Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Lenka_Hal Každopádně s močí dojdu. Nicméně dala jsem jí 2× tinkturu lichořeřišnice a už teď bych řekla, že se frekvence výrazně zlepšila. Tak snad.
My to taky tak meli, dva roky. Sla doma na zachod, sednem do auta a kazdych 5 minut. Ve skolce nemohla na spolecne prochazky, v zime jsme ani na prochazky nemohli a na noc mela plinku. Trvalo to od 4-6 let. Nic ji nikdo nenasel. Urologicka vysetreni, glukozovy zatezovy Test na cukrovku, krev, vse v poradku. Jak zacla chodit do skoly tak to prestalo. Jeste jsem na zahajeni skolniho roku prosila ucitelku, aby dceru v hodinach poustela na zachod. A nebylo potreba, uz to prestalo. Ale byla jsem z toho zoufala.
Holky děkuju za rady, dávám jí od soboty tinkturu lichořeřišnice 3× denně a stav se rapidně zlepšil, čůrala včera tak jednou za dvě, tři hodiny. Takže asi fakt infekce, zítra se stavím u doktorky a domluvím se co dál.
Příspěvek upraven 02.10.17 v 22:49
@Genovesa Nastydnutí, zánět někde v těle. Zkoušku moči bych nechal opakovat. Zkuste bylinkové čaje. V některých, ale fakt hodně ojedinělých případech, se dá vystoovat souvislost mezi častým močením a potravinovou alergií, konkrétně alergií na mléko či sušené mléko. Pokud má zároveň nějaké kožní problémy, tak by tam tato souvislost být mohla.
Pokud vše negativní, tak to může být zcela přirozené a časem se to srovná. Nebo prostě bude chodit častěji, na tom nic nezdravého není, spíš naopak.