Zúžený svěrač u kojence

208
12.4.13 14:08

Zúžený svěrač u kojence

Ahoj, nenašla jsem ani zde, ani jinde na netu co nás trápí, tak píšu… Již přes měsíc můj 4,5 měsíční nekajdí jinak než přes rr. Šla jsem k dětské doktorce, ta mě poslala na chirurgii a tam malýmu zjistili, že se mu zúžil svěrač a předepsal nám používat 14 dní rr o velikosti 10. Mám mu jí vkládat jen ke svěrači 16× denně vždy na 15 vteřin, vyndat a opět zasunout. Že se jim takhle plno dětí rozkajdilo. Máte stím některá zkušenosti? Musím dávat zatím i tu malou, protože mu to ještě nejde vykajdit-máme hleny :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6552
12.4.13 15:13

Dela se to tak, u nas tedy maminy dostanou primo dilatator a rozsiruji tim- je to takova kovova tycinka…No, ale jen ke sveraci se mi nezda, je potreba ji zasunout minimalne 2-3 cm- ten dilatator je zakonceny do spicky, lip se s nim manipuluje. U nas se maminky zaucuji, ze se dilatuje rozhodne dele- minimalne minute, tim, ze se jim v dupine jakoby krouzi. Ale asi kazda chirurgie postupuje jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
12.4.13 15:24

My chodily na chíru a doktorka tam malé strkala malíček…chodily jsme tam obden cca 14 dní a je to OK, hodně jí to pomohlo od kolik a líp se jí kaká ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
12.4.13 15:31

Jo, o tom kovovým nám dr taky říkal, ale pak nám řekl o tý trubičce, tak uvidíme… a kdy jste tak pozorovali změnu k lepšímu? My začali teprve včera… A mám tam tu trubičku tedy nechávat dýl než 15 vteřin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
12.4.13 15:52
@Macgorka píše:
Jo, o tom kovovým nám dr taky říkal, ale pak nám řekl o tý trubičce, tak uvidíme… a kdy jste tak pozorovali změnu k lepšímu? My začali teprve včera… A mám tam tu trubičku tedy nechávat dýl než 15 vteřin?

já s tímhle zkušenost nemám…naše malá hned druhý den lépe kakala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí