Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak nase ma neco podobneho, co mesic vzdy tri dny horecka 39 a nic ji neni. Ted nas dr poslala na urologii zda nema reflux mocoveho mechyre, a v zari vezme krev. My teda meli donest moč, ale mame to taky vzdy o vikendu.
@kikina11 píše:
@Lama Lama a jak vam potvrdilh tuhle diagnozu?
Potvrdit se neda. Vylouci se vsechny infekce a malignity. Byli jsme na rentgenu, orl, ultrazvuk bricha, nabery na hemokultury, biochemie, imunologie. Vytery nos, konecnik, krk, kultivace moci. Vetsina opakovane. Pak se udelala dignosticoy pokus s prednisonem na zacatku horecky. To zmizelo.
Horecky mela co 3-4 týdny 3-5 dni. Ctyricitky. Nurofen zabral tak na 3 hodiny. Paralen vubec. Treti den rano zacala mit obvykle povlaky na mandlich. Nejedla nic. crp okolo 200. Ten ambulantni pristroj to zmerit nedokazal.
Takže my po návratu od Dr. bez nálezeu, ještě počkáme na výsledky moči a výtěru z krku. Tak nějak si říkám, že mateřský instinkt opět nelhal a na větší zatížení organismu prostě reaguje teplotou.
Malý měl to samé. Jakmile se venku víc zpotil, po koupání, šlápnul do kalužiny z ničeho nic nebo při špatné konstalaci hvězd hned dvou až třídenní horečky. Zakládala jsem tu na to i diskusi.
Moč vždy v pořádku. Proběhlo vyšetření ledvin = v pořádku, reflux nevyšetřovali, tvrdila mi, že kdyby měl problémy s tímhle, tak prý ty horčky sami po třech dnech neustanou.
Nám nakonec pomohlo vyšetření na imunologii a nasazení Imunoru. Jarní kůru máme za sebou, teď náš čeká už jen menší podzimní.
Celé jaro a léto tancuju oslavný tanec, snad to vydrží. Protože to bylo fakt zoufalý a teď super.
Takže já dopořučuji tu imunologii.
@Lama Lama Můžete mi prosím popsat průběh a příznaky? Jinak k té Dr. jdem, polezlo jí to trochu nad 37, tak snad nevyfáseme ATB