Často nemocné dítě a OČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
23.1.19 12:59

Holky jdu se vykecat… já už totiž nevím, co mám dělat. Jsem v práci dva roky, z toho se mi jednou povedlo být v práci celý měsíc.
Ale ted od září je to masakr.Já nemocná, děti nemocné, byla jsem v práci týden, ted jsem zase už 14dnů na očr, střídají se. Hlídání nemám. S dětmi jsem sama. Platit si hlídání se mi nevyplatí a nejsem si jistá, zdatu taková možnost je (malé město)
V práci už do mě rýpají, samotný je mi trapný už jen odnést papír na očr. Já je chápu, že se jim to nelíbí, fakt jo, ale jak to mám udělat???
Asi mi neporadíte, já vím, ale už jsem z toho zoufalá :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8037
23.1.19 13:43
@atominnka píše:
Holky jdu se vykecat… já už totiž nevím, co mám dělat. Jsem v práci dva roky, z toho se mi jednou povedlo být v práci celý měsíc.
Ale ted od září je to masakr.Já nemocná, děti nemocné, byla jsem v práci týden, ted jsem zase už 14dnů na očr, střídají se. Hlídání nemám. S dětmi jsem sama. Platit si hlídání se mi nevyplatí a nejsem si jistá, zdatu taková možnost je (malé město)
V práci už do mě rýpají, samotný je mi trapný už jen odnést papír na očr. Já je chápu, že se jim to nelíbí, fakt jo, ale jak to mám udělat???
Asi mi neporadíte, já vím, ale už jsem z toho zoufalá :zed: :zed:

No,upřímně z toho mám taky strach. Od března nastupuju do práce po RD. Naštěstí syn skoro 11 už bude případně doma sám,nebo u babičky a dcerka,to bude horší. Babička už si na její hlídání netroufá. Na druhou stranu,co můžeš dělat? Ono to naštěstí uteče jak voda,děti za chvíli odrostou a my to už nebudeme muset řešit a zas ty starosti přenecháme dalším. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.19 14:01

@atominnka taky jedu druhý rok v práci a je to krize. Já tedy hlídání mám, za což jsem vděčná, kdyby nebyla, tak bych nemohla do práce. Máme na to rozpisy. Střídám se já, tchánovci, manžel, moje máma, kamarádka. Starší syn už byl několikrát třeba hodinu doma sám s tím, že ho jistila sousedka na telefonu, protože prostě nikdo nemohl.
Doktorka nám doporučila kvůli nemocem mladšímu zrušit školkové spaní, což je taky komplikace.
Pak je problém s vyzvedáváním, kdy jeden je nemocný a druhý zdravý a super jsou i dny, kdy mají oba naplánovanou kontrolu, ale s každým musíme jet jinam.
Jsem učitelka a tam to je samo o sobě problém, protože se za mě musí suplovat. Kolegyně jsou naštvané, protože není týden, co bych neřešila problém. Mladší syn jede systémem 4 dny ve školce a 2 - 3 týdny doma. A když nemaodí mladší, tak marodí starší, který za 3 roky školky nemarodil tolik, co po nástupu do první třídy. Do toho mám syna dysfatika, takže jezdíme pravidelně na logopedii.

• Citovat
  • Upravit
34
23.1.19 14:58

Tak já jsem na tom úplně stejně, dva kluci a zásadně marodí týden po sobě, už jsem 14 dní doma se starším má streptokoka a ode dneška mladší atb, takže minimálně dalších 10, v práci už uzavíráji sázky jak dlouho budu v práci a mají různé narážky, tak snad budou mít se mnou trpělivost a nevyhodi mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
23.1.19 20:40

@SiHor jo sázky uzavírají kolegové taky, jestli vydržím v práci 14dnů v kuse :roll: Mně je už úplně trapně, ale já nemám, jak to řešit. Já bych ráda v tý práci byla, fakt jo, baví mě to tam, zasměju se, takhle jsem zavřená doma s dětma

Anonymní Slunečnice - nezávidím :( já dneska musela nechat syna doma samotného a jet v 10 pro dceru do školy, poslali jí domů. A ještě se koukali divně, přitom ráno jí fakt nic nebylo :zed: Taky marodí daleko víc ve škole než za ty roky ve školce :zed:
Kamarádky ssice mám,ale obě mají děti, jedna 3 a druhá dvě, taky hodně marodí :zed: ale obě jsou doma ještě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.19 21:14

@atominnka takových dětí posílám domů pořád dost. A sama vím, že to člověk neodhadne. Mně už přivedla kolegyně syna do hodiny, že mu je špatně. Dala jsem mu klíče, převedla přes silnici a poslala jsem ho domů (1,5 km). Člověk neudělá nic.
Kamarádka je starší, děti má dospělé a občas má směny tak, že může hlídat. Taky nám hlídají na střídačku 4 sousedky v důchodu. Je to hrozný a hodně mě to štve. Nejhorší na tom je to, že jsem celou noc vzhůru, padám na hubu, musím do práce a nemám se kdy dospat. Kluk, jak je nemocný, tak chce v noci jen mě, takže ječí a celou noc chovám.

• Citovat
  • Upravit
22614
23.1.19 21:20
@Anonymní píše:
@atominnka takových dětí posílám domů pořád dost. A sama vím, že to člověk neodhadne. Mně už přivedla kolegyně syna do hodiny, že mu je špatně. Dala jsem mu klíče, převedla přes silnici a poslala jsem ho domů (1,5 km). Člověk neudělá nic.
Kamarádka je starší, děti má dospělé a občas má směny tak, že může hlídat. Taky nám hlídají na střídačku 4 sousedky v důchodu. Je to hrozný a hodně mě to štve. Nejhorší na tom je to, že jsem celou noc vzhůru, padám na hubu, musím do práce a nemám se kdy dospat. Kluk, jak je nemocný, tak chce v noci jen mě, takže ječí a celou noc chovám.

ty voe… no, nejsem na tom ještě nejhůř .. jen doufám, že už bude klid, mám pocit, že se zblázním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8037
24.1.19 09:38
@Anonymní píše:

Jj,to znám. Syn trpíval na laryngitidy. Sice jsem nemusela zůstávat doma,ptž hlídala babička,ale bývalo by snad bylo lepší být doma. Celou noc jsme střídavě běhali na balkon a zpátky. Syn se dusil,měl horečku,plakal. Ráno před sedmou přijela babička a já frčela do práce na 12h směnu na recepci a pěkně se usmívat na hosty. Člověka pak rozhodí každá maličkost,jak je ko. Jo,ženská musí vydržet víc jak člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
24.1.19 16:30

@atominnka u nás se v práci taky sázeli, kdy odchodím celý měsíc v kuse.. dala jsem to až po roce, první zimu v práci jsme se taky doma střídali..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.19 16:37

@carola to je přesně ono. Lepší by bylo být doma. Teď máme za sebou laryngitidu, pak zánět středního ucha. A jak jsem učitelka, tak musím od rána fungovat s celou třídou dětí.

• Citovat
  • Upravit
8037
24.1.19 17:25
@Anonymní píše:
@carola to je přesně ono. Lepší by bylo být doma. Teď máme za sebou laryngitidu, pak zánět středního ucha. A jak jsem učitelka, tak musím od rána fungovat s celou třídou dětí.

To je prave ono. Clovek je takovej poctivec,ze to nechce prehazovat na kolegy,aby nebyli nastvani. Mela jsem to stejne jako ty. Mohla bych byvala zustat s malym doma,ale vim,ze by musel do prace nekdo,kdo mel mit v ten den volno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8037
24.1.19 17:30
@Anonymní píše:
@carola to je přesně ono. Lepší by bylo být doma. Teď máme za sebou laryngitidu, pak zánět středního ucha. A jak jsem učitelka, tak musím od rána fungovat s celou třídou dětí.

To je prave ono. Ty deticky to pak pres den dospi,ale ty musis do te prace,kde to mas narocny a pak druhe kolo=domacnost,plus pecovat o to nemocne ditko. Taky to nemas jednoduche.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.19 17:48

@carola u nás chodí suplovat kolegyně v hodinách volna. Takže místo okna jdou ke mně. Přípravy jim musím posílat a odpoledne běhám opravit sešity. Stejně se toho moc neudělá, takže to pak doháníme.

• Citovat
  • Upravit
8037
24.1.19 18:04
@Anonymní píše:
@carola u nás chodí suplovat kolegyně v hodinách volna. Takže místo okna jdou ke mně. Přípravy jim musím posílat a odpoledne běhám opravit sešity. Stejně se toho moc neudělá, takže to pak doháníme.

Takze pokud jsi doma,tak si to v podstate stejne musis napracovat. Je mi to jasny. Vidim to u syna,kdyz nektery z ucitelu chybi,tak se vicemene poflakuji. To nemyslim ve zlem. Jen ze je to asi narocne navazat na praci kolegyne v tvem oboru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.19 18:29

@carola když jsem doma, tak vlastně jen neučím, ale zbytek jede stejně. Ono se moc navazovat nedá. Hlavně na prvním stupni to je celkem problém, když se tam střídají různí učitelé.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA