Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
V tomhle veku nocni krmeni rozhodne nevadi, akorat ty se nevyspis
Jo nejspis to dohani, syn mel taky takove obdobi, ze pres den „nemel cas,“ vsechno ho rozptylovalo, jedine, jak to aspon trochu slo bylo si s nim lehnout do postele.
@Nikola.H93 vadit to muze leda tobe,ze se nevyspis????. Mam to same,holcicku 8m a ta ji casto pres den i pres noc. Kazde 2 hodky,ted to je i nekdy po 1,5..coz se snazim natahnout apon na ty 2,pokud to jde
. No a ji a saje kratkou dobu,moc tomu neda. Jediny ceho s ni dostatek je jogurt a vecer mame Hami na dobrou noc mlicko,tak to primo zboznuje a pak by se jeste rada futrovala krupkama
. Kazde dite je jine,nektere ji rado,jine zase ne. To nocni kojeni uz me vysiluje,ale rikam si,ze to jeste nejaky cas zvladneme.
Ahoj, je nám 9měsíců a pustili jsme se do odnaučování, protože občas kojení/spíš dudlání i po pul hodinach, někdy po hodinach a když lepší noc tak po 2h. Přikrmy už sní někdy i 4 denně, ale lžičku moc nechce buď kapsičkou nebo pipetou. Příkrmy si dělám, kupovaný moc nechce, k večeři např.ovesnou kašičku s jablíčkem. Malá nedudlikuje, spíme spolu v ložnici na posteli, manžel se odstěhoval do obýváku (navzájem se budili). U nás by tatinek noc s malou asi nedal, takže jsem vyčkala až pojede pryč za prací a dnes už 3.noc budem odnaučovat. První noc, poslední kojení v 21h, kolem 23h první fňukání cca 15min, pomáhá utišování „šššššš, spinkej“ vše za tmy. Dalši probuzení kolem 1h rano, stačilo už jen 5min. Pak před 3h už jen chvilku a kolem 4h už jsem mlíčko dala, další po6h. Ze včera na dnešek už jen chvilkové pofňukávání po 2h, prvni ranni kojení v 5h… vydržela 7h v kuse - až se přestane i budit to bude parada… tak uvidime, jak se to bude vyvijet ![]()
@JarčaZ Ahoj. Silna zavist
. Taky jsem to zkousela,prvni noc posl.kojo ve 20h.,pak se.probudila ve 22h.,utisovala jsem asi 10min.,dalsi probuzeni v 00.30 a uz se nedala utisit,vydrzela jsem neco pres pul hodky a nakojila ji
,pak se probudila az ve 4.30,taky hodne plakala,tak jsem nakojila a pak az v 7.30. Dalsi noc podobne a treti noc…opet po 2 hodinach?
nechapu. Pak se to trochu i zhorsilo,ze se sem.tam budila i po hodine,to se necha uspat,ale za dalsi hodku je vzhuru zas s jeste nalehavejsim revem
. Uz fakt nevim..ted to mame po 2,5-3hod.,tak si rikam,ze aspon tak..