Půroční často tlačí

6599
12.4.14 21:27

Často tlačí

Zdravím :mavam: mám půlroční holčičku, která často tlačí „jen tak“. Zatne pěstičky, zčervená a tlačí. Dělá to pokaždé, když ji položím a chci ji oblékat, fakt pokaždé a dělá to v postýlce před spaním. Když jsem se zmínila před dr, tak řekla, že to děti dělají, když je bolí bříško, ale pochybuju, že ji bolí bříško pokaždé když jdeme ven a jak ji vezmu na ruky, je zase v pohodě. Spíš mi to přijde jako nějaký způsob vzdoru :nevim: dělá to tak poslední dva měsíce myslím :think: dělaly to taky vaši prcci? Já to teda ještě u nikoho neviděla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
925
12.4.14 21:38

Moje dcerka to dělala a dělá taky ;) vždy když jí položím když ona nechce, tak se celá propne, zatne a zrudne :mrgreen: i když jí třeba položím na přebalovák když jí chci přebalit a ona se mi chce otočit na bříško a já jí to nedovolím, tak celá zrudne a ztuhne a ještě u toho i bručí, prostě vzteklounek no :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3636
12.4.14 22:28

Naše mládě dělá taky…připadá mi to opravdu jako vzdor :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
13.4.14 06:54

Takové to tlačení na prázdno je i u zoubků…syn mi taky tak tlačí, klidně ze spaní. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6599
13.4.14 13:26

Holky díky za reakce, jsem klidnější, že to není jen u nás :palec: Ze spaní taky někdy tlačí no, klidně i hodinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3636
15.4.14 21:43

Ahoj…u nás se taky tlačí. :mrgreen: :mrgreen: akorát jsem vypozorovala, že to malá dělá jen, když má takovou tu zadní rýmu, která se nedá odsát :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí