Časopis o háčkování
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Zdravím vespolek.Taky jsem to ze začátku kupovala, ale nechala jsem si to odkládat. Už to nedělám. Jsou to vyhozené peníze. Vlna tam sice je, ale kouše.10lisů a klubko vlny za 149č nestojí. Jestli mužu poradit: na stránkách internetu najeďte na SNADÉ HÁČKOVÁNÍ, poté odkaz SNADNÁ TRAFIKA, v ní najděte na časopisy, pak zadáte SNADNÉ HÁČKOVÁNÍ. Potom na té stránce na KOMENTÁŘE. Rozkliknete je a najdete komentář od ANTONIE, je to slovenka, pro mne suprovnì ženská. Napsala tam odkaz, když se rozklikne, naleznete ho v italštině, ten časopis, kterékoliv číslo, je v italštině jen ho přeložit. To už není tak hrozné, než vyhodit peníze do luftu. První jsem si přeložila české vydání do italštiny, abych věděla, co ty výrazy znamenajì,pak jen to, co mně zaujalo. Doufám, že tpomůže. ![]()
- Citovat
- Upravit
"Snadné háčkování"
Dobrý den, časopis se jmenuje „Snadné háčkování“. Vychází každý pátek a stojí 149,– Kč. Začala jsem ho odebírat, návody jsou opravdu dobře popsané, pro mě jako pro absolutního začátečníka. Nejhorší je, že časopis opravdu není levný. Poslední číslo, které jsem odebrala je 18. a přestala jsem. Hledala jsem někoho, kdo by časopis také odebíral, že bychom se spolu podělili o náklady. Mě by třeba stačil i ofocený časopis bez vlny. V prvním čísle byl háček, v druhém čísle šanon a je tam projekt „rustikální deka“ která se skládá ze čtverečků a na každý čtvereček je v každém časopisu návod, plus další návody a rady. Magdaléna:)
- Citovat
- Upravit
Dobrý den, mohla bych Vás poprosit o naskenování minimálně prvního čísla? Má babička velice ráda hačkuje a koupila si až díl s vlnami a promeškala první číslo, které teď marně shání (me)

Velice předem děkuji za jakoukoli odezvu