časté slyntání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
22.1.09 18:28

časté slyntání

Poslední dobou jsem zpozorovala,že náš Adámek často slintá!četla jsem ,že se sliny vytváří když začínají růst zoubky,ale mi máme teprve 3 měsíce a to je moc brzo ne?? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Taz
630
22.1.09 18:44

No, některá miminka mají zuby ve 3 měs..... Moji bráchové je tak měli… Ale ze své zkušenosti můžu říct, že syn taky začal ve 3 měs. hrozně slintat, tak jsem byli přesvědčený, že mu lezou zuby a každý den jsme mu prohlíželi pusinu… :oops:
No, a 1. zoubek měl v 8 měs… :lol:
Kdyby mu lezl zub, měl by nateklou dásničku… :wink: Tak uvidíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
22.1.09 20:01

Adam taky slintal strašně kolem 3.-4- měsíce, pak přestal. Přišel na to, že to může prskat ven a tím dělat i bublinky u pusy, a děsně ho to bavilo (mě míň 8) ), ale v pátém to přestalo a už neslintal. Ani když mu pak od 7.měsíce zoubky lezly :wink: To kamarádky kluk byl zas jak bernardýn, věčně plenku nebo brydák kolem krku, slintal snad do roka a půl :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
22.1.09 20:03

slintají kliďo i měsíc před prvním zoubkem a někteří (náš st. syn) nepřestanou dokod je nemají všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
22.1.09 20:09

Můj malý slintal od narození a slintá do teď. První zoubek měl v 6m, teď má jen dva. Doufám, že někdy slintat přestane :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
22.1.09 22:04

Počátkem října jsem zakládala podobnou diskusi http://emimino.cz/modules.php?… :wink: Teď můžu jen doplnit, že slintání samo postupně přestalo kolem 13měsíců, zoubky se prořezávají v podstatě pořád, lezou mu dost pomalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
22.1.09 23:30

Ahoj a kolik je Adamkovi? Dvojčatka mi slintala od 4 měsíce a zoubky měli až po roce :roll: . Dominiček slintá od druhého měsíce a zoubek se mu klube už ted ve 3 měsících! Je to u každého jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
23.1.09 04:44

Nat slintá už pěkných pár týdnů a zuby nikde. Sara byla to samý, slintala slintala a první zub měla v sedmi měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
23.1.09 07:17

Eliška neslntala vůbec a první dva zuby se prořezaly ve 4 měsících:) Aňa slintá jako bernardýn od 3. měsíce - a dolní dva řezáky vyrazily teď v 7,5 měsících:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí