Často unavená dvouletá

306
8.11.16 09:06

Často unavená dvouletá

Malá vstává okolo 6 až 7 a chodí spát mezi 10 až 11 a spí 2 hodiny, večer chodila spát v 7, ted už chodí v 6. V poslední době vstane a za hodinku už začne polehávat, vyžaduje dudlík, i když jí ho už dávám jen na usínání, ale je tak protivná, že jí ho už musím dát občas i přes den. Je pravda, že je ted už týden nemocná. Má rýmu a kašel. V pátek jsme byli u doktorky, na průduškách nic a na rýmu nám napsala phramikoinový kapky do nosu a na kašel pokračujem v prospanu. Teploty nemá, a tak se s ní i tak snažím chodit každý den aspon na pul hodky na hodku ven. Jako normálně chce spíš sedět v kočárku a chodit se jí nechce. Jen když vidí hřiště nebo když se může rozběhnout kam chce tak nevyžaduje být v kočárku. Říkám si, že je třeba jen lenošná.
Dnes už polehávala po hodiněco vstala a šla spát už o pul 9. Dělá mi to trochu starosti, ale řikám si počkám až bude zdravá a pokud ta únava nepřejde tak zajdu dnovu k dr. Mají to některé vaše děti podobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1663
8.11.16 09:09

Tak pokud je nemocna, je to podle me normalni… Asi ji neni uplne dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
8.11.16 09:14

Poud je dítě nemocné, je normální že je protivné, hodně spí+ unavené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
8.11.16 09:16

Jestli to má po dobu nemoci, tak bych to brala. Jinak mi to normální nepřijde. Určitě bych to začla řešit s doktorkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
8.11.16 09:16

@Dracietka je nemocná, z toho bych vycházela. Syn je při nemoci taky jiný. Jde dobrovolně do kočáru a nedávno dokonce chtěl v kočáru ležet. Počkej, až jí nic nebude a ještě jí nech tak týden na rekonvalescenci. A do toho změna času. Je to něco málo přes týden. Mně chodí o hodinu dřív spát i pětiletý syn, je zdravý a sám si řekl, že je unavený.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA