Časté OČR
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
No já bych zvážila se na OČR vystřídat s tatínkem dítěte, nicméně hodně záleží, na jaké pozici děláš. Já třeba po dětech vzala takovou práci, aby v případě mé nepřítomnosti nikdo nemusel dělat za mě, většina na mě zkrátka počkala, nikoho jsem moc neomezovala tím, že tam nejsem. Taky jsem mohla něco pořešit i z domova. Když to nejde, tak to prostě nejde, vem si OČR a doufej, že to vedení bude v pohodě tolerovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Týnuška95 Ahoj, mám tuto zkušenost, momentálně aktualní. Vzala jsem si po zkušebce teď očr a ředitelka mohla vyskočit z kůže. Řekla mi, že takto to opravdu nejde, že potřebuje mít spolehlivé zaměstnance, že kvůli mé absenci je to pro firmu komplikace. Po mém příchodu se prý domluvíme na ukončení pracovního poměru. Chci klasickou 2 měsíčku, ale ani tu mi nechce dát, prý nemůže riskovat že zase vezmu očr. Jako je to padlé na hlavu, ale i takoví zaměstnavatelé jsou.
Prosím anonym
Pošli ji někam. Žádnou dohodu nepodepisuj. Kvůli OCR tě vyhodit nemůže. Takže bych ji slušně řekla ať zklidní hormon.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Týnuška95 Ahoj, mám tuto zkušenost, momentálně aktualní. Vzala jsem si po zkušebce teď očr a ředitelka mohla vyskočit z kůže. Řekla mi, že takto to opravdu nejde, že potřebuje mít spolehlivé zaměstnance, že kvůli mé absenci je to pro firmu komplikace. Po mém příchodu se prý domluvíme na ukončení pracovního poměru. Chci klasickou 2 měsíčku, ale ani tu mi nechce dát, prý nemůže riskovat že zase vezmu očr. Jako je to padlé na hlavu, ale i takoví zaměstnavatelé jsou.
Prosím anonym
Doufám, že jí tu dohodu nepodepíšeš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná píše:
Doufám, že jí tu dohodu nepodepíšeš
Ne, jak chce ona, ona chce se mnou skončit ihned. Chci delší lhůtu abych si stihla něco najít. Každopádně ta atmosféra je dusná a není mi tam dobře, takže dlouhodobě by to stejně nefungovalo.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ne, jak chce ona, ona chce se mnou skončit ihned. Chci delší lhůtu abych si stihla něco najít. Každopádně ta atmosféra je dusná a není mi tam dobře, takže dlouhodobě by to stejně nefungovalo.
To je jasné, práci samozřejmě hledej jinou. Máš nárok na normální 2 měsíční výpovědní lhůtu s odstupným a především si musí najít důvod, proč tě vyhodit, když jí dohodu nepodepíšeš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Týnuška95 píše:
@AstraG Nastesti kaslik a rymu ve skolce neresi, to normalne chodi. Ale kdyz jsem nastoupila, tak mel maly za mesic anginu, pak za mesic jsme meli chripku ( i ja - to jsem mela marodku ). A ted mel od ct prujem ( jen dvoudeni ) a vcera mu vylezla teplota na 38 a jeste ma neco s ocima, tak dostal atb kapky.
No tak ho dej do školky, kde se kasliky a rýmy naštěstí řeší
Já neříkám, že jsem třikrát v nouzi nejvyšší malého kašlu taky nesoupla s levoprontem za dveře, ale jestli je tam na denní bázi chcrchlani, nudle a tekoucí oči, tak do takového semeniste bych děcko taky nedávala. Jinak vylozis karty na stůl jako ja, je to k posrani, buď pojďme řešit výpověď nebo pocitejme, že ještě pár měsíců takto bude moje docházka vypadat. Při uzávěrce budu pracovat večer po uspani. Manzel OSVČ a nemůže na OCR, no to tleskám, tak by aspoň mohl v době nemoci končit ve tři a ty treba jet od 3 do 9 do kanclu dodělat maximum ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky o tom premyslim, manzel muze mit HO, ja moc ne (mame povoleny jeden den). Takze tohle, dovolene, mozna se poohlednu po spolehlive pani na hlidani, ale kdo chce hlidat nemocne dite
Aby bylo dite doma s rymou je nesmysl. Az bude ve skole, taky bude dva tydny doma, protoze mu po ranu dvakrat vytece sopel? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Babičky taky mohou jít na OČR. A taťka by si to taky mohl nějak přizpůsobit. Nebo ať zaplatí hlídačku. Proč to má táhnout jenom jedna osoba pořád?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit