Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj.
Tady se ví všechno, tak jdu na radu ![]()
V nejbližší době máme křtiny, kmotr chce malému něco koupit, ale neví co. Já si taky nevím rady, když jsme křtili dceru, dostala od kmotry zlatý řetízek s přívěskem.
Ale co klukovi? Řetizky se mi na chlapečcích nelíbí ![]()
Tak prosím, poraďte. ![]()
Ahoj. Se křtem zkušenosti nemám, ale napadá mě nějaká pamětní mince? (to víš, jsem vnučka numismatika
)
No mě napadl ten řetízek s pěkným přívěskem,ikdyž se ti to nelíbí tak nevíš zda ho nebude nebo bude chtít nosit až povyroste.Chkleba to nežere tak to můžeš mít doma schované
nebo ta mince je dobrý nápad,nic jiného mě nenapadá.
já svůj řetízek, co jsem ke křtinám dostala taky nenosím, mám ho schovaný na památku. Pokud chcete něco „užitečnějšícho“ tak co třeba křížek, svatý obrázek, nebo tak…
dětská Bible?
No, když už jsou to křtiny, kdy se teda mimi stane křesťanem, dala bych něco tématického - naše děti dostaly jeden dětskou Bibli a druhý takového knižního „průvodce“ mší, kde se dětem vysvětluje, co se při mši v které fázi děje. Oba dárky hodně využívají, přijde mi to praktické a rozhodně využitelnější než něco ze zlata.
ahoj, naš Kubísek od kmotry dostal dětskou bibli, když se mě ptala tchyně co mu ma koupit a sdělila jsem jí, že mince by byla nej, tak nakonec doma vyhrabala řetízek a dala mu ho, ačkoliv jsem byla proti
Teda holky, vy jste rychlíci!
Dětskou bibli plánuju dětem k Vánocům
Řetízek fakt nee, pardon. ![]()
Ale ta pamětní mince zní dobře. Jelikož tomu nerozumím, kde se to kupuje?
ja nevím, ale meho bratra tchan je taha snad z klobouku, pracuje v bance a vetšinou nějakou přinese
Ahojky. Mareček dostal od kmotra zlatý řetízek, vybrali jsme velký, aby ho měl až v dospělosti. Dětskou Bibli jsme dostali od paní farářky - my se s ní známe už strašně dlouho, tak je tam takové jakoby rodinné pouto, jinak nevím, jestli ji dává všem. No a od ostatních příbuzných jsme dostali nějaké peníze a přání ke křtinám. Ta mince není špatný nápad, já mám jednu od dědy, je to teda spíš i takový velký placatý přívěsek, ale nosit se to nedá, utrhlo by mi to krk.
https://www.emimino.cz/…-krtu-10896/
Je tam i odkaz na mince (znamení zvěrokruhu).
No nevím
…stejně jako ty. Ale asi bych to vyřešila tím že bych se ozvala v budoucnu kdyby kluk něco důležitého postrádal
Řetízky atd jsou moc pěkné např. na památku ale v dnešní době kdy každý šetří a ví že dítě neustále roste je to Kýč.
![]()