Časté močení u miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3726
26.11.19 00:13

Za mě také pampers ale premium care :palec: když byl malý starší na noc jsem dávala premium Care a přes den activ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10981
26.11.19 00:24

Mně ten počet počuraných plen přijde naprosto ok, pokud je to v rámci 24 hodin. Tzn.den i noc. Je fakt malá a ten první půl rok je na spotřebu plen vážně náročný. Ale i bych zkoušela jiné pleny, pokud nemá alergické reakce, protože ne vždy jde prebalit hned a všude. Jen tedy pro klid duše bych se doktorce zmínila. Však tam teď jste pořád. U mě třeba tohle signalizovalo vrozenou vadu ledvin, na kterou se přišlo dost pozdě. Ale to je moc let zpět. Látkové bych taky nedávala, když je tak senzitivni. Na druhou stranu, pokud ji to zůstane, bude brzy bez plen, když jí to vadí. Mně se velmi brzy odplenkovaly obě holky, taky jim tohle nepohodlí vadilo a to hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
26.11.19 08:06
@hospodki píše:
@Kukacka123 @Čičorečka ja to pochopila, že zakladatelku trápí i to množství plen. Když už to musí hned po pocurani měnit, tak za mě je ekologicky i ekonomicky lepší latkovat. Nebo ještě může zkusit bezplenkovou metodu. Mě by teda dost štvala ta tuna odpadu. S často curajicim dítětem nic neudělá, tak alespoň nevyhodí x tisíc měsíčně za téměř nerozložitelny plast. Kámoška právě latkovala a když se to ustálilo, tak přešla na papírovy

Staci koupit eko pleny, ty se rozlozi. Navic latkove pleny jsou pocurane jeste neprijemnejsi, takze to neresi primarni problem ;) a zakladatelka latkovat nechce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
26.11.19 08:50

@eva.955
Také doporučuji Babylove 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
553
26.11.19 09:59

Nejspis nesnasi byt v pocuranem. Muzes zkusit BKM - bezplenkovou komunikacni metodu. Spociva to v tom, ze odpozorujes na diteti, ze se mu bude chtit curat a das ho vycurat do zachodu nebo do specialniho nocnicku.
Jinak casem bude curat vic a mene casto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18648
26.11.19 17:11
@Kukacka123 píše:
Staci koupit eko pleny, ty se rozlozi. Navic latkove pleny jsou pocurane jeste neprijemnejsi, takze to neresi primarni problem ;) a zakladatelka latkovat nechce ;)

Jasný, eko pleny 10 Kč za kus je pro nějakých 20ks denně taková lidovka :lol: nepříjemné bude všechno, citlivost se muže změnit. Kamosky ditkobylo úplně to samé a do dvou měsíců už cajk. Info o nelatkovani psala až potom co jsem psala svoje, tak se mi to zobrazilo po odeslání mého příspěvku. @Trojlístek ja teda u malého výjimečně 12 a to byl fakt strop. Většinou okolo 8-10 plen. A to od půl roku vypil v pohodě litr a čtvrt tekutin takže mě to přijde strašný. To musí prebalovat snad každou kapku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
26.11.19 17:52
@hospodki píše:
Jasný, eko pleny 10 Kč za kus je pro nějakých 20ks denně taková lidovka :lol: nepříjemné bude všechno, citlivost se muže změnit. Kamosky ditkobylo úplně to samé a do dvou měsíců už cajk. Info o nelatkovani psala až potom co jsem psala svoje, tak se mi to zobrazilo po odeslání mého příspěvku. @Trojlístek ja teda u malého výjimečně 12 a to byl fakt strop. Většinou okolo 8-10 plen. A to od půl roku vypil v pohodě litr a čtvrt tekutin takže mě to přijde strašný. To musí prebalovat snad každou kapku.

Ale ona nepsala, ze chce setrit nebo ano? :mrgreen: o tom tu rec neni, ale latkovky neresi problem neprijemnosti mokre plenky ;) mozna to psala az pak, ale tvoje rada je od zacatku mimo. Proste pokud jednorazovka je neprijemna, latkovka bude tuplem :nevim: ;) o to slo, ne o setreni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18648
26.11.19 20:58

@Kukacka123 #facepalm plena bude mokra furt a bude vadit furt, prostě se potřebuješ dohadovat, nabízela jsem i bezplenkovou. Takže už jen vyhodit dítě a zkusit pořídit nějaký co necura.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
26.11.19 21:03
@hospodki píše:
@Kukacka123 #facepalm plena bude mokra furt a bude vadit furt, prostě se potřebuješ dohadovat, nabízela jsem i bezplenkovou. Takže už jen vyhodit dítě a zkusit pořídit nějaký co necura.

Ja urcite ne :mrgreen: ale proste z okoli vim, ze nasakla mokra letkovka je neprijemnejsi nez kdejaka jednorazovka, ktera to vsakne do toho jadra, tot vse ;) nevim, proc to tak hrotis a rozcilujes se :lol: navic jsem to tu nepsala jen ja, takze na tom asi neco bude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18648
26.11.19 21:12

@Kukacka123 to byla ironie ne rozčilování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
28.11.19 17:32

Resim to prvne z duvodu, zda je to ok, nebo to znaci nejake problemy (napr. s mocakem, nachlazeni…), v druhe rade je mala kvuli tomu casto neklidna, budi se kvuli tomu apod. Financni a ekologicka stranka samozrejme taky, ale to neni u me tak podstatny.
Kazdopadne - zkousim Babylove z DM i jejich Öko verzi, a zatim se to zda jako velky rozdil, nemusim uz kazdou pulhodinu prebalovat :). Objednala jsem i vzorky ceskeplenky.cz, tak ty uvidime.
Diky moc za tipy a rady :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky