Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Ivia 86 kočár si nejlíp polož na bok, ať se tam dostaneš, a otáčej s ním - s tím dvojkolem…najdeš tam schovanej červenej čudlík…ten zmáčkneš, jde to ztuha, a celý to dvojkolo jde dolů ![]()
Taky mi trvalo, než jsem na to přišla, je to docela rébus!!
Tak hodně zdaru ![]()
@Tercie děkuji,už jsem na to přišla po asi týdnu hledání a dumání
Tak moc děkuji za radu
![]()
Nechápu proč je to na takovém místě a tak malinký, jsemsi na to musela vzít vidličku
Technický nadaná jsem no
![]()
Navíc mě teda zaráží nánožník na sporťák…docela jsem zklamaná. Ten kočár je tak otevřený a nánožník je nějaký malý ![]()
@Ivia 86 mně ten nánožník přišel v pohodě, co se ti na něm zdá malého?
@micelinka moje malá má 6měsíců, do korby mi už nevleze, tak jsem ji musela dát do sportáku a je celý takový hodně otevřený, na jaro, léto to bude super, ale ted nic moc
Nánožník ne že je malý, ale když jsem tam dala malou s fusákem, tak jsem nánožník nemohla dopnout už ![]()
Je fakt, že já ho taky nedopínala až nahoru, ale nevadilo, měla jsem ho víceméně jen proto, aby mi držel fusak na kočáru ![]()
@Ivia 86 nepředpokládám, že by ti 6m. dítě sedělo, takže bys ho měla mít max. v polosedu a to by se zapnutím neměl být problém
. Jinak mě přišel uzavřený dobře (narozdíl od korby), bylo fajn, že se dá stříška stáhnout hodně dopředu.
Holky potrebuju radu jak se da kocarek do sedu, mam tu neter a nemuzem na to prijit
?
@Dellynka napravo na konstrukci je takový tlačítko s provlečenou páskou… zmáčkni tlačítko a za pásku zatáhni ![]()
@Tercie já táhla i bez zmáčknutí, mačkala jsem jenom, když jsem chtěla opěrku dát do lehu.
Ivia 86 - Můžu se zeptat jak se skládá sporťák u tohoto kočárku nebo kde najdu návod? Zatím používám korbu, ale bude malému brzo malá, je mu 5 měs…Děkuji.