Moje uplakana holcicka :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8921
11.4.14 19:14

Zuby, k tomu separacni uzkost, muze to byt cokoliv. Tvoje mala te potrebuje, takze moje rada zni: Nosit, mazlit, tulit a zase nosit. Rozhodne ji tim nerozmazlis, spis naopak. Drzim palce, at to za par dni prejde :hug: Delej to tak, jak to citis, ne jak nekde pisou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
981
12.4.14 11:47

Holky moc dekuji za rady ted je na prochajde s tchyni a asi neplace ;) no tak uvidime no s jakou prijdou ;) jinak vecer jsem ji dala panadol na bolest sirup a spala celou noc jako driv ;) tak asi zoubky ale doufam ze to neni jen jeden ale aspon dva ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
12.4.14 23:32
@Kačenka1990 píše:
Ahoj holky uz jsem zoufala mala 9m porad breci je mrzka je to asi posledni 4 dny ale je to silene driv byla uplne hodnoucka dala jsem ji do postylky a hezky si hrala ted furt breci chce na ruce nevim uz co s ni jsem na pokraji sil :´( je opruzena trochu nevim jestli to je tim nebo fakt nevim jsem v koncich co delam spatne??? :nevim: zoubky jeste nema ani se ji neprozezavaji :( fakt nevim zase si ji nechci naucit na ruce :( nevim jestli je to tim ze je opruzena fakt netusim mazu ji bepanthenem mazala jsem imazolem koupila jsem hipp na opruzeniny nic ji nezabira muze byt proto mrzka??? co hodku dve ji prebaluju kdyz je pokadena umyvam vodou a susim cetla jsem ze je dobre susit fenem tak susim. 4 dny ted mela horecky ale uz je ok mela i prujem myslela jsem ze zuby a nic dr. rikal ze je to normalni tak ja nevim poradte :(Rypalky at nepisi a setri si prsty :)))) hezky den holky :hug:

Ahoj, opruzeniny casto souvisi prave se zoubky. Ja mela extra ubrecenou holku, nemohla jsem ji odlozit, nonstop jsem ji mela na sobe v satku a ted je to v poho. Vydrz, deti maji ruzny obdobi, dobry a spatny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí