Časté močení u tříleté dcery

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11620
29.9.17 06:57

Časté močení u tříleté dcery

Ahoj, tak měsíc a půl pozoruju, že dcerka pořád běhá na záchod. Kolikrát je to fakt často, někdy nečůrá, někdy ano. Byla jsem s ní na konci srpna s močí, byla v pořádku. Je fakt, že teď měla i rýmu. Mohlo by být něco v nepořádku, i když moč byla ok? Zatím jsem to přikládala psychice, začala chodit do školky a já do práce. Když jde na wc, vyžaduje, abych šla s ní. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9164
29.9.17 07:14

Časté močení bych k psychice nepřikládala…Určitě bych si vyžádala podrobnější rozbor moči na E-coli apod. a zkusila bych se zeptat, zda může např. Blokurimu, teoreticky jo, je od 3 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
29.9.17 07:25

@pannda Děkuju, tak v pondělí hodím moč k doktorce znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
29.9.17 07:32

@pannda Ještě zmíním, že ona vyžaduje, abychom na to wc šli s ní, zatím co dřív si došla sama bez problému. Ale nic ji nebolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9164
29.9.17 07:52

Možná že ji ted nic nepálí, neřeže, ale před tím mohlo, proto chce u wc asistanci. Pokud chodí čurat s troškou, nebo skoro pak nic nevyčurá, samotné nutkání něco značí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
29.9.17 08:02

@pannda Jj. Teď je třeba už hodinu v pohodě. Nic, vezmu moč a hodím k doktorce. Ať mám klid. Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7524
29.9.17 08:34

Nechala bych jí odebrat i krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
29.9.17 08:45

@Genovesa - hlavně tu moč ať udělají v laborce, ne jen přes ten jejich papírek.

Může být třeba jen nastydlá, ale je to lepší udělat pořádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
29.9.17 11:56

Nechala bych ji zkontrolovat znovu, infekce a taky cukr v moci, pro jistotu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
30.9.17 08:03

@Lenka_Hal cukr kontrolujou tím papírkem, ne? Taky mě to napadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
30.9.17 08:05

Nasadila jsem aspoň lichořeřišnici, to je přírodní atb. Škoda, že mě to nenapadlo dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
30.9.17 08:06

@AjaF Proč konkrétně prosím? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
30.9.17 11:06

Nevim, rekla bych, ze pokud doktorka sla po bakteriich, nemusela ani zkouset klasicky „papirek“ a hlavne pokud to byla ranni moc nekdy pred mesicem, ani se nemuselo nic chytit, ono to na zacatku ten cukr dost kolisa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
30.9.17 14:33

@Lenka_Hal Papírek zkoušela. Ale teda hlavně mi nesedí na dceru ostatní příznaky cukrovky, kolikrát prospí celou noc. Zas tolik nepije, rozhodně ne nijak extrémně. A extra moči nevyčůrá, spíš kolikrát nečůrá vůbec. No uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
30.9.17 15:00

Ja jen pro jistotu. Nam syn pil vic jenom obcas a taky nijak extremne. Spal normalne celou noc. Jen chodil casteji curat pres den a zacal taky obcas odmitat jidlo. Nasli mu nahodou cukr v moci, jeli jsme s nim do centra na trenink. Prijeli jsme rano a cukr mel normalni i v krvi. Az pred nama musel vypit juice a za chvili mel zvyseny. Ono je to na zacatku takove nekdy hur, casteji lip, pak casteji hur a postupne se to proste vic zhorsuje. Nechci strasit, ja jen at se to vylouci na jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí