Částečná ztráta čichu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K82
2202
14.1.19 16:21

@monulina1
byla jsem zatim jen na orl,minule utery.kdyz to neprejde,pujdu asi ve st znova.urazu hlavy si nejsem vedoma.prijde mi,ze je to o chlup lepsi,ale zas se mi dnes objevil ten tlak u oka a depka.zkusim pridat to Bcko a zinek.diky!jo a na problemy ze stresu verim.tak pridam nejake relaxace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monulina1
14.1.19 17:25

@K82 uvidíte, že to bude o. k. Je to krátký čas. Nejhůř je když vám řeknou, že čich se musí vrátit sám a nic na to není. Tak doufám, že se to spraví. A vám držím pěstičky. Prosím dejte mi vědět, jak to u vás pokračuje. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
monulina1
14.1.19 19:42

@K82 ještě chci dodat, že jsem díky tomu zhubla 11 kg, protože jsem přestala jíst, když mi to přišlo vše stejné. Ale, už je to lepší, jen na to nesmím pořád myslet. Takže se snažím nestresovat a pořád něco dělat.

• Citovat
  • Upravit
monulina1
29.1.19 10:30

@K82, dobrý den, tak jak se máte? Doufám, že vám se čich i chť vrátila:). Mějte se hezky.

• Citovat
  • Upravit
K82
2202
29.1.19 23:54

@monulina1
Dobry den!zatim jsem nikam nesla,potize s dutinami uz nemam,ale cich stale neni uplne ok.mam ho ted tak na 50%.co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monulina1
30.1.19 07:22

@K82 já nějak pořád stejně, ale vám se to určitě vrátí nazpět. Já bych to viděla u mě taky na 50%.Je dobré, že cítím jídlo sice některé míň, ale pořád lepší než nic.
Držím palečky ať je to lepší:)

• Citovat
  • Upravit
K82
2202
30.1.19 08:49

@monulina1
jj,to mam stejne.jidlo citim,ale ne plnou chut.a podle cichu nepoznam temer nic,ale uz aspon neco citim.nejvetsi deficit mam,kupodivu,u pachu.ty jsem jeste pred tydnem necitila uubec,ted tak 10%.a kazdej,radoby vtipne,zahlasi,at jsem rada,ale kdo nezazil,nepochopi,ze i podle pachu se hodne orientujeme (nepoznam zkazena,spalena jidla,to,ze se potim.. atp.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monulina1
30.1.19 10:59

@K82 já jsem ráda i za tohle. Protože necítit nic je horší.Já třeba spálené cítím, ale necítím vůni masa. Pot, už trochu ano, ale voňavky jen výrazné. Tak uvidíme, fakt to může trvat i roky než se to spraví. Mám strach z jara, že ho neucítím, vůni kytek atd. Ale nic nenadělám. Musíme věřit:)

• Citovat
  • Upravit
monulina1
8.2.19 10:44

@K82, dobrý den, tak jak se cítíte. U mě se to zase trošku zhoršilo, ale pálí mě v krku. Tak snad u vás znovu zlepšení. Chodím, teď na různá vyšetření.Stejně nevím pořád co to nastartovalo.

• Citovat
  • Upravit
monulina1
2.3.19 12:47

@K82, dobrý den nevím jak se vám daří, ale já bohužel dostala nějaký moribundus a ztráta čichu a chuti je zase pryč. A to jsem se těšila, jak se to navrací. Doufám, že aspoň vy jste v pořádku.To bych vám moc přála. Pěkný zbytek víkendu.

• Citovat
  • Upravit
6.4.20 19:40
@monulina1 píše:
Ahojky prosím nevím co se stalo, ale minulé pondělí mě začalo bolet v krku a pšikala jsem. Takže jsem si myslela, že budu mít rýmu, ale od té doby se mi to drží mám jen ucpaný nos bez výtoku, ale od pátku částečně necítím. Když si přičichnu z blízka je to dobrý, ale jinak, když jdu do obchodu, tak ani vůni pečiva a uzenin necítím. Je to necitlivost ze vzduchu. Nevím co se děje a děsí mě to. Mám doma půlroční dceru, takže na to moc nemám čas myslet. Nevíte někdo co se mi stalo? Děkuji moc.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí