Časovaný styk

Napsat příspěvek
Velikost písma:
91
28.1.11 20:13

tak to my jsme to taky tak měli asi rok, vždy 1-5 den clostilbegyt, 14 den ultrazvuk a Pregnyl a pak 16-24 Provera a estrofem. Asi po půl roce se zadařilo ale těhu jsem potratila v hned na začátku tak kolem 7 týdne. Ted jsme to zkoušeli od dubna a nic, takže ro moc nevychází, ex na povel už nás to nebavilo a navíc jak manžel věděl že musí tak to zrovna nešlo, takže pro nás žádný užitek, ale zas na druhou stranu dr nám šetřil penízky takže ted máme našetřené na ivf, nic jiného zkoušet nebudem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danice
29.1.11 19:54
Anonymní píše:
Danice já jsem otěhotněla časovaným stykem :wink: Dokonce 2× (jednou jsem potratila). Akorát mi ho nenařídili v CAR, ani jsem neměla Pregnyl. Nařídila jsem si ho sama podle BT (a vždy to v tom měsíci bylo jen jednou). Jinak bych s naší frekvencí sexu neotěhotněla vůbec.Ale taky jsem byla v péči CARu, podstoupila jsem dvě inseminace. Taky jsme neměli žádný problém, Inseminace byly neúspěšné.
Pak jsem zašla do rehabilitačního centra, tam mně fyzioterapetka zkontrolovala, měla jsem špatně kostrč. Ukázala mi jak cvičit Mojžíšku, cvičila jsem dva měsíce, pak mně zmobilizovala a pak jsem otěhotněla hned napoprvé tím řízeným stykem :wink:

U nás je asi největší chyba v tom timingu,takže to taky jednou-dvakrát zkusíme.Zatím jsem to časovala sama,třeba pomoc UZ a pregnylu bude na místě.

• Citovat
  • Upravit
Danice
29.1.11 19:55
beruškaJ píše:
tak to my jsme to taky tak měli asi rok, vždy 1-5 den clostilbegyt, 14 den ultrazvuk a Pregnyl a pak 16-24 Provera a estrofem. Asi po půl roce se zadařilo ale těhu jsem potratila v hned na začátku tak kolem 7 týdne. Ted jsme to zkoušeli od dubna a nic, takže ro moc nevychází, ex na povel už nás to nebavilo a navíc jak manžel věděl že musí tak to zrovna nešlo, takže pro nás žádný užitek, ale zas na druhou stranu dr nám šetřil penízky takže ted máme našetřené na ivf, nic jiného zkoušet nebudem :roll:

To je dobře,že Vám šetřil penízky,ale mě je 36,takže nechceme už moc dlouho čekat. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
8114
30.1.11 23:05
Danice píše:
To je dobře,že Vám šetřil penízky,ale mě je 36,takže nechceme už moc dlouho čekat. :mavam:

Danice, je mi 37 let, vloni jsem absolvovala 3 cykly s Clostilbegytem…ve 3. cyklu 13DC byly 2 folikuly 18 a 21mm, dr mi píchl Pregnyl a měli jsme časovat styk po 36 hodinách od injekce… učinili jsme tak a výsledek vidíš v metříku- v červnu se nám narodí Vikinka :palec: . Čekali jsme jednovaječná dvojčátka, ale ustálo to jen jedno- i za to velký dík „Pánu Bohu“… Netvrdím, že to vyjde vždy, ale jsem důkazem toho, že to není nesmysl… Pokud je ovulace potvrzena ultrazvukem a není „jiný“ problém, je velká pravděpodobnost, že to vyjde :pankac: Držím pěstičky a běž do toho- a hlavně, věř tomu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
30.1.11 23:13

„Časovaný styk“ jsem taky praktikovala, akorát bez doporučení doktorů. Jen jsem se sledovala, měřila BT a testovala ovulaci. A velmi záhy jsem přišla na to (cca po 2 cyklech), že chlap NESMÍ vědět, že jde o načasovaný sex, tzv. „napovel“.

Když je to jakoby vysloveno nahlas, tak je to stresující pro oba. Já to pak manželovi neříkala, sex jsme měli i mimo plodné dny a když to bylo v den „D“, tak sama sebe jsem vždy nějak psychicky naladila. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danice
31.1.11 08:52
birma píše:
Danice píše:
To je dobře,že Vám šetřil penízky,ale mě je 36,takže nechceme už moc dlouho čekat. :mavam:
Danice, je mi 37 let, vloni jsem absolvovala 3 cykly s Clostilbegytem…ve 3. cyklu 13DC byly 2 folikuly 18 a 21mm, dr mi píchl Pregnyl a měli jsme časovat styk po 36 hodinách od injekce… učinili jsme tak a výsledek vidíš v metříku- v červnu se nám narodí Vikinka :palec: . Čekali jsme jednovaječná dvojčátka, ale ustálo to jen jedno- i za to velký dík „Pánu Bohu“… Netvrdím, že to vyjde vždy, ale jsem důkazem toho, že to není nesmysl… Pokud je ovulace potvrzena ultrazvukem a není „jiný“ problém, je velká pravděpodobnost, že to vyjde :pankac: Držím pěstičky a běž do toho- a hlavně, věř tomu :hug:

No to je paráda!! Doufám,že žádný jiný problém není-tedy krom hraničního prolaktinu-ale pořád v mezích normy.
Já Clostil neberu,dělaly se mi po něm cysty a i bez něho mám tři velké folikuly,takže je co oplodnit. :lol: Řekli jsme si,že to zkusíme jeden cyklus s časovaným stykem,pak ASI jednou inseminaci a potom už rovnou IVF.

• Citovat
  • Upravit
Danice
31.1.11 09:04

birma: Jak dlouho před tím jsi nemohla otěhotnět? Takže u Vás byla nejspíše chyba v timingu?

• Citovat
  • Upravit
1164
31.1.11 09:05

Ahoj chci tady taky trochu potěšit.Taky jsem nakonec po neúspěšném nasazení clostáku od svého Dr začla do caru aby mi udělali více vyšetření.Mám PCO,tak mi Dr znova nasadil closták,ale zvýšil mi dávku a po kontorle na utz taky píchnutí pregnylu to jsem si dělala doma sama.Poprvé to nevyšlo a po druhé jsem pregnyl ani neaplikovala,protože jsem se nedostala na utz,takže jsem to neřešili a teď jsem v 9tt :wink: u nás byl teda ten problém,že se mi neuvolňovala jajíčka a pokud,tak je velká pravděpodobnost,že jsem to mohli prosšvihnout,protože manžel je vždycky 4 dny pryč a 4 dny doma.
Tak přeju hodně štěstí někdy to není od věci mě to teda uklidniulo,když jsem věděla co a jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danice
31.1.11 09:18
Dakot píše:
Ahoj chci tady taky trochu potěšit.Taky jsem nakonec po neúspěšném nasazení clostáku od svého Dr začla do caru aby mi udělali více vyšetření.Mám PCO,tak mi Dr znova nasadil closták,ale zvýšil mi dávku a po kontorle na utz taky píchnutí pregnylu to jsem si dělala doma sama.Poprvé to nevyšlo a po druhé jsem pregnyl ani neaplikovala,protože jsem se nedostala na utz,takže jsem to neřešili a teď jsem v 9tt :wink: u nás byl teda ten problém,že se mi neuvolňovala jajíčka a pokud,tak je velká pravděpodobnost,že jsem to mohli prosšvihnout,protože manžel je vždycky 4 dny pryč a 4 dny doma.
Tak přeju hodně štěstí někdy to není od věci mě to teda uklidniulo,když jsem věděla co a jak
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
To je také možné,že mám sice krásné folíky,ale vajíčka se z nich neuvolní.....
Holky,moc Vám děkuji za podporu!!!!! :hug:
  • Citovat
  • Upravit
8114
31.1.11 16:25
Danice píše:
birma: Jak dlouho před tím jsi nemohla otěhotnět? Takže u Vás byla nejspíše chyba v timingu?
Danice, nechávali jsme tomu vloný průběh asi 3měsíce… Já jsem měřila BT, „cítila“ jsem ovulaci (velmi silné píchání) ale dr. mi vždy tvrdil, že dle UTZ není ovulace :?: BT byla předpisová, „bolení“ sedělo dle ní…ale někde byl problém. Dr. mi říkal, že můžou být vajíčka nedostatečně zralá nebo se neuvolní. No a Clostil zabral :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danice
31.1.11 16:46
birma píše:
Danice píše:
Danice, nechávali jsme tomu vloný průběh asi 3měsíce… Já jsem měřila BT, „cítila“ jsem ovulaci (velmi silné píchání) ale dr. mi vždy tvrdil, že dle UTZ není ovulace :?: BT byla předpisová, „bolení“ sedělo dle ní…ale někde byl problém. Dr. mi říkal, že můžou být vajíčka nedostatečně zralá nebo se neuvolní. No a Clostil zabral :palec:

Tři měsíce!!!! To je chvilička!!! Já na ten clostil nereaguju moc dobře,takže lepší u mne bez něho.Spíš bude problém v tom uvolňování vejce. :twisted:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.