Časté teploty u 2,5ročního dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Danilka26
18.8.14 09:27

@Lama Lama Můžete mi prosím popsat průběh a příznaky? Jinak k té Dr. jdem, polezlo jí to trochu nad 37, tak snad nevyfáseme ATB

• Citovat
  • Upravit
2653
18.8.14 09:28

Tak nase ma neco podobneho, co mesic vzdy tri dny horecka 39 a nic ji neni. Ted nas dr poslala na urologii zda nema reflux mocoveho mechyre, a v zari vezme krev. My teda meli donest moč, ale mame to taky vzdy o vikendu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
18.8.14 09:29

@Lama Lama a jak vam potvrdilh tuhle diagnozu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
18.8.14 11:20
@kikina11 píše:
@Lama Lama a jak vam potvrdilh tuhle diagnozu?

Potvrdit se neda. Vylouci se vsechny infekce a malignity. Byli jsme na rentgenu, orl, ultrazvuk bricha, nabery na hemokultury, biochemie, imunologie. Vytery nos, konecnik, krk, kultivace moci. Vetsina opakovane. Pak se udelala dignosticoy pokus s prednisonem na zacatku horecky. To zmizelo.
Horecky mela co 3-4 týdny 3-5 dni. Ctyricitky. Nurofen zabral tak na 3 hodiny. Paralen vubec. Treti den rano zacala mit obvykle povlaky na mandlich. Nejedla nic. crp okolo 200. Ten ambulantni pristroj to zmerit nedokazal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danilka26
18.8.14 11:53

Takže my po návratu od Dr. bez nálezeu, ještě počkáme na výsledky moči a výtěru z krku. Tak nějak si říkám, že mateřský instinkt opět nelhal a na větší zatížení organismu prostě reaguje teplotou.

• Citovat
  • Upravit
4476
18.8.14 12:57

Malý měl to samé. Jakmile se venku víc zpotil, po koupání, šlápnul do kalužiny z ničeho nic nebo při špatné konstalaci hvězd hned dvou až třídenní horečky. Zakládala jsem tu na to i diskusi.
Moč vždy v pořádku. Proběhlo vyšetření ledvin = v pořádku, reflux nevyšetřovali, tvrdila mi, že kdyby měl problémy s tímhle, tak prý ty horčky sami po třech dnech neustanou.
Nám nakonec pomohlo vyšetření na imunologii a nasazení Imunoru. Jarní kůru máme za sebou, teď náš čeká už jen menší podzimní.
Celé jaro a léto tancuju oslavný tanec, snad to vydrží. Protože to bylo fakt zoufalý a teď super.
Takže já dopořučuji tu imunologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect