Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mám to stejně, ale každý měsíc
Jsem už z toho na nervy, přijdu si jak blázen co se neumí mýt nebo už nevím. U dr. vše v pořádku ![]()
@palapa píše:
Ja to vyresila ta, ze pouzivame kondom. A je po problemech
To taky nepomáhá
Od tohodle měsíce vyhodím úplně tampony a budou jen vložky
. Už takhle jsem to stáhla na minimum a nic ![]()
Nechápu, jaktože doktorka nezjistila co ti je!!! K ní bych už nikdy nešla. Je to kvasinková infekce. Pokud se nezačne léčit i partner tak to na sebe budete neustále penášet. Měl by to vyřešit kondom. Ale pokud to nepomáhá, tak to řešit s doktorkou - nějakou schopnější. Já to mívám taky a dost mě to štve. Dr. mi řekla, že pomáhá Canesten tableta a pro partnera krém. Ale vrací se to tak 4× do roka což je dost. Podle babských rad pomáhá jíst bílé jogurty a taky si do jogurtu namočit tampon a na chvíli si ho dát.
Na casto se opakojuci kvasinkove infekce pomaha dieta. Moje teta na to hodne trpela, musela drzet dietu myslim 3 mesice nesmela vubec cukr, v nicem a zadne kvasnice (chleba, rohlik…) a pomohlo ji to.
Dr. ji to vysvetlila, ze ma premnozene kvasinky v celem tele a vylecit zanet v pochve nepomuze.
Tak snad to tak nejak bude..ja si zajdu jeste k jinemu dr pro nezavislou radu..je to fakt neprijemny..kdyz uz se to hoji, mam jakoby posevni vschod uplne vyschly a praska mi tam kuze, kdyz mazu, mazu a mazu..a co to spineni do toho? prvni ms po porodu po roce v prosinci, od ty doby nic,..ted spinim, poboliva me bricho..uplne se desim tehotenstvi, ikdyz se chranime..
@Anonymní píše:
Tak snad to tak nejak bude..ja si zajdu jeste k jinemu dr pro nezavislou radu..je to fakt neprijemny..kdyz uz se to hoji, mam jakoby posevni vschod uplne vyschly a praska mi tam kuze, kdyz mazu, mazu a mazu..a co to spineni do toho? prvni ms po porodu po roce v prosinci, od ty doby nic,..ted spinim, poboliva me bricho..uplne se desim tehotenstvi, ikdyz se chranime..
Ahoj, radeji anonymne, fakt se stydim..s manzelem namt o klape, vse ok, ale jednou tak za 4 mesice po sexu mam svedivy pocit v pochve a vypadavaji ze me bile hrudky, nijak to nezapacha..byla jsem s tim i u dr, ale nikdy na nic neprisla..ja na sex moc nejsem, tak 2×tydne je az dost..ted jsme tri dny po sexu, rano jsem se probudila a silene svedeni, jakobych se rizla pri holeni, do toho ten vytok a jeste spineni..(jsem rok po porodu, mela jsem v prosinci ms, kratkou, od te doby nic..) nema s tim nekdo zkusenost? doufam, ze spineni neni priznak, ze bych byla tehule..to by nebylo uplne v nejlepsi dobu) diky za pripadne rady..u dr jsem byla, udelala stery, ale nic tam pry neni..tak uz nevim..mazu se imazolem a to pomaha..