Miminko 5 měsíců a probouzení

Anonymní
10.4.14 15:36

miminko 5 měsíců a probouzení

Ahoj maminky, naše miminko bude mít za pár dní 5 měsíců. Před cca 10 dny se nám začal budit v noci na jídlo asi tak dvakrát za noc někdy třikrát. Před tím asi tak 4 - 5 týdnů spal celou noc bez jídla. Je na UM, myslíte že mu mám dát v noci tak často jídlo? Dnes než jsem mlíčko nachystala a donesla tak ho už ani nechtěl a za 5 minut usnul. Dávám čaj, ale vyžaduje mlíčko v noci.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
573
10.4.14 15:40

Mozna to neni hlad, ale zacinajici prorezavajici se zoubky… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7956
10.4.14 15:46

Ahoj, a dáváš jen UM, nebo už máte i příkrmy? Naše malá od 3 měsíců spala téměř celou noc a asi 10 dní před 5 měsícem začala spánek zkracovat a postupně chtěla kojit každé 3 hodiny i v noci. Tak jsem usoudila, že jí mléko nestačí a v 5 měsících začala dávat v poledne příkrm a po pár dnech začala spát zase celou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
10.4.14 15:46

Tipuju zoubky, já mám o měsíc mladší a mám to stejně, budí se mi častěji, ale snažím se krmit jen jednou jak byla zvyklá. Zkuz si pořádně umýt ruce a prstem pojezdit po dásních, pokud se rychle zklidní je to ono, nicméně tě nepotěším, prořezání může trvat ještě 2 měsíce. Já ještě tak obden mažu na noc calgel, zkrátka podle toho jak se chová a je nepříjemná

• Citovat
  • Upravit
2933
10.4.14 16:00

No tak pokud jste na UM pravdopodobne uz davas prikrmy nase mala taky spala celou noc pak se zacala probouzet a mela hlad uz id ctvrteho mesice jsem ji chtelandat kasi ale dr me upoznila ze pokud spi celou noc neni treba pak dostavala hlad tak jsem dala kasi a spala az do rana ale ted nas trapi zuby takze se taky budi. Zkontroluj dasne ne vzdy se dite budi zrovna hladem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.14 16:27

Ano v poledne má příkrm, kaši zatím nedáváme. Na dásně nemá nějak oteklé, jen si všechno strká do pusy - což je normální. myslíte, že zoubky to můžou být i přesto že dásně nejsou oteklé? I přes den je poslední dobou takový nervozní :(

• Citovat
  • Upravit
951
10.4.14 16:30

Taky se mi to v tomto věku u malého stalo. Začala jsem tedy dávat na noc kaši :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
10.4.14 17:16
@Anonymní píše:
Ano v poledne má příkrm, kaši zatím nedáváme. Na dásně nemá nějak oteklé, jen si všechno strká do pusy - což je normální. myslíte, že zoubky to můžou být i přesto že dásně nejsou oteklé? I přes den je poslední dobou takový nervozní :(

Moje holka taky neměla oteklé dásně a najednou dnes vykouknul první zoubek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
10.4.14 18:24
@Anonymní píše:
Ano v poledne má příkrm, kaši zatím nedáváme. Na dásně nemá nějak oteklé, jen si všechno strká do pusy - což je normální. myslíte, že zoubky to můžou být i přesto že dásně nejsou oteklé? I přes den je poslední dobou takový nervozní :(

dásně nemusí být vždy oteklé

• Citovat
  • Upravit
4
26.9.18 03:32

??

Je tu naka maminka ktera ma miminko jako ja??? Me teda nespal nikdy celou noc…za par dni mu bude 5 mesicu a chodi spat ve 4 rano a budi se max v 7…pres den spi strasne malo kazdy dve hodiny usne ale jen na 15 min max pul.hodka..bozeeee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí