Často nemocný

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9306
13.11.10 09:49

často nemocný

Ahojík

Holky jdu k vám se poradit, protože jsem nějaká ko už.

Kluk mi nikdy nemarodil, ale měběh posledních 2 měs se to nějak začalo kabonit. Běhěm těch dvou měsícu byl on i teda já nastydlí a posledně měl zánět uší-obou. V noci jsem zjistila, že má OPĚT rýmu. Chytil to asi ode mě, páč já to mám už druhý den :pocitac: Doktorka na ORL mi řekla, že hned bude mít rýmu tak mu mám nasadit Sinupret a kapky do nosu. Jenže má rýmu vodovou ( snad to tak zůstane!!!) a nevim jestli teda mu to mám nasadit nebo ne. Jsem už zoufalá, protože ani já, ani on nikdy nemarodil. První kašel měl ve 2.5 letech… za to teď se to nějak začalo.. nechci být sprostá. Nemáte někdo nějakou radu? Ovoce a zeleninu jíme oba ažaž, pijeme oba dost, venku chodáíme taky na procházky, takže nevim co se děje. Díky! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
150
13.11.10 10:11

Ahoj, a jak je syn starý? Nezačal třeba chodit do školky nebo do kolektivu obecně? Je fakt, že okolo nás jsou taky snad všichni nemocní, i moje děti mají už potřetí za dva měsíce rýmu :cry: Už je to otravný nejen pro ně, ale i pro mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
13.11.10 10:17

Valaška ne, mám ho doma.V prosinci mu budou tři. Ale zase mi dochází že jsem teď objížděla uřady atd takže teplo-zima-teplo-zima.. :nevim: Tak u vás to je taky :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
13.11.10 10:23

Jojo, bohužel, všechny kamarádky mají nachlazené děti a u nás je to tak, že onemocní jedno a druhé se od něj nakazí, takže je to vždycky na dlouho. A to se snažím s nimi nikam moc mezi lidi nechodit, když to není nutný a i tak jsou pořád „na hromadě“. Hodně dělá i počasí, to podzimní mokro tomu dodává. Asi jsem ti moc neporadila, ale aspoň víš, že to teď všude řádí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
13.11.10 10:43

Valaško to nevadí, já jsem ráda že jsi mi odepsala. I když je mi líto že teda v tom lítáte všichni. No když nemá teplotu tak s nim jdu na chvilku ven, at se projde ať se mu pak líp spí. Už teď se děsím toho jak to bude když se mi v Březnu narodí miminko, a to je vlastně ten přechod taky. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
13.11.10 12:03

U nás je to samý.Během jednoho měsíce už po druhý a do toho ještě manžel(další dítě).My jsem asi taky náchylný na střídání tepla a zimy a teď jsme byli dvakrát v herničce,tak jestli tam někdo na něj něco frknul. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
13.11.10 12:40

Petro jé, tak to je přesně tak jak píšeš. Chlap, další dítě. Ten můj se teda zatím tuktuk statečně drží. Ale až to příjde tak to bude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
13.11.10 12:49

Šemi, je to všude skoro stejné :( bohužel, to počasí tomu moc nepřidá :( u nás se to taky mezi náma všema točí :evil:
ale k Tvé otázce, Sinupret bych klidně dala, nic tím nezkazíš, dá se to brát i dlouhodobě jako prevence ;) nicméně mám ještě jednu „radu“ zkusila bych coryzalii (homeo), v okamžiku kdy zjistíš, že malému začíná téct z nosu nasadit (cucá se po cca hodině) .. u většiny koho znám to pomáhá víc než dobře (musí se to ale začít brát včas) … držím palce nám všem 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
13.11.10 13:05

Zaju :hug: děkuji. tak to si hned napíšu. Mě dr poradila před tím Kalobu a právě nevím jestli neni třeba ještě něco jinýho… Tak děkuji, píšu si.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
13.11.10 15:58

Nezkoušelas preventivně stříkat vincentku nebo mořskou vodu v tomto proměnlivém počasí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
13.11.10 16:04

Poki nepomáhá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
13.11.10 16:12
Šema píše:
Poki nepomáhá :think:

To je škoda, nám to u staršího zabíralo. Taky byl pořád nemocný… a vyrostl z toho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
14.11.10 12:17

Šemi, ta kaloba je spíš na kašel (je to stejný výrobce jako sinupret, který je na tu rýmu), zatímco coryzalia je na rýmu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janicek.bardonu
20.11.10 20:00

Často nemocný

Ahoj,mám dcerku,v únoru ji bude šest a takové to nachlazení,kašel..atd…se nám opakovalo od podzimu 2008 do podzimu 2009 prakticky neustále.Je pravda,že je i alergik a atopik,ale už to bylo nezvladatelné.Alergici to mají sezónně…my fakt rok v kuse..to už jsem nedávala.Zkoušeli jsme všechno možné..sami,na rady lékařů..hledala jsem všude možně.
Nakonec nám pomohl výrobek ALFA plus.Jsou to čistě bylinné kapky.Cena je dost vysoká,ale opravdu to zabralo.Dávala jsem je měsíc v kuse lžičku denně-chutnají jako kafrová mast :oDD a dcerka byla OK.Od té doby dávám na podzim preventivně a během roku jen při začínajících potížích.
Alfu beru i já a přítel a zabírá to i na nás :o)
Kdyby ses chtěla nacokoliv zeptat,klidně můžeš,začala jsem výrobky této firmy po pár dobrých zkušenostech i prodávat.Můj mail je janicek.bardonu@gmail.com

• Citovat
  • Upravit
3542
20.11.10 20:07

tak my jsme také ted marodily a to tak, že dcera 21m má chycené průdušky a já jsem totálně ko.. začalo to 6.tou nemocí jenž jsme chytli v rodičovském centru a přešlo to v tohle.
Toto počasí je pro virovky absolutně ideální.. vlezeš na úřad tam to na tebe někdo tzv. prskne a je to.. takže rada moc není.. vyhýbat se uzavřeným prostorám, podporovat imunitu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí