Zkušenost u M2C - bezpečnostní agentura/firma
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Zkušenost u M2C - bezpečnostní agentura/firma
Ahoj, mám dotaz, zda má někdo zkušenost se zaměstnáním pod M2C (Mark2 Corporation). Je to bezpečnostní agentura/firma, nabízí práce typu ostraha, kamerový dohled, recepční apod.
Máte někdo zkušenosti, jaké je to u nich pracovat?
Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
M2C je špatná k zaměstnancům
Dobrý den. Tato firma je nádhernou ukázkou toho, že i velká firma může být na velmi špatné a amatérské úrovni. Před nějakým časem jsem byl v této firmě na pohovoru a musím říct, že za svůj život jsem toho zažil už hodně, ale tak neprofesionální přístup, jaký měli lidé z M2C jsem už dlouho nezažil. Paní na pohovoru byla odměřená, namyšlená, drzá a velmi nepříjemná. Když jsem s ní volal asi třikrát, tak vždy složila telefon, nezajímá ji moc co jí povídáte. Když jsem přišel na pohovor, tak mi nepodala ani ruku, nepozdravila jak je to slušné, povídala si se mnou velmi odměřeně, skákala do řeči a téměř stále řvala. Dávala mi najevo, že jsem pro ni obyčejné, s prominutím, ho *no a tak se mnou i jednala. Byl to pohovor veden tím způsobem, že „My jsme tady velká firma a vy jste jen odpad, takže budete dělat co vám řekneme a pokud ne, najdeme si jiného, lidi je dost.“ Velmi špatné nastavené myšlení firmy. Neskutečný amaterismus v praxi. M2C je největší firma v oblasti služeb ostrahy v české republice, proto opravdu nerozumím, proč zaměstnává takto neschopné lidi, kteří mají očividně problém se svými emocemi a nezvládají pracovat se svým egem. Možná jim to ale takhle zkrátka vyhovuje a jsou rádi, že tam mají na přijímání lidí takovou osobu, aby přijímali jen zaleklé lidi, kteří si neváží sami sebe a s nimiž bude možné jednat jako s odpadem bez větších námitek. Do práce jsem samozřejmě nenastoupil, o takovou práci bych určitě zájem neměl. Pokud můžu poradit, tak zkuste jiné firmy, protože na tom, jak se k vám chovají ze začátku velmi záleží. Pokud k vám nemají úctu když stojíte řekněme jednou nohou ve dveřích, pak nechci vidět, jak budou s vami jednat, budete-li jejich zaměstnancem. Zkuste jiné firmy z oblasti služeb ostrahy, je jich v Česku mnoho. Pozdravuji Vás, mějte pěkný den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, neví náhodou někdo kdy firma m2c posílá výplaty? Děkuji
- Citovat
- Upravit
Dříve jsem pro tuto pracoval a jde to od 10 k nule dřív velká společnost a dnes paběrkující společnost která už nemá kvalitní zaměstnance. Ti co za něco stály odešli nebo byli odejiti a zůstaly jen nespolehlivé trosky. Je to jak v ruletě přijde nepřijde a snad bude střízlivý. Pokud nedojde tak nic nezmůžou hold se musí najít někdo jiný kdo to vezme a nebo taky nenajde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Spolupráce s touto firmou je špatná. Buzerace od A-Z. Naslibuji hory, doly a pak vás vykopnou aniž by jste něco provedli. Nebrat tuto firmu doporučuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pravda bolí
Bohužel tato společnost má moto máš hlavu 2 ruce 2 nohy, tak jsi přijat i když jsi neschopný piješ jak duha a inteligenci máš na nule bereme i bezdomovce. Hlavní je plnit úkoly neptat se nemyslet nic nepožadovat nemarodit. A být spokojen z mizernou mzdou žádný benefit na to můžeš zapomenout. Pokud chceš letní oblečení tak jak ve válce ho dostaneš v zimě možná. Ti co se ptají nebo něco po vedení chtějí jsou odejiti protože otravují vedení a tím pádem jsou nepopulární. Pokud používáš hlavu tak se této společnosti obloukem vyhni. O reprezentaci zaměstnanců si tady můžou nechat jen zdát tady to jde od 5 k nule. Jsem rád že jsem od této společnosti odešel bylo to nejlepší co jsem udělal. Ten co u této společnosti myslel a byl odejit to nejlepší co se mi mohlo stát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit