Časté močení u dětí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24
21.6.12 09:16

časté močení u dětí

Ahoj, malý 3 roky chodí už pár dní často čůrat. Říká, že ho to nebolí, ani nepálí. Myslíte si, že by mohli brusinky pomoci nebo bežet raději k doktorce? Teď měl skoro 14 dní rýmu, tak to může být ještě asi potom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
528
21.6.12 09:21

A nemůže to bejt i tím jestli teť více pije Náš malej teť v těch vedrech má u pusy pořád flašku a čůrat taky chodí dost často. i mimču měním častěj plínu protože ač skoro nepič tak mi tet pije dost a i víc čůrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
21.6.12 09:22

Pije bych řekla normálně. On se ráno probudí a jako vždy si dá hrnek kakaa a jde během hoďky i 3×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.6.12 09:23

Já myslím, že nějaký zánět bys určitě poznala, protože to opravdu bolí. Klidně dej brusinky, nebo brusinkový čaj, ale pokud víc pije (v těch vedrech nutnost), tak je to zcela normální. Hlavně, že chodí, lepší jak kdyby zadržoval ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
21.6.12 09:24

K nachlazení je to možné, taky jsme to jednou měli, dávala jsem malé sirup z brusinek, ten hned zabral, ale možná bych raději k doktorovi zanesla ranní moč. Někdy zánět nemusí bolet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
21.6.12 09:43

Pokud pije stejně, tak bh ho nechala ráno načurat do skleničky a odnesla k dr, ona moč zkontroluje, může to být rozjíždějící se zánět zatím bez příznaků, blíží se víkend, známe to, že tyhle věci se většinou začnou projevovat v pátek odpoledne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
24.8.16 22:52

Ahoj, obnovuji tema. Syn ma 4 roky a chodi curat co chvili. Vypije okolo litru vody denne. Mate s tim nekdo zkusenost, prosim? Me to neprijde normalni, ze chodi co 3 minuty a opravdu se snazi neco vycurat. I behem hry s jinymi detmi venku proste stale odbiha… chystam se s nim k doktorce. Jen, jestli nekdo nema stejne zkusenosti a jak to dopadlo. Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.16 23:09

@evulkanov sestře takhle ve 4 letech diagnostikovali cukrovku, tak bych šla k lékaři, aby to vyloučil. Taky hodně pila a chodila co chvíli curat. Ale třeba to ve Vašem případě bude jen z vedra ;)

• Citovat
  • Upravit
1803
24.8.16 23:13

Jen jeste doplnim, ze v noci vydrzi necurat. Pres den tedy silene. A trva to tak 2-3 mesice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
25.8.16 01:47
@evulkanov píše:
Ahoj, obnovuji tema. Syn ma 4 roky a chodi curat co chvili. Vypije okolo litru vody denne. Mate s tim nekdo zkusenost, prosim? Me to neprijde normalni, ze chodi co 3 minuty a opravdu se snazi neco vycurat. I behem hry s jinymi detmi venku proste stale odbiha… chystam se s nim k doktorce. Jen, jestli nekdo nema stejne zkusenosti a jak to dopadlo. Dekuji.

Uplne totez. Jako pres kopirak. Syn 4 roky. Nez dojdeme na zastavku autobusu (ca. 7 minut), je schopny se nekolikrat vycurdit.
Doma take porad odbiha. I venku. Ve meste musi nutne nekolikrat curat.
Moč jsme vyšetřit davali. Nepije nejak extra hodne.
Mne to prijde, ze to ma tedy psychicke. Ale netusim proc…
Ted uz mi to tedy prijde zase o neco lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
25.8.16 13:11

@Luca82 taky mě to napadlo, že to je psychické, ale nevím tedy proč. Dnes ho sleduju a řekla jsem mu, že pokud se s čůráním nezklidní, tak jdeme k doktorce. A je to kupodivu lepší, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
22.7.18 20:10
@evulkanov píše:
@Luca82 taky mě to napadlo, že to je psychické, ale nevím tedy proč. Dnes ho sleduju a řekla jsem mu, že pokud se s čůráním nezklidní, tak jdeme k doktorce. A je to kupodivu lepší, tak uvidíme.

Ahoj mame to stejne :( na co jste prisli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
25.7.18 13:27

@Káťa19 ahoj. neprislo se na nic. Po vysetreni moci, ledvin nic. Takže dle dr je to psychické. Trochu se to zklidnilo. Syn bude mít 6 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2949
24.10.18 15:34

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jak jsou na tom vaše děti s odstupem času.
Syn to, co popisujete prodělal minulý rok. Denně čůral asi 40×, několikrát jsme nechávali zkontrolovat moč, byli jsme na urologii i nefrologii, sono ledvin, vše vždy negativní. Trvalo to skoro 3 měsíce a pak dobrý, se závěrem, že se mu rozhodila funkce močového měchýře potom, co měl v moči bakterii E.coli.
Teď se mu to nejspíš vrátilo, ale žádnou bakterii ani zánět nemá. Vůbec nechápu z čeho to může být :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
24.10.18 17:20

Syn to mel v lete asi 2,5mesice, odeznelo to samo, taky nechapu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie