Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj manky, chtěla jsme se s Vámi podělit o zkušenosti z porodnice v Čáslavi.Do Kutné Hory jsme rodit nešla z obavy s její špatné pověsti s porody, spíš některým nevhjodným přístupen doktora k rodičce. Nevím jestli šlo o fámy? Nakonec jsem skončila v Čáslavi, na vedení porodu si nemůžu stěžovat,.Ale bohužel s přístupen dětských sestřiček se do dnes nemůžu smířit.CHovali se většina ne všechny naprosto neohleduplně a bez zájmu o jako koliv pomoc-Děs.Kam by ste šli radši rodit.Jaké maté zkušenosti vy.?
Ahoj,
a co zkusit Havlíčkův Brod? Sama jsem tam rodila v lednu 2005, nemůžu si stěžovat a to se malý narodil o dost dřív (35tt), takže jsme si tam po porodu pobyli na nedonošeneckém oddělení 14 dní.
Z Čáslavi i z KH jezdí některé maminky až do HB - mám dvě kamarádky, které tu rodily, obě jsou z KH.
Brodská nemocnice je Baby Friendly Hospital, porodní sály jsou nové, dobře vybavené. Pokoje pro maminky jsou také vyhovující. Jediné, co mi vadilo, byla strava - jídla typu zelí, hrách v polévce atd. jsou pro kojící vyloženě vhodná. ![]()
Pokud jde o personál, zažila jsem celkem tři směny porodních asistentek a lékařů a byli skvělí. Přístup sestřiček také dobrý.
Bára
Diky za rady zatím jde je o hipotetickou uvahu, na další mimčo se chastáme přístí rok.Jen se mi to zdá trošku z ruky Do hory i Čáslavi to mám asi tak stejně daleko, tak nevím. zatím díky
ahoj. já jsem obě děti rodila v Čáslavi a jsem překvapená z tvých zkušeností. Já jsem byla nadšená, chodím tam i do ambulance, přesto že možná blíž bych to měla do K.H. A sestřičky z dětského byly taky fajn. Koho jsem moc nemusela byla por.asistentka Maternová (nejsem si už jistá, ale myslím že to byla tahle) jinak jsem se tam cítila dobře. Do Kutný Hory bych asi nešla, stejně tam porodnice už dlouho nebude, jak jsem se doslechla.