Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím. Máte vybraný kočárek? Kdy pro něj půjdete?
@zorkaV Zatím mám typ Tako Ballila Acoustic 07, počítám, že ho objednáme tak 2 mesíce pred porodem.
Nikdy jsem ještě kočár nevybírala. Jenom dva měsíce mi trvalo vybrat postýlku, kterou ani nepoužíváme, takže jsem ráda, že jsem se výběru kočáru vyhnula.
Máme koupený Peg Perego GT3, trojkombinaci, denim. a máme ho schovaný u tchýně, po přestěhování už ho dáme k nám..
mám 10 týdnů do porodu..
U nás vyhrál tenhle. Po velikonocích by měl přijít a bude čekat u manželových rodičů. Jsem ve 26tt. Vybírali jsme ho v Hradci Králové i se sedačkou do auta
Nejen vybraný ale hlavně už i měsíc koupený
máme ho doma v dětském pokoji a rodím až v červenci
Vybraný mám, ale koupit už ho nepůjdu… Mám doma tři kočárky a stejně je používám minimálně…
@zorkaV - my si tenkrát s manželem vybrali ten samý (jen jinou barvu
) jsem s ním maximálně spokojená a neměnila bych za nic! Padl nám hned do oka a navíc paní prodavačka říkala, že je lepší spíše do „terénu“ a jelikož bydlíme na vsi, opravdu se osvědčil
my tedy sedačku k tomu nekupovali, je zbytečně drahá.
K prvnímu dotazu - my vybírali kočárek cca 2 měsíce před porodem, ale na tohle jsem pověrčivá, takže byl sice zaplacený, ale uschovaný v krámu a manžel ho vyzvedával až po porodu!
@zorkaV píše:
U nás vyhrál tenhle. Po velikonocích by měl přijít a bude čekat u manželových rodičů. Jsem ve 26tt. Vybírali jsme ho v Hradci Králové i se sedačkou do auta
Krasny
@zorkaV Kocarek mam vybrany i koupeny, je u manzelovych rodicu. Kupovan 2 mesice pred terminem.
Já si říkala, jestli neblázníme brzo. Lepší dřív než až po porodu, zvlášť, když se mi krátí čípek ![]()
Ja mam kocarek uz koupeny a zatim je doma a brzy pujde do uschovy k mamce, i kdyz nejsem poverciva tlak okolijde neuprosny
Jsem 25.tt a kocarek jsme koupili, kdyz jsme si byli obhlednout favority, byl v akci tak jsme nevahali ![]()
Půjdu až otěhotním, ale už teď mám několik favoritů jako první je Royal Adamex, pak Roan Marita. ![]()