Casual play

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
mikitka
20.2.12 12:38

Ahoj,prosím o radu.Chceme si koupit kočárek Casalplay,ale máme malé auto Peugeot 206.Máte někdo zkušenost,zda se kočárek vede do kufru?Jdou kolečka u kočárku dobře sundat?Děkuji

• Citovat
  • Upravit
6451
6.2.13 23:54

Ahoj holky, chci se zeptat, jak jste vozily s nasazenou hlubokou korbou přebalovací tašku na rukojeti, případně, jakou jste měly? Já měla vanity tu menší, ale jak je ta korba dlouhá, aby taška byla ideálně, musela být opřená o horní hranu korby, když nebyla, překážela při chůzi. Hrozně mi to vadilo, nakonec jsem ji prodala. Na sporťák jsem pak pořizovala tu větší s novinovým potiskem, ta byla v pohodě, ale teď čekám druhýho prcka a řeším tašku k tomu hlubokýmu kočáru a nevím, jak se s tím popasovat, budu ráda za každej tip, a pokud máte i fotku, pro lepší představu, bylo by to super ;-) Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
7.2.13 06:27

Ahoj holky, já mám Casualplay S4 a kolečka jdou sundat jedním stiskem, takže žádný problém a už vůbe ne nic složitého. Složený kočárek zabere minimum místa a když jsem četla recenze, tak si polovina na něj stěžovala, ale já jsem nadmíru spokojená :o)
TAŠKU mám od Pinkie, přesněji tuhle http://www.pinkie.cz/…-monkey.html a je super! Hlavně ke kočárku se parádně hodí a cvočky obejmou rukojeť kočárku, takže nikam neklouže. Plánuji potom od Pinkie koupit i podložku do sporťáku, ale to až bude aktuální ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
7.2.13 06:52

Jo a tady je fotka pokud chceš :) Taška se dá normálně i nosit přes rameno třeba když jdeš k doktorce nebo v obchodě a má dvě komory. Já v té velké mám plíny a potřeby pro mimi a v menší potřeby pro sebe a průkazku pro mimi když jdu k Dr.
Nezavazí při chůzi, proto jsem nechtěla ty klasické bo jsou všechny široké, že bych přes ně skákat mohla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
7.2.13 08:17

Měla jsem originál velkou, té jsem se zbavila asi po 14ti dnech, pak jsem si koupila černou u Vitnamců za 200kč, teď jí mám i na jiném kočárku a maximální spokojenost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
7.2.13 11:15

@Ivia 86 moc díky za tip, přesně na tuhle jsem zrovna včera koukala, není špatná ale asi bych si představovala trochu menší…

@micelinka o tom jsem taky přemýšlela, koupit něco, co není určeno přímo na kočár… obrázek bys neměla? A jak drží na rukojeti, když tam nejsou ty cvoky, nebo sucháče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
7.2.13 11:32

@Tercie Menší? Tak potom by ti tam nevlezli asi ani plíny :)) Ta taška je velikostně akorát a menší by byla úplně na nic…teda dle mě. Mám 5.měsíční mimčo a vleze mi tam vše potřebné a nikde nezavazí, takže menší za mě určitě ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
7.2.13 11:36

@Ivia 86 no vzhledem k tomu, že je placatá, tak máš asi pravdu :-) Tak ještě pouvažuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
7.2.13 11:45

@Tercie Tak záleží na tobě :) Já jen, že menší už by jistě dobře neposloužila především miminku a jeho věcem, které potřebuješ po ruce. Nemá sice přebalovací podložku, ale stačí když přibalíš svoji a nebo bavlněnou plínu.
Tak štastný výběr přeji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
7.2.13 11:47

@Ivia 86 přebalovací podložku nepotřebuju, mám z tý veliký, a když tak vzpomínám, asi jsem jí stejně nikdy nepoužila. Tak díky za tip :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
7.2.13 12:23

Pro uklidnění, taky jsem si myslela že bude velká, ale fakt to tak jen vypadá a v mém okolí nejsem jediná kdo tuhle tašku používá na Casualplay. Nesjíždí, nezavazí, je kvalitní a vleze do ní co potřebuji-to byly mé hlavní požadavky :) Hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
7.2.13 12:31

Já jsem si právě představovala něco takovýho, moc věcí s sebou nevozím, tak nepotřebuju obr tašku, ale když nevím, jak to bude vypadat na tom casualu no :-D
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
7.2.13 12:49

No na mě působí taková celá skoro na rozpadnutí při představě, že do toho něco dám, ale sejde na tvém rozhodnutí stejně :)
Když nejdu k dr.tak toho taky nevozím moc, ale plínu náhradní a bavlněnou mám sebou vždy, potom čajík do termo a to je asi vše. Ale za tu cenu už bych investovala do té nové pinkie…jistě bys byla spokojena jako já a motiv či barvu si můžeš vybrat i když koukám teď tam mají nějaký omezený výběr. Když jsem vybírala já, tak tam toho bylo mnohem více :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
7.2.13 14:52

Právě s tou barvou si nejsem jistá, mám kočár v petrolejový barvě, takže k tomu půjde asi jen ta černá.
Tahle z odkazu je nová, paní je šije. NO, mám o čem přemejšlet :-D
Ještě zkusím oběhnout nějaký obchody, jestli bych něco nenatrefila v reálu. NA těch obrázkách jich spousta vypadá dobře, a pak kouknu na rozměry a jsou pomalu větší než kočár :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
15.3.13 11:03

Holky prosím o radu!!! Jak sejmu to přední dvojité kolečko u Casualuplay S4??? Nikde nemůžu najít. Díky za radu a pěkný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí