Časopis o háčkování
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Mmb. je mimibazar.cz
navody na hackovani zde.
do vyhledavani je nutno psat s háčky a čárky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
První číslo jsem si koupila, přemýšlím si koupit ui druhé číslo se šanonem, ale na další čísla prdím, 149 Kč je moc. JInak ten časopis se mi zdá super, kdyby stálo do 50 Kč, tak bych si ho klidně kupovala. Jinak ten časák bude mít 120 čísel a od 3. čísla bude stát 149, což je příliš. Jsem zvědavá, kolik čísel za tu cenu vyjde, spočítala jsem si, že kdyby si člověk koupil všech 120 čísel, zaplatil by bohatě přes 15 000 Kč, za což se dají pořídit třeba 3 šicí stroje po 5000 Kč apod.
- Citovat
- Upravit
Prosím holky napište sem internetovou adresu k tomu časopisu prosím ![]()
- Citovat
- Upravit
Upřesnění
Musím Vám to trochu upřesnit. 1. číslo stojí 39 Kč, 2. stojí 99 Kč, a ty ostatní už 149 Kč. Takže já si koupila to první a možná si potom koupím ještě to druhé protože tam má být šanon na ty návody a zase klubíčko vlny. Je tam totiž pár návodů které mě zaujaly. A ještě pro ty co tady tvrdí, že by se podle těch jejich návodů v životě nenaučili háčkovat: není to pravda! Já, která jsem předtím uměla akorát tak řetízek, a to taky ještě s bídou, teďka umím docela solidně háčkovat. Neříkám, že je ze mě nějaký profík, ale umím základy. Pro mě jsou návody krásně srozumitelné. A ještě mám takový tip pro ty kteří se raději podívají na nějaký ten videonávod. Na youtube si zadejte háčkování. Vyjedou vám nějaká videa. A zkuste ta, od paní která háčkuje s oranžovou vlnou
Nevím jak líp to popsat. Ale uvidíte už na první pohled která to jsou. Tato paní má fakt supr návody na základní techniky háčkování. Je to na tom videu krásně vidět, navíc to několikrát opakuje a ještě k tomu přesně popisuje co máte udělat. A navíc - video e v češtině. ![]()
- Citovat
- Upravit
Nn první číslo stojí 39, druhé 99 a ty další 149… u toho prvního jsou dvě klubka italské vlny (která je na tohle nejlepší), háček a návod na první čtvereček patchworkového přehozu, no a dále v tom časopisu najdete návody na řecký kobereček, polštářky, krátký top… atd. v tom druhém je šanon na ty časopisy a návod na další čtvereček (ten je doost těžký, jeho název je „mušličková krajka), no a samozřejmě další klubko vlny…
doufám že informace budou stačit, kdyžtak se ptejte… a teď už vám "ženy“
… přeji hezký večer
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A je tam nějaká internetová adresa kde je možno najít k tomu info? ![]()
- Citovat
- Upravit
Taky jsme koulila první číslo, co se týče netu tak tohle je jediné, co na webu asi je: http://czpress.cz/index.php?…
- Citovat
- Upravit
Holky, a nedomluvíme se nějak na vzájemném skenování?
Já už jsem si časopis přestala kupovat, je to fakt drahé. Ale takhle když dáme hlavy dohromady…mohla bych poskytnout čísla 1,2,3,4
- Citovat
- Upravit
Ano, tak jsem to myslela. Mě třeba na tom přehozu nezáleží, líbí se mi ty jejich modely, jsem začátečnice a mají je tam docela hezky popsané. Třeba v čísle 4 se mi moc líbí ta šála, ale v trafice už jsem to nesehnala. Pětku jsem si nekoupila, tam mě nezaujalo nic. Tak kdybychom se domluvili na nějakém sdílení, tak jednou za čas bych si to koupila ![]()
- Citovat
- Upravit
Ty prvni dve cisla mam dokonce oskenovane, tak neni problem nasdilet, nebo poslat. Dalsi dily bohuzel nemam, nepodarilo se mi je sehnat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžu se zeptat, co je to to MMB? A kde to najdu??