Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky uz jsem zoufala mala 9m porad breci je mrzka je to asi posledni 4 dny ale je to silene driv byla uplne hodnoucka dala jsem ji do postylky a hezky si hrala ted furt breci chce na ruce nevim uz co s ni jsem na pokraji sil :´( je opruzena trochu nevim jestli to je tim nebo fakt nevim jsem v koncich co delam spatne???
zoubky jeste nema ani se ji neprozezavaji
fakt nevim zase si ji nechci naucit na ruce
nevim jestli je to tim ze je opruzena fakt netusim mazu ji bepanthenem mazala jsem imazolem koupila jsem hipp na opruzeniny nic ji nezabira muze byt proto mrzka??? co hodku dve ji prebaluju kdyz je pokadena umyvam vodou a susim cetla jsem ze je dobre susit fenem tak susim. 4 dny ted mela horecky ale uz je ok mela i prujem myslela jsem ze zuby a nic dr. rikal ze je to normalni tak ja nevim poradte ![]()
Rypalky at nepisi a setri si prsty
hezky den holky ![]()
Taky myslím, že zuby nebo 6 ta nemoc, jestli se osype do týdne.
Muzou to byt opravdu zuby, treba se nejak chystaji. Syn byva taky dost opruzeny, kdyz ho trapi zuby, je vic ubreceny, vztekly, a taky se chce vic mazlit. Nic ji neodpirej, jestli ma nejaky trapeni, tak te potrebuje.
Já bych to tipla na zuby, i to opruzení může být z nich. Zkusilas namazat dásně protibolavým gelem?
Jj gel mame ten calgel ona ho nechce v puse
nadlavuje ji to :´( fakt jsem v koncich pripadam jsi ze jsem naprosto selhala jako matka :´(
@Kačenka1990 dej ji 2,5 ml nurofenu, pokud se sklidni, máš to jasné, jsou to zuby. Muzes zkusit kostku ledu v látkové plené nebo tak stejně kostku z prikrmu. U nás to byl bestseller při zubech.
Na ty opruzeniny kup v DM mast od babylove(zelený obal)..je se zinkem a velice dobře zabírá..hodně jí větrej..a taky to tipuju na zuby.. u mých dětí to trvalo třeba i měsíc.. než vylezl.. a byli protivní, zácpa X průjem, atd.. každé dítě to má jinak..
Ale neselhala, ma trapeni. Tak ji chovej, mazli. Co chladici kousatko?
Unas to trvalo skoro dva mesice bulela byla protivna a pak jako kdyz mavne proutkem opuzeniny zmizely pak prestala trojcit a behem trech tydnu 5zubu venku. Obrn se trpelivosti ![]()
Mrkvicku davam studenou z lednicky a ten zeleny krem mame :´( a nic uvazuju nad pytiolem to jsem tu taky nekde cetla ![]()