Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Malá vstává okolo 6 až 7 a chodí spát mezi 10 až 11 a spí 2 hodiny, večer chodila spát v 7, ted už chodí v 6. V poslední době vstane a za hodinku už začne polehávat, vyžaduje dudlík, i když jí ho už dávám jen na usínání, ale je tak protivná, že jí ho už musím dát občas i přes den. Je pravda, že je ted už týden nemocná. Má rýmu a kašel. V pátek jsme byli u doktorky, na průduškách nic a na rýmu nám napsala phramikoinový kapky do nosu a na kašel pokračujem v prospanu. Teploty nemá, a tak se s ní i tak snažím chodit každý den aspon na pul hodky na hodku ven. Jako normálně chce spíš sedět v kočárku a chodit se jí nechce. Jen když vidí hřiště nebo když se může rozběhnout kam chce tak nevyžaduje být v kočárku. Říkám si, že je třeba jen lenošná.
Dnes už polehávala po hodiněco vstala a šla spát už o pul 9. Dělá mi to trochu starosti, ale řikám si počkám až bude zdravá a pokud ta únava nepřejde tak zajdu dnovu k dr. Mají to některé vaše děti podobně?
Tak pokud je nemocna, je to podle me normalni… Asi ji neni uplne dobre.
Poud je dítě nemocné, je normální že je protivné, hodně spí+ unavené.
Jestli to má po dobu nemoci, tak bych to brala. Jinak mi to normální nepřijde. Určitě bych to začla řešit s doktorkou.
@Dracietka je nemocná, z toho bych vycházela. Syn je při nemoci taky jiný. Jde dobrovolně do kočáru a nedávno dokonce chtěl v kočáru ležet. Počkej, až jí nic nebude a ještě jí nech tak týden na rekonvalescenci. A do toho změna času. Je to něco málo přes týden. Mně chodí o hodinu dřív spát i pětiletý syn, je zdravý a sám si řekl, že je unavený.