Nepříjemný zápach tam dole

Anonymní
9.2.13 19:21

nepříjemný zápach tam dole

Ahoj, mám takový intimní problém.
Posledních pár dní vnímám takový nepříjemný zápach ze spodu. Myslela jsem že to bude kvasinková infekce, byla jsem s tim u doktora, ale ne, není to ona, ani další vyšetření na ten únik moči nevyšel… A navíc si jsem jistá že mi „nic neukaplo“
Neměla jste některá podobný problém?
Nevím co s tim, sprchuju si spodní polovinu těla i 10× denně, nosím i intimku co zabraňuje úniku pachu ale i tak to cítím…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
9.2.13 19:26

S tou hygienou to nepřeháněj, vymlátíš si přirozené bakterie a pak se naopak při pocení budou snadněji šířit ty špatné. Prostě je tělo třeba jen oslabené, méně piješ apod. Zksuila bych zlepšit pitný režim, vyhodila sladké a zkusila si v lékárně koupit teat trea vaginální gel, to by mělo pomoci

http://www.lekarna.cz/…ienu-7x7-5g/

• Citovat
  • Upravit
tinina
9.2.13 19:28

Určitě bych přestala s tím sprchováním 10× denně, jen to zhoršíš a nevyhrabeš se z toho, sprchovala bych se max 2×. Asi bych tam necpala ani gely - léčivé, lubrikační, spermicidní čípky, prostě nic. Bavlněný prádlo předpokládám máš, bycha, aby to bylo 100% bavlna, žádný elastany a jiný příměsy. Intimku asi jo. Počkala bych týden a znova zašla na gyndu, ať udělá stěr a kultivaci. Co svědění, výtok?

• Citovat
  • Upravit
149
9.2.13 19:32

Bílý jogurt na noc jsi zkoušela? podporuje přirozenou mikroffloru, jakože lžičku tam dolů, zbek k snídani :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
9.2.13 19:34

Tak v každém případě je divné že ti dr. na problém nic nedal protože náky tam určitě bude pokud cítíš zápach. Měla jsem stejný problém a náké koupání a intimka nepomohla styděla jsem se zato zašla jsem na gyndu dostala náke antibiotika a bylo po problému ale brala jsema jak čipky i prášky snad 14 dní s čehoto bylo ti už nepovim. Ale nepřeháněla bych to stou hygoškou podporuje kvasinky.. nečekala bych a trvala na nákém dalším vyšetřením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
9.2.13 20:01

Bakterialna vaginoza na 100% pri kvasinkach zapach nebyva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
9.2.13 20:03

Sprcha 10× denně, 8o 8o 8o uff tak to je teda priserne vela, necudujem sa potom ze mas narusenu mikrofloru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101866
9.2.13 20:19

A ona ani ta intimka není ideální, pokud je to tedy klasická typu „allways“ tak je naprosto neprodyšná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
9.2.13 20:20

10X denna je opravdu hodne, nedivim se, ze mas problemy. A mmch intimky taky nic moc, hlavne takove Ty parfemovane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.13 20:26

Mám ten samý problém :-( Pokoušíme se o miminko, sexujeme obden..vyčetla jsem někde, že by to mohla být alergie na sperma..ale teda moc se mi tomu věřit nechce..

• Citovat
  • Upravit
9868
9.2.13 20:52

To bude bakterialni zalezitost, mel ti napsat treba macmiror. predpokladam ze ti vzal ster - MOP?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
9.2.13 22:52

Tak nesprchuj tak často a kup si v lékárně jenamazol - je to poševní krém, zavádí se na noc - to mi pomohlo. A s tou hygienou to nepřeháněj - uděláš tím víc škody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí