Časovaný styk

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Danice
28.1.11 14:36

Časovaný styk

Ahoj,chtěla bych se zeptat,jestli některé z Vás v CAR doporučili „časovaný styk“ a jestli jste po něm otěhotněly.
Mě včera Dr.nabízela tři možnosti: časovaný styk
inseminaci
a rovnou IVF
Nezjistili nám žádný problém,proč by to nemělo jít,tak jsme zvolili prozatím první možnost.
Jde o to,že mi bude měřit folikly a až bude dosahovat 18mm,tak mi aplikují Pregnyl a načasuje nám,kdy bychom se měli nejvíce snažit.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12681
28.1.11 14:40

časovaný styk jsme měli rok, hlídal mě můj gyndař a můžu říct, že příště by jsem se na to vyprdla hned na začátku, protože po pár měsících už jsme neměli skoro žádný styk, ono je to hrozně na nervy když víš, že máš jít domů a souložit a chlap ten už pak taky nemohl-nešlo mu to, psychicky se šprajcl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
28.1.11 14:42

si to ani neužiješ :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danice
28.1.11 14:43

Takže se povedlo až IVF?

• Citovat
  • Upravit
Danice
28.1.11 14:45
Lowel píše:
si to ani neužiješ :-?

Tak IVF si taky moc neužiju. :roll:

• Citovat
  • Upravit
1648
28.1.11 14:52

Jenže ber to tak, že vím o čem mluvím, my se pokoušeli přes 7 let tímto stylem, je to dlouhodobější, výsledek nemusí být a víc to ubíjí psychicky a to oba partnery, uvidíš saam když se nezadaří už třeba na potřetí, budete k sexu přistupovat jen jako k nutnému zlu. IVF si sice neužiješ to ano taky, ale z větší části je větší šance a nenaruší to partnerské soužití. to už ale záleží na tobě, nám to hodně z partnerství sebralo bohužel, já byla nešťastná když se nezadařilo a partner tím trpěl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
28.1.11 15:02

Měli jsme to stejné co popisuješ ty, IVF se povedlo na podruhé u první dcery, u druhé jsme zkoušeli jak píšu, pak jsme se na to vykašlali a jeli na dovolenou a vypustli vše z hlavy a to na radu gyndaře, sám už si nevěděl rady. Vrátila jsem se těhotná a koukali jsme všichni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
28.1.11 15:44

je to na prd, zkuste tak jednu ovulku, jinak bych na to kaslala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
28.1.11 15:49

jizvi koukám že se shodnem, ten plánovaný styk to je na dlouhou trať, dokonce ani můj doktor víš o kom mluvím :wink: , by nedoporučil, u nás byl tenkrát dost bezradnej, no a vidíme výsledek všichni :mrgreen: :lol: já chodící reklama na IVF bez IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
28.1.11 16:01

a ja na plodnou neplodnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
28.1.11 17:06

no jizvi u tebe je teda ta neplodnost hodně plodná to je fakt :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danice
28.1.11 18:06

Děkuju za odpovědi,i když nejsou zrovna povzbudivé. Ale já si to tak trochu myslela. Když se to nepovedlo rok a půl,tak tři měsíce nespáchají zázrak.No dávám tomu čas do jara,pak rovnou IVF,inseminaci vypustíme.
Ještě se zeptám,to vám pokaždé píchali Pregnyl? Třeba rok???

• Citovat
  • Upravit
271
28.1.11 19:20

Ahoj Danice.
Myslím, že časovaný styk je někdy na místě. My se o to pokoušeli asi 7× a nikdy z toho nic nebylo. Psíše, jak píšou ostatní, manžel ten sex na povel moc nezvládal a ani jeden z nás si to neužil. Ono Vás to snejně po pár nevydařených pokusech přestane bavit a budete se spíše ohlížet po jiných způsobech (IVF, když inseminaci nechcete)
Mě pokaždé píchali pregnyl, ale sem tam byla pauza. Dovolená a tak…
Ať se brzy zadaří :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
28.1.11 19:23

tak my jsme na dítě čekali 2,5roku a pak když jsme měli manželskou krizi jsem otěhotněla ani nevím jak rychle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.11 19:44

Danice já jsem otěhotněla časovaným stykem :wink: Dokonce 2× (jednou jsem potratila). Akorát mi ho nenařídili v CAR, ani jsem neměla Pregnyl. Nařídila jsem si ho sama podle BT (a vždy to v tom měsíci bylo jen jednou). Jinak bych s naší frekvencí sexu neotěhotněla vůbec.

Ale taky jsem byla v péči CARu, podstoupila jsem dvě inseminace. Taky jsme neměli žádný problém, Inseminace byly neúspěšné.
Pak jsem zašla do rehabilitačního centra, tam mně fyzioterapetka zkontrolovala, měla jsem špatně kostrč. Ukázala mi jak cvičit Mojžíšku, cvičila jsem dva měsíce, pak mně zmobilizovala a pak jsem otěhotněla hned napoprvé tím řízeným stykem :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.