Časté noční kojení - hlad

15995
10.11.18 05:25

V tomhle veku nocni krmeni rozhodne nevadi, akorat ty se nevyspis :mrgreen: Jo nejspis to dohani, syn mel taky takove obdobi, ze pres den „nemel cas,“ vsechno ho rozptylovalo, jedine, jak to aspon trochu slo bylo si s nim lehnout do postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
102
14.11.18 21:51

@Nikola.H93 vadit to muze leda tobe,ze se nevyspis????. Mam to same,holcicku 8m a ta ji casto pres den i pres noc. Kazde 2 hodky,ted to je i nekdy po 1,5..coz se snazim natahnout apon na ty 2,pokud to jde :roll: . No a ji a saje kratkou dobu,moc tomu neda. Jediny ceho s ni dostatek je jogurt a vecer mame Hami na dobrou noc mlicko,tak to primo zboznuje a pak by se jeste rada futrovala krupkama :lol: . Kazde dite je jine,nektere ji rado,jine zase ne. To nocni kojeni uz me vysiluje,ale rikam si,ze to jeste nejaky cas zvladneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
22.1.19 20:52

Ahoj, je nám 9měsíců a pustili jsme se do odnaučování, protože občas kojení/spíš dudlání i po pul hodinach, někdy po hodinach a když lepší noc tak po 2h. Přikrmy už sní někdy i 4 denně, ale lžičku moc nechce buď kapsičkou nebo pipetou. Příkrmy si dělám, kupovaný moc nechce, k večeři např.ovesnou kašičku s jablíčkem. Malá nedudlikuje, spíme spolu v ložnici na posteli, manžel se odstěhoval do obýváku (navzájem se budili). U nás by tatinek noc s malou asi nedal, takže jsem vyčkala až pojede pryč za prací a dnes už 3.noc budem odnaučovat. První noc, poslední kojení v 21h, kolem 23h první fňukání cca 15min, pomáhá utišování „šššššš, spinkej“ vše za tmy. Dalši probuzení kolem 1h rano, stačilo už jen 5min. Pak před 3h už jen chvilku a kolem 4h už jsem mlíčko dala, další po6h. Ze včera na dnešek už jen chvilkové pofňukávání po 2h, prvni ranni kojení v 5h… vydržela 7h v kuse - až se přestane i budit to bude parada… tak uvidime, jak se to bude vyvijet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
22.1.19 21:50

@JarčaZ Ahoj. Silna zavist :lol: . Taky jsem to zkousela,prvni noc posl.kojo ve 20h.,pak se.probudila ve 22h.,utisovala jsem asi 10min.,dalsi probuzeni v 00.30 a uz se nedala utisit,vydrzela jsem neco pres pul hodky a nakojila ji :? ,pak se probudila az ve 4.30,taky hodne plakala,tak jsem nakojila a pak az v 7.30. Dalsi noc podobne a treti noc…opet po 2 hodinach? :zed: nechapu. Pak se to trochu i zhorsilo,ze se sem.tam budila i po hodine,to se necha uspat,ale za dalsi hodku je vzhuru zas s jeste nalehavejsim revem :,( . Uz fakt nevim..ted to mame po 2,5-3hod.,tak si rikam,ze aspon tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová