Časopis o háčkování

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.9.12 10:12

Casopis o hackovani

Holky, prosim o radu. Pred par dny jsem v televizi videla upoutacku na novy casopis o hackovani, ktery by mel vyjit. Nepostrehla jsem presny nazev a na netu se mi nedari o tom nic najit… muzete mi prosim poradit? Mel by to byt casopis se vzory na hackovani, plus nejaka vlna a myslim ze mluvily i o hacku, ktery by mel byt soucasti… :think: :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5761
15.9.12 10:28

Před pár minutama jsem tu reklamu viděla a taky si ne a ne vzpomenout na název :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
15.9.12 10:31

Jmenuje se to jednoduše-Háčkování
měla jsem ho dnes v ruce.Na kartonku časák,2 klubíčka prý italské vlny a háček. Popis a pár fotek, zaváděcí cena 39,– přišlo mi to nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
15.9.12 11:16

Holky a nevíte jestli to bude stát 39 pořád nebo je to jen první číslo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
15.9.12 11:24

Tak přesně na tohle jsem se ptala v trafice a samo že další bude stat už 99kč :cert: a je jich prej 120těch čísel 8o :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
15.9.12 11:43

Ahoj, tak ja dnes Hackovani koupila, no a at si to nechaj. navody pouze psane, zadna schemata. a obrazky s vysvetlenim jak hackovat pevne oko, kr.sl. a dl.sl, neumet hackovat tak to nepochopim.
na netu jsou lepsi obrazky, takovy zluty, scany z casaku.
a navody svysvetlenim lepsi na MMB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
15.9.12 12:58

@zizinka Taky si myslím, že nic jinýho, než to co je zadarmo k dispozici na MMB tam nebude. Takže ať žije MMB a maminky, který jsou šikovný a o návod se podělí s náma míň šikovnýma. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
15.9.12 13:06

120 čísel za 99 a to se vyplatí! Díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
15.9.12 13:19

Mě to taky zaujalo, ale když to běželo podruhé, tak jsem si všimla, že těch čísel má být snad 120 a budou stát 150Kč nebo tak nějak, tak jsem si to rozmyslela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9749
15.9.12 13:35

Vobec sa to nevyplati, vlna je len take miniklbko, teda dve a nic viac ako najdes zdarma na nete tam nie je. su to zbytocne vyhodene peniaze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misighjklů§
16.9.12 17:58

Kdyz uz radite radte tak jak to je : casopis se jmenuje snadný hačkovaní ( teď jsem si ho donesla domu. prvni cislo 39 kc druhy 99 a dalsi pak 149 kc a celkem cca 120 cistel. prvni cislo obsahuje 2 mensi klubka vlny hacek casopis plus dalsi brozurky s popisy zakladnich ok a jeste neco co na me pusobi jako reklama na ten casopis.. jinak me prijde casopis super jinak to vychazi kazdych 14 dni… a ze to je jen popsany neni pravda

• Citovat
  • Upravit
5
18.9.12 20:11

První číslo sem nechala v regálu - háček, že bych si ho nekoupila ani za pet korun, ale plánuju omrknout druhý číslo, i kdyby jen kvuli tomu šanonu, do kterýho si pak můžu ukládat osvědčené návody z netu - teda pokud bude peknej a stylovej.

Nevíte nekdo, jak casto to bude vycházet? Kdy bude to druhe cislo - zapomnela sem mrknout, jestli to tam nepisou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
19.9.12 07:44

Jarinka, v tv reklamě říkají že bude vycházet každý týden :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
20.9.12 15:15

Mám to doma, jmenuje se to Snadné háčkování, první číslo stojí 39, jsou tam dvě klubíčka a háček + listy s návodama. Druhé číslo má stát 99, bude tam klubíčko a šanon a od třetího čísla 149 a jen s jedním klubíčkem, cž už mi přijde moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
20.9.12 18:01

Hele jakou internetovou stranku ma ten novej casak o hackovani jak na nej byla ta reklama v telce? :?: :?: :?: :?: :?: :think: :think: :think: :think: :think: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :| :| :| :| :| :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :? :? :? :? :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat