Časopis o háčkování
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Před pár minutama jsem tu reklamu viděla a taky si ne a ne vzpomenout na název
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jmenuje se to jednoduše-Háčkování
měla jsem ho dnes v ruce.Na kartonku časák,2 klubíčka prý italské vlny a háček. Popis a pár fotek, zaváděcí cena 39,– přišlo mi to nic moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky a nevíte jestli to bude stát 39 pořád nebo je to jen první číslo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak přesně na tohle jsem se ptala v trafice a samo že další bude stat už 99kč
a je jich prej 120těch čísel
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak ja dnes Hackovani koupila, no a at si to nechaj. navody pouze psane, zadna schemata. a obrazky s vysvetlenim jak hackovat pevne oko, kr.sl. a dl.sl, neumet hackovat tak to nepochopim.
na netu jsou lepsi obrazky, takovy zluty, scany z casaku.
a navody svysvetlenim lepsi na MMB.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zizinka Taky si myslím, že nic jinýho, než to co je zadarmo k dispozici na MMB tam nebude. Takže ať žije MMB a maminky, který jsou šikovný a o návod se podělí s náma míň šikovnýma. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě to taky zaujalo, ale když to běželo podruhé, tak jsem si všimla, že těch čísel má být snad 120 a budou stát 150Kč nebo tak nějak, tak jsem si to rozmyslela
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vobec sa to nevyplati, vlna je len take miniklbko, teda dve a nic viac ako najdes zdarma na nete tam nie je. su to zbytocne vyhodene peniaze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyz uz radite radte tak jak to je : casopis se jmenuje snadný hačkovaní ( teď jsem si ho donesla domu. prvni cislo 39 kc druhy 99 a dalsi pak 149 kc a celkem cca 120 cistel. prvni cislo obsahuje 2 mensi klubka vlny hacek casopis plus dalsi brozurky s popisy zakladnich ok a jeste neco co na me pusobi jako reklama na ten casopis.. jinak me prijde casopis super jinak to vychazi kazdych 14 dni… a ze to je jen popsany neni pravda
- Citovat
- Upravit
První číslo sem nechala v regálu - háček, že bych si ho nekoupila ani za pet korun, ale plánuju omrknout druhý číslo, i kdyby jen kvuli tomu šanonu, do kterýho si pak můžu ukládat osvědčené návody z netu - teda pokud bude peknej a stylovej.
Nevíte nekdo, jak casto to bude vycházet? Kdy bude to druhe cislo - zapomnela sem mrknout, jestli to tam nepisou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám to doma, jmenuje se to Snadné háčkování, první číslo stojí 39, jsou tam dvě klubíčka a háček + listy s návodama. Druhé číslo má stát 99, bude tam klubíčko a šanon a od třetího čísla 149 a jen s jedním klubíčkem, cž už mi přijde moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele jakou internetovou stranku ma ten novej casak o hackovani jak na nej byla ta reklama v telce?
![]()
- Citovat
- Upravit
Holky, prosim o radu. Pred par dny jsem v televizi videla upoutacku na novy casopis o hackovani, ktery by mel vyjit. Nepostrehla jsem presny nazev a na netu se mi nedari o tom nic najit… muzete mi prosim poradit? Mel by to byt casopis se vzory na hackovani, plus nejaka vlna a myslim ze mluvily i o hacku, ktery by mel byt soucasti…