Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den, ráda bych pro svého syna vybrala předplatné časopisu na příští rok, ale kromě Sluníčka (které dostane dcera) nemám s ničím zkušenosti. Prosím pokud odebíráte pro svého syna v tomto věku nějaký časopis a máte dobré zkušenosti, doporučte. Moc děkuji
Ještě upřesním, že by nám asi nejvíc vyhovovalo něco na styl toho Sluníčka - tedy aby tam byl nějaký příběh, nějaká pohádka, jeden komix, pak pár úkolů pro předškoláky a hlavně nějaké vystřihování - to teď u nás frčí. Naopak předem vyřazuju časopisy založené na vymalovávání - nevymalovává nic - ani auta - absolutně ho to nebaví. On potřebuje tvořit vlastní nápady. Moc děkuju za všechny typy.
@terinka4444 a co v tom časopisu je? Dívala jsem se co mi našel googl, ale působí spíš už pro školáky
@IvanaOl píše:
@terinka4444 a co v tom časopisu je? Dívala jsem se co mi našel googl, ale působí spíš už pro školáky
prostě mix všeho, není to Sluníčko, je to prostě takový „odbornější“ časopis, o všem, o vesmíru, technologiích, přírodě, historii, naší malé bude pět na Vánoce, odebíráme ho, kvůli starší tedy, a ona si v něm ráda listuje a nechává si z něj číst.
@terinka4444 Jj, tak nějak to na mě působilo. Díky za typ, ale to si myslím, že bude pro nás aktuálnější třeba až napřesrok. Já zatím jedu po těch úkolech, pohádce a vystřihovánkách ![]()
@IvanaOl Myslím, že ten Junior by pro něj asi opravdu ještě nebyl. Odebíráme ho taky, ale kluci si ho pořádně užili až tak od deseti let, kdy už všemu tak nějak víc rozuměli. Jinak moc neporadím, protože nemám osobní zkušenost. Pro nejmladšího mám teď objednané předplatné sluníčka, ale to už máte. Pak mě napadá jedině Méďa Pusík (toho jsem párkrát koupila a řekla bych, že je na podobném principu jako sluníčko), nebo Mateřídouška (tu jsem četla naposledy asi před třiceti lety, takže vůbec netuším, jak vypadá teď).
Edit: ta mateřídouška vypadá, že je taky spíš pro starší děti. Teď jsem ale narazila na časopis dráček a ten vypadá celkem zajímavě. Koukněte: http://dracek.magaziny.cz/#…
@Meeshab moc děkuju. Na Dráčka už jsem taky narazila. Líbil se mi asi zatím nejvíc. Zajímalo by mě, pokud by tu s ním měl někdo osobní zkušenost. Nebo ho možná zkusím jedno číslo koupit a uvidím. Na stáncích jsem ho ale zatím neviděla
Dracek je pro kluka dobra obdoba Slunicka. Odebirala jsem pul roku. Nemohla jsem ale zkousnout tu grafiku, nelibi se mi. Kazdopadne byly tam hadanky, vystrihovanky, pribehy a malo reklam. ![]()
Raketa je vyborna! Jen chodi jen jednou za ctvrt roku. Coz nam teda nevadi, nicmene spis aby nebyl smutnej, ze sestra ma Slunicek plno a on jen par cisel. Nicmene to je uzasnej casak, ten bavi i me. ![]()
Chtěla jsem napsat: Časopis HRANA (jako „hra na…“
)
http://www.casopishrana.cz/
Ale čtu, že už dva roky nevychází..nová čísla jsou nejistá
Ale jsou tak k sehnání výhodné balíčky starších čísel.. Měla jsem ráda HRAJEME, ale ten koupilo nějaké velké nakladatelství a ukončilo.. ![]()
Příspěvek upraven 30.11.16 v 06:24
Mateřídouška. Dcerka ji má od předškoláka a ani po letech se nechce s předplatným rozloučit.
@IvanaOl Já mám pro dceru balík všech dílů Hrany a teď kupuju Raketu. Dcera dostane první balík k Vánocům (bude jí 5 a kousek).