Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
pejska sice nemám, ale známá odebírá Svět psů a chválí si ho ![]()
Svět psů
My kdysi brali několik ročníků
http://www.pespritelcloveka.cz/default.aspx
Pak jsem párkrát koupila ten Svět psů a tenhle mi přišel lepší, fakt jsem ho četla, ne jen listovala…
Ale už je to opravdu dlouho, nevím, jak je na tom teď.
Tak na Svět psů i na Pes přítel člověka jsem na netu narazila…ale vážně nevím, který je lepší? Je to pro mé rodiče, starší lidi a pořídili si pejska aby nebyli sami. Takže opravdu nevím který vybrat? Nemusí to být nic odborného…
Pes přítel je lepší.
Pak vychází jednou za dva měsíce Psí sporty, ty jsou super, ale jestli je to pro laiky, co mají psa „jen“ pro radost, tak bych koupila toho Psa přítele.
Ve Světě psů začaly vycházet amerikanizované články o výcviku apod., to se mi ježily vlasy na hlavě při představě, že se tím bude někdo řídit jakože když to píšou v tom odborném časopise, tak to tak bude…
Už jsem ho dlouho nekoupila.
Ten jsem párkrát koupila, když začínal vycházet, teď už jeho kvalitu delší dobu nesleduji. Ale protože znám šéfredaktora, tak si myslím, že by tam vyslovené bláboly pouštět neměl ![]()
Tudíž pro laiky asi jo, doporučila bych. ![]()
Ten Pes je takový víc odborný.
Z časopisů opravdu nejradši Psí kusy, ale ještě lepší je nová hra Psí život. Co jsem ji dětem koupila na psizivot.eu
, nemůžu je od ní odtrhnout!
Moc prosím o radu, ráda bych chtěla jako dárek koupit předplatné časopis o pejskách

Proto Vás moc prosím, kdo pejsky máte, doporučte mi časopis, který by byl nejlepší..