Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
S tou hygienou to nepřeháněj, vymlátíš si přirozené bakterie a pak se naopak při pocení budou snadněji šířit ty špatné. Prostě je tělo třeba jen oslabené, méně piješ apod. Zksuila bych zlepšit pitný režim, vyhodila sladké a zkusila si v lékárně koupit teat trea vaginální gel, to by mělo pomoci
Určitě bych přestala s tím sprchováním 10× denně, jen to zhoršíš a nevyhrabeš se z toho, sprchovala bych se max 2×. Asi bych tam necpala ani gely - léčivé, lubrikační, spermicidní čípky, prostě nic. Bavlněný prádlo předpokládám máš, bycha, aby to bylo 100% bavlna, žádný elastany a jiný příměsy. Intimku asi jo. Počkala bych týden a znova zašla na gyndu, ať udělá stěr a kultivaci. Co svědění, výtok?
Bílý jogurt na noc jsi zkoušela? podporuje přirozenou mikroffloru, jakože lžičku tam dolů, zbek k snídani ![]()
Tak v každém případě je divné že ti dr. na problém nic nedal protože náky tam určitě bude pokud cítíš zápach. Měla jsem stejný problém a náké koupání a intimka nepomohla styděla jsem se zato zašla jsem na gyndu dostala náke antibiotika a bylo po problému ale brala jsema jak čipky i prášky snad 14 dní s čehoto bylo ti už nepovim. Ale nepřeháněla bych to stou hygoškou podporuje kvasinky.. nečekala bych a trvala na nákém dalším vyšetřením.
Sprcha 10× denně,
uff tak to je teda priserne vela, necudujem sa potom ze mas narusenu mikrofloru
A ona ani ta intimka není ideální, pokud je to tedy klasická typu „allways“ tak je naprosto neprodyšná…
10X denna je opravdu hodne, nedivim se, ze mas problemy. A mmch intimky taky nic moc, hlavne takove Ty parfemovane
Mám ten samý problém
Pokoušíme se o miminko, sexujeme obden..vyčetla jsem někde, že by to mohla být alergie na sperma..ale teda moc se mi tomu věřit nechce..
To bude bakterialni zalezitost, mel ti napsat treba macmiror. predpokladam ze ti vzal ster - MOP?
Tak nesprchuj tak často a kup si v lékárně jenamazol - je to poševní krém, zavádí se na noc - to mi pomohlo. A s tou hygienou to nepřeháněj - uděláš tím víc škody.
Ahoj, mám takový intimní problém.
Posledních pár dní vnímám takový nepříjemný zápach ze spodu. Myslela jsem že to bude kvasinková infekce, byla jsem s tim u doktora, ale ne, není to ona, ani další vyšetření na ten únik moči nevyšel… A navíc si jsem jistá že mi „nic neukaplo“
Neměla jste některá podobný problém?
Nevím co s tim, sprchuju si spodní polovinu těla i 10× denně, nosím i intimku co zabraňuje úniku pachu ale i tak to cítím…