nevim:

• načítám...
8071

No jo, nikomu nemůžeš zabránit, aby se rozmnožil. Ale Lexaurin miminku, to už je vážně síla, ale opravdu nevím, co s tím.

• načítám...

Kdybych to věděla, tak asi dojdu k dětské doktorce, ke které chodí. Je mu měsíc, chodí určitě na kontorly a doktorka se může podle toho zařídit, když to bude vědět :nevim:. Jakože třeba nějak pozná, že bere takový sajrajt (zorničky a tak). :nevim:

Příspěvek upraven 12.04.13 v 09:18

• načítám...
Naima
12.4.13 09:18

Jsem na vahách, protože se mi moc nechce věřit tomu, že by tohle mohla být pravda. I Anča z první obecné, co si upletla děcko v patnácti, snad určité věci ví 8o.

• Upravit
5065

Tak jsem si přečetla o tom léku, a teda ta ženská nemá rozum, nevím kam takové případy nahlásit, bohužel, že krmí čím chce, to je její věc, a nikdo na ní podle mě nemůže, ale že ho dopuje nějakejma lékama co děti vůbec nesmí natož novorozenec :roll: vždyť ho může zabít 8o Asi bych to řekla doktorce, nebo bych nejdřív vynadala jí. Teda jako teď jsem fakt v šoku, kolik asi dětí musí trpět kvůlí dementním rodičům, ach jo, takhle mu ničit zdraví…

• načítám...
8071
@Bublana píše:
Kdybych to věděla, tak asi dojdu k dětské doktorce, ke které chodí. Je mu měsíc, chodí určitě na kontorly a doktorka se může podle toho zařídit, když to bude vědět :nevim:. Jakože třeba nějak pozná, že bere takový sajrajt. :nevim:

Taky mě teď napadlo, asi bych šla za dětskou a řekla jí, co jsem slyšela.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí

Active Baby