Často nemocné dítě - problém v práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Anonymní píše:
@Cuddy mám, ale stojí 5tis, kdyby tatínek přispěl půlku dala bych ho tam i přístup se mi více líbil.
Pokud by ta školka byla kvalitní, tak je otázka, zda na OCR nepřijdes o víc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cuddy píše:
@j.a.n.i1 ale já tě práce nedovedu méně, než kdybych byla v práci. Jen ji odvedu jindy.
Nojo, ale to je právě ten rozdíl, zakladatelka podle toho co píše, té práce opravdu méně odvede. Jasně, každá práce nejde dělat po nocích z domova, ale pokud to bude stavět tak, že to ostatní bez ní zvládnou, tak proč mají problém s jejím OČR, tak to dopadne akorát tak, že kolegové opravdu usoudí, že to bez ní zvládnou a její plat může jít na jejich odměny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemuzou te vyhodit, ale jak jiz holky psaly, muzou se o to snazit, abys sama odesla. Dcera vubec nemarodi, takze v tomhle bohuzel neporadim. Snad jen bych zkusila jiny produkt na imunitu. Ohledne hlidani bych asi zkusila nejakou chuvu pripadne, kamaradka vyuzivala sluzeb Hlidacky nebo tak nejak to bylo. Nebo jinou maminku v okoli. Drzim palce ![]()
- Citovat
- Upravit
@shadowbabe Tak i vyhodit ji mohou, pokud mají pocit, že je tam stejně na prd, tak ji vyhodí pro nadbytečnost a holt se po nějakou dobu obejdou bez jednoho tabulkového místa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono to je těžké. Z důvodu nemoci mám pro syna soukromé hlídání. A stejně každý měsíc chybím. Jsem učitelka a musí se za mě suplovat, ale doma dělám přípravy, opravuju práce dětí. U nás zatím rok od roku horší. První rok byl ve školce tak 4 měsíce, druhý rok tři a třetí 15 dní. Neodchodil ani září. Letos ho už nedám. I když budu muset do školy, půjde na hlídání.
Uvidíme, co přinese další rok.
Neudělám nic. Chápu vedení, že nemá radost, ale kluka do babyboxu už nenacpu (vtip).
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 kamarádku mám ve městě jen jednu dobrou a ta má směny šílený takže bych to po ní chtít ani nemohla. Praci mám v pohodě i dobře placenou „na ženskou“ nechci o ní přijít
tak co si zaplatit někoho, kdo by ti dítko doma pohlídal?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Cuddy na služebně je nás dost kolegů, takže když chybí pár lidí nic se nestane, pokud by nechyběl plný počet lidí
takže tvoji práci za tebe nikdo nedělá? nemusí jít víc nočních nebo víkendových, než kdyby jsi tam byla? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Cuddy mám, ale stojí 5tis, kdyby tatínek přispěl půlku dala bych ho tam i přístup se mi více líbil.
tak ho tam dej. Určitě tě to vyjde levněji než neustálé OČR a zaměstnavatel a kolegové nebudou tolik naštvaní. A u soudu můžeš požádat o zvýšení výživného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Keyllah ex je jeden z těch vychcanku co peníze mají, ale vlastně nemají takže víc jak 2tis. co mi dává nevysoudim. Kamaradka je soudkyně řešila jsem to s ním a s jeho příjmem, který udává bych víc nedostala ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Keyllah ex je jeden z těch vychcanku co peníze mají, ale vlastně nemají takže víc jak 2tis. co mi dává nevysoudim. Kamaradka je soudkyně řešila jsem to s ním a s jeho příjmem, který udává bych víc nedostala
Ale tak s tím si snad ty soudy již umí poradit, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se v tomhle ztrácím. Snažím se na tu situaci nějak připravit, ale třeba tohle… Opět úsměvná částka za školku 5000,ale OK chápu samoživitelka. Ocr je placený 14 dní, ale nějakých 60 procent. I kdyby to bylo výplata 18 tisíc, tak jedno ocr ti udělá výplatu 15000 a jsi rázem 3 tisíce v mínusu plus problémy a třeba někdy tři týdny doma dokonce. Nechápu, co to je „vyhrožují mi“, jo zažila jsem si, když se neplnil plán, ale tvoje pozice? Proč to nepostavis do role :„vyjdete mi vstříc“, pružná pracovní doba, směny, zkrácený úvazek a já si lépe budu řešit nemoc dítěte. Jo dali jste mi plnou nálož a ještě máte kecy, tak běžím pro ocr při prvním zakašlani… Návrh soukromé hlídání, když paní nemá 5000?za kolik vám kdo hlídá prosím vás, 200 na den ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bubla Bůčková hlídá mi sousedka v důchodu. Máme to paušálně 1000 Kč za týden + různé služby jako umýt okna, přivézt nákup… Je to pro mě velká klika.
- Citovat
- Upravit
Ja to chapu… hlavne pokud musim pracovat za ostatni, protoze jsou doma s ditetem ![]()
U nas se to resilo babickou nebo si zaplat pani na hlidani. Ale hlavne bych se domluvila s bejvalym, je to i jeho dite, tak at hlida nebo at ti treba plati a ty delej na polovicni uvazek…
Proste casto nemocny deti jsou fakt zlo. A myslim ze vetsina rodicu dava do skolek s rymou nebo slabym kaslem, takze bych davala taky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to blbý… Buď si na dobu nemoci sezen hlídání, nebo choď na paragraf, ale pak se může stát, že o práci přijdeš. Není to fér, ale je to tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Keyllah ex je jeden z těch vychcanku co peníze mají, ale vlastně nemají takže víc jak 2tis. co mi dává nevysoudim. Kamaradka je soudkyně řešila jsem to s ním a s jeho příjmem, který udává bych víc nedostala
no nevím, při stoupajících potřebách dítka se zvedá naprosto běžně a 2tis. není ani celorepublikově průměrné výživné. Tak jestli jsi se nenechala utáhnout na vařené nudli. Za návrh na zvýšení nic nedáš, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit