Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
No ty kráso! Takové maminky existují? Neporadím ti, ale to je docela silný kafe! ![]()
![]()
jen nevím jestli to sociálka uzná za něco špatného. Vlastně ho fyzicky netýrá i když je to fakt šílený ![]()
s takovýmhle přístupem bude možná miminko brzo postižené - on ten lexaurin je pěkná svině ![]()
Lexaurin jsem občas brala a stačí půlka a vím co to se mnou dělalo, ale dávat ho malému dítěti? to snad nemyslí vážně
Příspěvek upraven 12.04.13 v 09:14
A to ji na to chlap nebo někdo, kdo do toho má a mluvit, nic neřekne?
To je něco pro mě.. kravské mléko nedavam ani teď a to ma mala za chvilku rok..
a ty antidepresiva.. k tomu se raději nevyjadřuji.. to je opravdu masakr..
ona si asi myslí, že je to tak spravně??
ale kam se obratit neporadim.. ale asi bych to taky nenechala tak..
Udej ji! Jinak taková osoba, co má v hlavě nasráno by nikdy nemohla být mojí kamarádkou
To co dítě jí, to ti může být jedno, s tím nikdo nic neudělá, ale ten lexaurin to je humus.. teda.. je to svinstvo pro miminko!!!
No jo, nikomu nemůžeš zabránit, aby se rozmnožil. Ale Lexaurin miminku, to už je vážně síla, ale opravdu nevím, co s tím.
Kdybych to věděla, tak asi dojdu k dětské doktorce, ke které chodí. Je mu měsíc, chodí určitě na kontorly a doktorka se může podle toho zařídit, když to bude vědět
. Jakože třeba nějak pozná, že bere takový sajrajt (zorničky a tak). ![]()
Příspěvek upraven 12.04.13 v 09:18
Jsem na vahách, protože se mi moc nechce věřit tomu, že by tohle mohla být pravda. I Anča z první obecné, co si upletla děcko v patnácti, snad určité věci ví
.
Tak jsem si přečetla o tom léku, a teda ta ženská nemá rozum, nevím kam takové případy nahlásit, bohužel, že krmí čím chce, to je její věc, a nikdo na ní podle mě nemůže, ale že ho dopuje nějakejma lékama co děti vůbec nesmí natož novorozenec
vždyť ho může zabít
Asi bych to řekla doktorce, nebo bych nejdřív vynadala jí. Teda jako teď jsem fakt v šoku, kolik asi dětí musí trpět kvůlí dementním rodičům, ach jo, takhle mu ničit zdraví…
@Bublana píše:
Kdybych to věděla, tak asi dojdu k dětské doktorce, ke které chodí. Je mu měsíc, chodí určitě na kontorly a doktorka se může podle toho zařídit, když to bude vědět. Jakože třeba nějak pozná, že bere takový sajrajt.
Taky mě teď napadlo, asi bych šla za dětskou a řekla jí, co jsem slyšela.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Maminky. Dneska jsem byla s kamarádkou, má měsíčního chlapečka a v klidu mi řekla, že když je můj malý hodně plačivý at mu dám lexaurin (antidepresiva) ona je prej malému dává když pláče kvůli prdíkům snad každý den
..Porad te mi, jsem rozhodlá ji nahlásit ale nevím kam. jestli stačí její obvodní nebo sociálce..nebylo to jediné, čím mě vytočila…Malého už přikrmuje zeleninou, ovocem a kašičkama z kravského polotučného mléka..na otázky, proč malému dávám čaj když je lepší a chutnější sirup jsem nechápala. taky jí mimčo váží skoro 7kg!!!Já jsem tak strašně nazlobená, jak si taková k***a může pořídit dítě… 

Omlouvám se za hrubky, ale úplně se třepu