Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Cau holky, jsem ve 22 tt a pohyby miminka citim krasne uz od 16 tt. Musim ale rict, ze mi ted dava pekne zabrat
kopanec do mocaku je na dennim poradku. Citim malou opravdu casto, mate to podobne? Docetla jsem se nekde, ze behem dne bysme mely miminko citit dohromady 30-40 min. Ja ji rozhodne citim dele, snad nejsem sama. Asi mam peknou blaznivku ![]()
Tak je divočejší..mladší se celý 3: trimestr do mého močáku trefoval cíleně, alespoň mi to tak přišlo..občas jsem dokonce měla pocit, že si s ním pinká ![]()
@Zuzee87 píše:
@slavuska1 treba mu tam zavazel
no to není omluva, můj močák je tam odjakživa, pak tam vyroste mimino, a milostpánovi můj močák, který je tam odjakživa, překáží?
![]()
@Eamerika
V těchto týdnech bývají pohyby dost časté a divoké, protože má mimi ještě hodně místa k pohybu, postupem času budou klidnější, ale zato razantnější. ![]()
Kéž by byla pravda, že budou klidnější. Ta moje malá dračice se teda neuklidnila vůbec.
Občas mám obavy o své orgány i žebra.
A bezdětné kamarádky zelenají hrůzou, když vidí, jak se mi břicho kymácí na všechny strany. ![]()
Jsem 23tt a prcek kope neskutečně
Gyndr na UZ říkala, že už dlouho takhle aktivní dítě neviděla ![]()
Haha
prej pak bude klidnejsi pohyby
mně malá řádila nejvíc za celý tehotnství v bříše od 30tt až do porodu
nejdřív kopačky do močáku a pak do žeber a celý dny a celý noci
spinkalo se tak hodku pak hodku blbo a tak podobne ![]()
@Eamerika prostě máš placentu na zadní stěně, proto cítíš pohyby dost intenzivně. Neboj, s postupem těhotnění se to relativně ustálí ![]()
Ještě před dvěma týdny jsem si libovala jak je dcerunka oproti synáčkům klidná a ted…asi jsem to zakřikla
jsem taky 22 a občas mám pocit že mi chce prokopnout břicho ![]()
@ellievanessqa mam to stejně
od toho 30tt kope snad furt, do toho 30 tt osobě dal jen občas vědět.
@Eamerika Víš co se ještě dočteš věcí? Co by se mělo a co by se nemělo? Buď ráda, že se ti prcek hejbe a víš o něm
A mimochodem tuhleva bych dala krk na to, že mě to mrně kouslo
fakt taková bolest, jak kdyby mě někdo kousl ![]()
@offi tak přesně tak sem to měla
já mám už pulroční princeznu tak kope do obličeje a tahá za vlasy už
ale jako na začátku sem se desila jestli je v pořádku a pak kopala i před porodem, naposled sem cítila pohyby asi 3 hodky před porodem ![]()
Ja som obe mimina tych 30-40 minut do dna NECITILA. Ked som panikarila ze som necitila decko pol dna, tak na mna vsetci cumeli jak na idiota ![]()
Mimochodom, besne su aj po narodeni ![]()