Časopis pro kluka 5 let

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4076
29.11.16 23:02

časopis pro kluka 5 let

Dobrý den, ráda bych pro svého syna vybrala předplatné časopisu na příští rok, ale kromě Sluníčka (které dostane dcera) nemám s ničím zkušenosti. Prosím pokud odebíráte pro svého syna v tomto věku nějaký časopis a máte dobré zkušenosti, doporučte. Moc děkuji
Ještě upřesním, že by nám asi nejvíc vyhovovalo něco na styl toho Sluníčka - tedy aby tam byl nějaký příběh, nějaká pohádka, jeden komix, pak pár úkolů pro předškoláky a hlavně nějaké vystřihování - to teď u nás frčí. Naopak předem vyřazuju časopisy založené na vymalovávání - nevymalovává nic - ani auta - absolutně ho to nebaví. On potřebuje tvořit vlastní nápady. Moc děkuju za všechny typy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
29.11.16 23:04

21.století junior, skvělý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4076
29.11.16 23:11

@terinka4444 a co v tom časopisu je? Dívala jsem se co mi našel googl, ale působí spíš už pro školáky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
29.11.16 23:16

My občas kupujeme Pusíka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.11.16 23:18
@IvanaOl píše:
@terinka4444 a co v tom časopisu je? Dívala jsem se co mi našel googl, ale působí spíš už pro školáky

prostě mix všeho, není to Sluníčko, je to prostě takový „odbornější“ časopis, o všem, o vesmíru, technologiích, přírodě, historii, naší malé bude pět na Vánoce, odebíráme ho, kvůli starší tedy, a ona si v něm ráda listuje a nechává si z něj číst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4076
29.11.16 23:27

@terinka4444 Jj, tak nějak to na mě působilo. Díky za typ, ale to si myslím, že bude pro nás aktuálnější třeba až napřesrok. Já zatím jedu po těch úkolech, pohádce a vystřihovánkách :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
29.11.16 23:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
29.11.16 23:42

@IvanaOl Myslím, že ten Junior by pro něj asi opravdu ještě nebyl. Odebíráme ho taky, ale kluci si ho pořádně užili až tak od deseti let, kdy už všemu tak nějak víc rozuměli. Jinak moc neporadím, protože nemám osobní zkušenost. Pro nejmladšího mám teď objednané předplatné sluníčka, ale to už máte. Pak mě napadá jedině Méďa Pusík (toho jsem párkrát koupila a řekla bych, že je na podobném principu jako sluníčko), nebo Mateřídouška (tu jsem četla naposledy asi před třiceti lety, takže vůbec netuším, jak vypadá teď).

Edit: ta mateřídouška vypadá, že je taky spíš pro starší děti. Teď jsem ale narazila na časopis dráček a ten vypadá celkem zajímavě. Koukněte: http://dracek.magaziny.cz/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4076
29.11.16 23:52

@Meeshab moc děkuju. Na Dráčka už jsem taky narazila. Líbil se mi asi zatím nejvíc. Zajímalo by mě, pokud by tu s ním měl někdo osobní zkušenost. Nebo ho možná zkusím jedno číslo koupit a uvidím. Na stáncích jsem ho ale zatím neviděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32873
30.11.16 00:06

Můj má rad Předškoláka a Mašinku Tomáše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
30.11.16 05:42

Dracek je pro kluka dobra obdoba Slunicka. Odebirala jsem pul roku. Nemohla jsem ale zkousnout tu grafiku, nelibi se mi. Kazdopadne byly tam hadanky, vystrihovanky, pribehy a malo reklam. :palec:

Raketa je vyborna! Jen chodi jen jednou za ctvrt roku. Coz nam teda nevadi, nicmene spis aby nebyl smutnej, ze sestra ma Slunicek plno a on jen par cisel. Nicmene to je uzasnej casak, ten bavi i me. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
30.11.16 06:22

Chtěla jsem napsat: Časopis HRANA (jako „hra na…“ ;) )
 http://www.casopishrana.cz/

Ale čtu, že už dva roky nevychází..nová čísla jsou nejistá :oops: Ale jsou tak k sehnání výhodné balíčky starších čísel.. Měla jsem ráda HRAJEME, ale ten koupilo nějaké velké nakladatelství a ukončilo.. :oops:

Příspěvek upraven 30.11.16 v 06:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
30.11.16 06:23

Mateřídouška. Dcerka ji má od předškoláka a ani po letech se nechce s předplatným rozloučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
30.11.16 07:42

@IvanaOl Já mám pro dceru balík všech dílů Hrany a teď kupuju Raketu. Dcera dostane první balík k Vánocům (bude jí 5 a kousek).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
30.11.16 07:48

Kupujem Pusíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie