Co dát klukovi ke křtinám

7572
9.9.10 09:21

Co dát klukovi ke křtinám

Ahoj.
Tady se ví všechno, tak jdu na radu :mrgreen:
V nejbližší době máme křtiny, kmotr chce malému něco koupit, ale neví co. Já si taky nevím rady, když jsme křtili dceru, dostala od kmotry zlatý řetízek s přívěskem.
Ale co klukovi? Řetizky se mi na chlapečcích nelíbí :nevim:
Tak prosím, poraďte. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
9.9.10 09:24

Ahoj. Se křtem zkušenosti nemám, ale napadá mě nějaká pamětní mince? (to víš, jsem vnučka numismatika ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
9.9.10 09:30

No mě napadl ten řetízek s pěkným přívěskem,ikdyž se ti to nelíbí tak nevíš zda ho nebude nebo bude chtít nosit až povyroste.Chkleba to nežere tak to můžeš mít doma schované :nevim: nebo ta mince je dobrý nápad,nic jiného mě nenapadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
9.9.10 09:32

já svůj řetízek, co jsem ke křtinám dostala taky nenosím, mám ho schovaný na památku. Pokud chcete něco „užitečnějšícho“ tak co třeba křížek, svatý obrázek, nebo tak… :nevim: dětská Bible?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
9.9.10 09:33

No, když už jsou to křtiny, kdy se teda mimi stane křesťanem, dala bych něco tématického - naše děti dostaly jeden dětskou Bibli a druhý takového knižního „průvodce“ mší, kde se dětem vysvětluje, co se při mši v které fázi děje. Oba dárky hodně využívají, přijde mi to praktické a rozhodně využitelnější než něco ze zlata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
9.9.10 09:53

ahoj, naš Kubísek od kmotry dostal dětskou bibli, když se mě ptala tchyně co mu ma koupit a sdělila jsem jí, že mince by byla nej, tak nakonec doma vyhrabala řetízek a dala mu ho, ačkoliv jsem byla proti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
9.9.10 10:25

Teda holky, vy jste rychlíci!
Dětskou bibli plánuju dětem k Vánocům :think: Řetízek fakt nee, pardon. :andel:
Ale ta pamětní mince zní dobře. Jelikož tomu nerozumím, kde se to kupuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
9.9.10 10:45

ja nevím, ale meho bratra tchan je taha snad z klobouku, pracuje v bance a vetšinou nějakou přinese

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
9.9.10 11:43

Ahojky. Mareček dostal od kmotra zlatý řetízek, vybrali jsme velký, aby ho měl až v dospělosti. Dětskou Bibli jsme dostali od paní farářky - my se s ní známe už strašně dlouho, tak je tam takové jakoby rodinné pouto, jinak nevím, jestli ji dává všem. No a od ostatních příbuzných jsme dostali nějaké peníze a přání ke křtinám. Ta mince není špatný nápad, já mám jednu od dědy, je to teda spíš i takový velký placatý přívěsek, ale nosit se to nedá, utrhlo by mi to krk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
9.9.10 16:03

https://www.emimino.cz/…-krtu-10896/

Je tam i odkaz na mince (znamení zvěrokruhu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
9.9.10 20:30

No nevím :-D :nevim: …stejně jako ty. Ale asi bych to vyřešila tím že bych se ozvala v budoucnu kdyby kluk něco důležitého postrádal :) Řetízky atd jsou moc pěkné např. na památku ale v dnešní době kdy každý šetří a ví že dítě neustále roste je to Kýč. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
9.9.10 20:39

Holky, díky moc! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie